6 hét/200 guggolás a formás, feszes combokért (beszélgetés)
Sziasztok csajok! Én is bánom, hogy eddig nem futócipőben futottam! Szerencsére még nincs bajom, és egyébként is terepen futok, de aki fut, megérdemli a jó minőségű lábbelit! Én mondjuk újonnan, de kéz alól négyezerért vateráztam :-) Reeb.k, nagyon tuti!
Az lesz szerintem mindenképp, mert ráférne a térdemre egy kis javítás...
Igen, mikor először felvettem és mentem az utcán, úgy éreztem, mint aki rugózik, olyan puha volt a talpa, vagy nem is tudom, mi a jó megfogalmazás. Talán Neked is érdemes lehet glükozamin kúrát tartani, akár három hónaposat is.
Ennyire sokat tesz, hogy a cipő futócipő :-OOO Amúgy nekem porckorong kopásom van azért fáj a térdem, öt év hip-hoptól ment tönkre:S
Kb egy hónap múlva derül ki, holnap kezdem el szedni. Mondjuk nekem az itthoni mezitlábas-parkettás tornától fájdult meg - bár korábban is fájt. Futni futócipőben és rekortán pályára járok, ahogy felveszem a futócipőt az utcai sportcipő után, mintha a levegőben járnék. :-)
Ha neked beválik, akkor én is veszek és nekirugaszkodok a futásnak:)
nah, megvan a felülés is végre! :)
Én ma vettem glükozamint, remélem jó lesz rá.
hát csajok! ez a 4.hét gyilkos!! eddig lazán megcsináltam a guggolást és utána a felüléseket, de most muszáj megállnom pihenni, mert a szívem már rajtam kívül dobog :)) van akit még ennyire kicsinál a mai adag vagy csak én vagyok puhos? :DD
Sajnos nekem a futás nem jó, mert a térdem nem bírja:S Pedig tudom, hogy az a legjobb fogyasztószer.
Tulajdonképpen én is ezt csináltam csak kiegészítettem futással.
ugyanezen a címen..vagy elég ha beírod a keresőbe, hogy guggolás és ott az teljesen azonos című napló..csak mert van egy hasonló is, de az valaki másé!
Első hét első napja teljesítve: guggolás, felülés, fekvőtámasz:D A karom nagyon gyengus:S Remélem azért a végére megerősödik:D
Szép napot mindenkinek és jó edzést:)
Nagyon ügyi vagy:)
Gratulálok!
Megvolt az első hét első napja + futás.
Erikas!
megírnád nekem hol találom a naplódat erről a mozgásprogramról?köszönettel:fekris
Sziasztok!
Jobbulást neked!
Ajjajj, gyógyulj!
Ügyes vagy, hogy előtte azért megcsináltad, micsoda kitartás :)
Én ma kezdem a 3. hetet:)
Ahogy láttam a táblázatot egyre erősödik a dolog:)
Köszönöm!
4.hét,az elején elkezdtem.
Szia!
Kívánom, hogy mielőbb gyógyulj meg!:)
Te hanyadik hetet csinálod már?
Sziasztok!
Pár nap pihenőt kell tartanom,volt ma egy kis "műtétem",és a hasamon díszeleg 5 öltés.
Ma reggel megcsináltam előtte a guggolást,meg azt lehet,hogy bírni fogom,de a felülést szüneteltetnem kell 1hétig..
Majd írok,hogyan haladok.
Addig is:Kitartás mindenkinek!:)
Sziasztok!
A tegnapi nap mégiscsak kimaradt, túl későn értem haza. Ma viszont kezdem a 3. hetet:)
Sziasztok csajok!
Nem adtam fel, csak rossz a gépem, jövő kedden talán már készen lesz!!
Mindenkinek kitartást, és további szép napot!
SAJNA, MOST SOK A MUNKÁM, ÍGY VISSZA OLVASNI SEM NAGYON TUDOK, (MOST A MAMÁMTÓL ÍROK) LEHET, MAJD HOLNAP IS BENÉZEK...
pUSZI NEKTEK!!
Sziasztok!
Vagyok ám, csak sokat dolgozok. Kezdek aggódni, hogy a sok munka a szórakozás rovására fog menni. :D
Persze, mindenképpen az első táblázattal kezdek, és a 3. oszlop.
Üd Mindenki :)
Örülök hogy többen lettünk :)
Már megcsinátam a guggolásokt és meg kell mondjam egyre gyatrábban megy :-O
Szia!
Nem vagy indiszkrét:) A plazmaadás annyit tesz, hogy levesznek tőled vmennyi vért, abból kiveszi egy gép a plazmát és ezután az a gép visszaadja a véred. Tehát vérveszteség nincs csak plazmaveszteség. Ha jobban érdekel a téma, akkor megadhatom majd a honlapcímet:)
Szió, mi az a plazmaadás, ha nem vagyok indiszkrét? Nem értek hozzá..
További ajánlott fórumok: