5 Éves fiam köhög.Semmi más tünet nincs.Mit adjak neki? (tudásbázis)
én nem szeretem a gyogykészitményeket.
kizárolag ilyenkor hagymahéj tea...méz...egy nap és kutya baja:)
Oh, nagyon sajnálom. Most olvastam, hogy még csak 2 éves.
Ugyanolyan tünetei vannak a diabétesznek ilyen kicsi korban is, mint a felnőtteknél? Miből jöttetek rá, hogy valami nem stimmel?
köptetőből a legjobb a patikai, helyben kikevert kanalas.
Komolyan ,nincs annál jobb.
;)
Ezt írtam én is
:S Uhh, nálunk is ilyen a doki! Épp most készülök váltani!
Mi is régóta küszködünk a köhögéssel, már a gégészetet is megjártuk, szerdán megyünk vissza, de már majdnem két hete tart ez a nyavalyás köhögés és szinte egyátalán nem múlik! Most kezdtük az ovit és azóta kb. másfél hétig volt egészséges a fiam! :S
Ő is szárazzal kezdte, aztán szépen elkezdett felszakadozni akkor írt a doki Rinathiol köptetőt, naponta kétszer 2,5 ml. Alakul de nagyon lassan! :S
Nekem a gégészeten azt mondták hogy 16 óráig adjam be neki a két adagot, hogy estére ne kínozza a köhögés! Este adj neki stodalt, az megnyugtatja!
Ha főleg éjjel köhög akkor érdemes éjszakára párásítani is.Lehet nem is beteg csak nagyon száraz a levegő.
Hidegpárásítás Salvus vízzel nagyon jó iyenkor
Az a felnőtt;)
Az ACC100 a gyerek;)
Milyen a köhögése? Száraz, vagy inkább szakadozós?
Szerintem vidd dokihoz mindenképp!
Meg kell hallgatnia, hogy tiszta-e a tüdeje, és megmondja, hogy milyen köptetőt, vagy köhögéscsillapítót adj neki!
Addig is a Stodal-t tudom javasolni ez egy homeopátiás készítmény, nagyon jó!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- A csodálatos /Q10/ "Hadüzenet a halálnak"- és ebben nincs semmi túlzás !
- Szeretek egy fiút, aki Jehova vallású, nekem viszont nincs semmiféle vallásom. Szülők helyében engednétek a kapcsolatot?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Aki tudja, hogy nincs pé.-e, le tudná írni annak mik a tünetei? (mensi kezdete, kinézete?görcsök?...stb)
- Három napja (csak estére) belázasodik a kisfiam 38.5 lehet ez a foga miatt?Mivel más tünet nincs.Pl köhögés.Most jön a rágo foga