Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 50-en túli fogyi "csodaszerek" nélkül fórum

50-en túli fogyi "csodaszerek" nélkül (beszélgetés)

1 2
9. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 6. - E12ac2bb5c)
2008. ápr. 17. 23:40

Rika,

szerintem elképesztően keveset eszel! Ha ennyi, amit itt felsoroltál, nem csoda, hogy nem fogysz, mert a szervezeted már bepánikolt és tartalékol. Mondhatni, már készül az éhhalálra :)

Van itt egy Villers nevű lány, ő edző és személyi tréner, kérj tőle tanácsot. Megtalálod szinte az összes diétás topicban.

8. e12ac2bb5c (válaszként erre: 7. - Admira)
2008. ápr. 17. 22:32
Hát sajnos én halmozottan nehéz helyzetbe vagyok . Sajnos én nem szeretem a zöldségeket pl a sárgarépa ,zöldség az szóba se jöhet . A többit próbálom eröltetni . Sajnos nekem is van egy nagy bünöm amit nem kellene ,de esténként mogyorór eszek kb egy marék de sótlant . Abba viszont szerencsém van, hogy nem szeretem a sós dolgokat . Viszont ma elkezdtem egy videó kazettára ugrálni amit szintén nagyon utálok ,de muszáj kicsit lendületesebb tornát csinálnom . 3 csaj ugrál rá én vagyok a 4. Angol ,de szinkronizált . És sajnos 1 órás a kazetta amit végig csinálok becsülettel ,de közbe fújtatok meg sóhajzozók és közbe nagyon sajnálom magam
7. Admira (válaszként erre: 6. - E12ac2bb5c)
2008. ápr. 17. 19:15
Hát gratulálok, ha ezt idáig is kibírtad. Én amikor azt ettem, amit most te, állandóan az járt az eszembe, mikor jön a következő étkezés. Komolyan mondom, egész nap a zabáláson járt az eszem. Én most ugy kezdtem a fogyit, hogy csináltam levest, csirkemellcsont, amin azért van husi, azokat a zöldségeket tettem bele, sok hagymát, amit szeretek. Ezt tészta nélkül. Amikor éhes voltam ezt ettem és komolyan jóllaktam. Este, mert ugye akkor van egy etető ördög az agyunkban, amikor kopogott a szemem szotyit rágcsáltam. Két nap után észrevettem hogy a gyomrom már nem puffad, nem érzem azt reggelenként, mintha egy egész disznót megettem volna. Ilyenkor két-három nap után szükül a gyomrunk is. Eldöntöttem, szénhidrátmentesen étkezek, viszont egy tésztanapot is beiktattam a hétre. Megpróbálom az imádott hust elhagyni, mert amitől a csirke, pulyka, malac olyan gyorsan nő, már az a rémálmom, hogy én attól hízom. Úgy néz ki működik, a nem sózott szotyi is jó a gyomrunknak, de jó a bőrnek is. Egyébként a kilók tényleg észrevétlenül jönnek, ha meg le kell adni, azt sajna nagyon is észrevesszü, megszenvedjük.
2008. ápr. 17. 15:32
Én elmondom mit csinálok ,de hozzá is teszem nem sok sikerrel . Életmód váltás ,de ehhez pénztárca is kell ,na meg megszokni az új ízeket . Én reggel eszem 2 teljeskiörlésü kenyeret ami szeletelt előre csomagolt ami nem nagy szelet ,bele egy szelet páriszi semmi vaj 1 pohár zöld tea .10 körül egy müzli szelet Délbe eszem itt a munkahelyemen ebédet persze ,kiporciózva,1 pohár zöld tea 3 körül 1 puffasztott búza szelet . 18-19ig torna heti 3-4 alkalom torna után 1 joghurt és lefekvés előtt 1 pohár zöld tea . A torna az változó komoly repertóárom van . Callanetics mert hú az milyen jó pár centi változás akkor Pilátes mert hú az is nagyon jó aztán duci torna mert az aztán mindennek a netovábbja Ja és a Réka ,de ember legyen a talpán aki a sipitozását kibirja persze a gyakorlat is nehéz . Hát kiváncsian várom a véleményeteket mit csinálok rosszul ,vagy én vagyok a türelmetlen . 7kg amit le kéne dobni 170cm 74 kg vagyok most 3 éve csak 64 voltam észrevétlenül jöttek a kilók szinte rajtaütés szerűen
5. Admira (válaszként erre: 3. - Starflo)
2008. ápr. 17. 14:59
Igen, a mozgás rettentően fontos. Nem lenne fáradság elmenni a tornára. de én 10 órától este 7-ig az üzletben vagyok. Tudom, ez nem kifogás. Gondoltam, hogy ha az üzletet bezárom, pár vállalkozó sorstársammal széthúzzuk a bútorokat, tornázunk DVD-re. Egyenlőre nincs vállalkozó erre az ötletemre.
4. Admira (válaszként erre: 2. - S.irma)
2008. ápr. 17. 14:51
Kérlek írd meg, hogy hogyan csinálod. A végcélt én meghatároztam magamnak, bár az mindig azon múlik, mennyire elégedett az ember azzal, amit a tükörben lát. Nekünk már azt is figyelembe kell venni, ha gyorsan fogyunk, megereszkedik a bőrünk.
2008. ápr. 17. 11:34

A mozgás mindenképpen fontos, hogy tartós legyen a fogyás, másrészt nagyon egészséges is. Nem tudom jársz-e valahova tornázni, de ha nem én tudok mondani egy klassz helyet priviben neked. Nagyon nagyon olcsó hely, mégis igényes és csak nők vannak!

Heti kétszer-háromszor nem nagy fáradság elmenni szerintem, és a siker garantált!

Idősebb korosztály is jár oda, tehát nem fognak kinézni :) Sőtt!!!

Mikor először mentem le, láttam egy kifejezetten idős nénit, aki az egy órás aerobikot úgy végégnyomta, hogy szinte meg se izzadt, én meg másnap majd meg haltam az izomláztól :) Hát le a kalappal előtte! Remélem nekem is így fog menni pár 10 év múlva is, és azt is remélem, hogy annyi idősen nekem is lesz még olyan alakom!

Szóval szerintem mindenképp tornázz még ha csak otthin is!

2. s.irma (válaszként erre: 1. - Admira)
2008. ápr. 17. 10:48

Tökéletesen igazad van. Én is nagy "tudósnak " számítok e témában. Jelenleg az a helyzet, hogy egy nagyon lassú de sokáig tartó alakjavításba kezdtem. A végcélt nem határoztam meg..mármint kilóban. Van elképzelésem, hogy kbmeddig akarok vékonyodni. De majd meglátom mi a határ ami után már nincsen értelme tovább fogyni.

Tényleg fontos, hogyan nézünk ki. Szívesen irok ha jelentkezel.

Akár levelezhetnénk is. Megoszthatnánk a tapasztalatainkat.

Együtt sokkal könnyebb.

Szia!

2008. ápr. 16. 15:06
Biztos, hogy mára mindenki a hízás és a fogyás nagymestere. Mostanára sikerült megértenem, hogy a "csodaszerek" nem, vagy csak ideig-óráig segitenek pár kilót leadni - ami aztán duplán vissza is jön. Egyedül a pénztárcánkat karcsusitják sikeresen. Fogyjunk természetes módon, osszuk meg egymással tapasztalatainkat, praktikáinkat. Ebben a korban is nagyon fontos hogyan nézünk ki, hisz nem áll meg az élet 50 után. Igaz?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook