56 os pulzus belefér még az életmód váltásba vagy más lehet a baj? (beszélgetés)
amúgy az ilyen hirtelen pulzus eséstől nem állhat le a szív O.O?
Szerintem súlybol is ment egy ici pici, ruhákon veszem észre, a nadrág csuszkál, melltartó lazább.
Elhagytam a lisztes dolgokat, 100gramm főlé nem viszem a napi szénhidrátot, cukrot is teljesen elhagytam ( kávéba sem teszek ).
A gyógyszernek idő kell, hogy kiürüljön, nem fog rögötön jelentkezni a magas pulzus. Nekem kb 5 napon ment fel, addig bírta a szervezetem, majd megint 120 körül mocorgott.
Sztem nincs köve hozzá, hogy fogytál, mert ez nem olyan nagy súlyvesztés, hogy ennyire levigye a pulzusod.
De ne izgulj, nekem ma már volt 51 is..
Ha hipozol, akkor az meg a cukorszinted miatt van. Mértél cukrot?
Természetes folyamat, esik a vércukorszinted, ez mindenre hatással van, a vérnyomásodra és a pulzusodra is. Kell idő míg létrejön az új egyensúly, de mivel van alapbetegséged, kellene beszélned szakemberrel, pl. egy dietetikussal. Mozgás sem ártana;) A 6 kg amit elvesztettél az víz és salakanyag volt. Még nem fogytál semmit.
mit takar pontosan az életmódváltásod?
Úgy kezdtem, de mondta hogy jövő héten jelentkezzek ha nem változna.
Bizonyára van mert sosem volt ilyen alacsony még, magas pulzusra szedtem mert mindig 100 feletti volt, a blokkolotol lement de 85alá nem szokott
Szted van összefüggés a pulzusod megváltozása és aközött, hogy elhagytad 3 hete (?!) a cukros és lisztes dolgokat? Biztos, hogy nincs!
Miért szeded a béta blokkolót? Milyen egyéb betegséged van? Mert a magas pulzus csak egy tünet.
Szedtem a bétablokkolot 4 évet, most kezdtem az életmód váltásnak arra gyanakszom hogy az miatt lett alacsony a pulzusom mert eddig magas volt a béta mellett is, remélem nemlesz gond az orvos aztmondta jövő héten keressen ha nem változik
Miért nem a dokidat hivod fel? Soha nem értettem miért fórumon kérdezgetik emberek mi bajuk lehet...?!?!
Nem értem, mit pánikolsz! Teljesen jó a vérnyomásod és a pulzusod is. Béta-blokkoló mellett nem megy 85 alá - ha nem szeded be, akkor meg 56?
Akkor miért szedsz béta-blokkolót?
Egyébként a férjemnek is ilyen alacsony a pulzusa - nála ez a normális.
Nyugi, semmi baj! Ne pánikolj, normálisak az eredményeid. Menj, sétálj egyet ha van rá lehetőséged és nyugodj meg!
Azért lehet, hogy egy gyenge kávé nem ártana....
Sziasztok 3 hete kezdtem el életmódot váltani, 142 kg voltam (38 éves) most 136 kg vagyok, teljesen kizártam a lisztes és a cukros dolgokat az életemből, mozgásom még mindig semmi egy félórát szoktam esténként,6 kgtol sikerült megválnom eddig, viszont tegnap furcsa közérzet megmértem a vérnyomásomat 119/79 a pulzus 60-70 között mozog,folyamatosan mérve van hogy leesik 56 is, oxigénszint 97-99% között, béta blokkolot szedek de az mellett is 85 alá nem ment sosem, ma nem szedtem be de most is 60, lehet valami probléma van? Vagy így reagála szervezetem? Vagy ez a pulzus még belefér? Hipó vagyok.. szédelgek de valószinűleg a pániktól..
További ajánlott fórumok: