6 hét/200 guggolás a formás, feszes combokért (beszélgetés)
Elhiszem hogy rossz :( bár a férfiaknál ha pl.nincs munkájuk akkor némelyik nagyon befelé fordul,bár helyesebb lenne ha inkább megbeszélnék párjukkal a dolgot..
Ez fertőző?! Én kénytelen voltam elkezdeni Voltarent szedni a derekam miatt, mert már alig tudtam megfordulni éjjel az ágyban és minden mozdulatra felébredtem. Reggel a zokni felhúzása is óriási macera volt, hogy mást már ne is említsek...
jah,hogy érthető legyen,két munkája van,hogy legyen is vmennyi pénze..
hát nem tudom mi van vele, de olyan távoli még akkor is mikor itt van velem..és hát eddig mindig meg tudtunk egyezni, hogy náluk vagy nálunk aludjunk erre ez ma már a 2.este hogy külön alszunk..pedig nálunk ez tényleg csak akkor van,ha dolgozik és nincs itthon éjjel..nem tudom mit csináljak..már nem megy,hogy mindig én alkalmazkodjak hozzá..most pl jol esett volna ha itt maradunk nálunk,merthogy fáj a lábam és én reggel amúgy is később megyek melóba,így ésszerűbb lett volna..de nem,ő otthon akar lenne,pedig egész nap nem is láttuk egymást és otthon volt,amig dolgoztam..nagyon fura és rossz így.. :(
köszönööööm, nagyon nagyon aranyos vagy! :))) máris jobban érzem magam picivel! :)
már csak az kellene, hogy a párom is visszaváltozzon azzá az édi pasivá, aki volt még mikor megvolt a munkája.. :S
Én ma már azt hiszem nem tornázom. Nem tudom, mitől, de beállt a derekam, és nagyon fáj:(
Alig bírok kiegyenesedni:(
Mindenkinek szép álmokat!!
Ok,ezt én is ismerem hogy kimarad aztán lustulok,de azért ne menjen a térded rovására.
Várj küldök pozitív energiát :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
a tatár nem, de én igen! :) tudod ismerem magam, hogy kihagyok 1napot, 2t és aztán abba marad..ezt elkezdtem és rendesen be is akarom még időben fejezni! bár tény, hogyha nem bírom holnap se behajlítani akkor úgyis kényszerpihi lesz.. :S pedig már úgy megszerettem a mozgást..ma is vártam ám nagyon! :)
Szia :)
Ha fáj még holnap is inkább később tornázz,nyugi nem hajt a tatár :)
Sziasztok! Sajna ma jól bevertem a térdem a melóhelyen, szóval a felmérőt reményeim szerint holnap már meg tudom csinálni.. :S már tényleg csak ez hiányzott..pedig nem akarom abbahagyni egyáltalán se a bicót, se a guggolást és csúszni sem akarok vele..
Légyszi aki ráér nézze meg a naplóm 128-as hsz-ét :)köszi :-)
Sziasztok :)
Nekem is már csak a felmérő van,lehet ma,lehet holnap csinálom :)
Szép napot mindenkinek!
Én ma még nem tornáztam, talán majd este...
Sziasztok! :)
Na túlvagyok ezen a héten is,holnap meg majd felmérőzök
Sziasztok!
Teljesítettem a heti adagot!:)
Már nekem is sokkal könnyebben meg,az elején főleg!A 4.sorozattal már megszenvedek,azt számolom,mennyi van még hátra:DD
Igen, de megnézem majd még egyszer:)
Köszönöm.
Így van ..... kész a fekvő ..... :o)))
Azt nézted, ami a naplóban van?
Tulajdonképpen mit takar a nyújtás? Nézzem meg a neten, igaz?
Természetesen könnyen és vidáman fog menni! :DD
Ha vastagabb a combod és nem a zsír miatt, akkor a nyújtással sokat tehetsz azért hogy formásabb legyen. :)
Én egyébként is elég erős vagyok combban, remélem nem lesz ettől vastagabb a combim:(
Izmosodni szeretnék kivül, belül...
Sziasztok! Nekem ma van a harmadik nap ..... kíváncsi vagyok, hogy fog menni .... :o)))
Én határozottan érzem, hogy könnyebben megy az eleje. :) Azért az utolsó sorozat már nem annyira vidám.
Jó reggelt!
Én este 11-kor csináltam meg a pénteki adagomat:)
Én egy hete csinálom, de még nem érzek semmi változást, az izomlázon kivül...
Vidám reggelt! :)
Olyan kíváncsi vagyok a tesztre. Akitől már kaptam üzit, az rengeteget fejlődött. Remélem, mi sem maradunk el mellette! :)))
Jó reggelt mindenkinek! Kellemes hétvégét! :-)
Olyat még nem is ettem :-O ok,ablak nyitva :))
Jó éjt :)
További ajánlott fórumok: