40-en túl barátok nélkül (beszélgetés)
Hát ,ugy nem félek tölle ,de ettöl ami ma volt féltem,rettenetes hangos volt ,és most olvasom hogy bp -en a 16 kerben belecsapott egy házba, szerintem azt hallottam ,nagyon megijedtem.
Félsz a villámlástól és dörgéstől??
azt hittem a világvége jön ma 10 ora körül,telyesen besötétedett,rendesen féltem,a kutyák megijedtek a nagy dörgéstöl ,be kellett engednem öket a házba mert féltem kint lenni velük.Valahol nagyon közel csapott a villám ,nagyon megijedtünk olyan eröss fülsiketitö bádoghangja volt,de hála istennek nem történz semmi.
Pár napra eltűnök majd jövök.
Sziasztok!Nálunk esik,nagyon sötét van,dörög is:(
Mi már sok mindent megvettünk a sulira,lányok várják,Bence viszont egyáltalán nem!
Szép jo reggelt .Ma megint esni fog az esö,nem szeretem a csunya idöt.Ki hogy van ? várják már a gyerekek az iskolát?nekünk még szinte semmit nem sikerült megvenni...majd hétvégén,remélem sikerül.
De milyen igazat írtál:))
Jó éjszakát!
sziasztok szép estét,bizony amit a gyerekektöl kapunk azt nem potolya semmi,fö az egésség a többi majd jön magátol.
Sziasztok!Bizony nagyon sok szép hely van!!
A jót olyan könnyű megszokni,csak ritkán adatik meg!!!
Bár a gyerekeim minden nap megadják:))
Igen én épp Dobogókőről hallottam csodaszépeket,és Szentendréről.Lenne mit pótolni.
Ez igy igaz ,de minek is nekünk ilyen sok szép dolog??????Még megszoknánk......a jot.
Sziasztok!Én is így gondolom,de sajnos mindegyikből hiány van:((
Sziasztok,szép napot kivánok mindenkinek.Igen gyönyörü helyek vannak,ha az embernek lenne pénze meg ideje hogy bejárja Erdélyt ,felejthetetlen élményekben lenne része.
Sziasztok!Szép helyeken jártatok biztosan,én arra még soha nem jártam,sajnos,még Magyarországon is nagyon sok ilyen "üres" folt van:(
Mi augusztus végén megyünk KOLOZSVÁRRA de sajna most nem fér bele kirándulás mert csak 3 napra megyünk.de jövöre tervezzük a kárpátokat megmászni tini koromban voltam egyszer és nagyon szép volt,szeretném a gyerekeknek megmutatni.
Egyébként én is úgy érzem sok helyre kellene még elmennünk.rengeteg szép hely kimaradt.
Sajnos nem jó kétszáz km távolságra voltunk tőlük.Így elmaradt de remélem azért össze fog jönni.
Szia .Olvasgattam a naplodat ,örülök hogy tetszett.mi is végigjártuk ezeket a helyeket ,meg sok más helyen is voltunk és még sok helyre szeretnénk elmenni.Derillát sikerült meglátogatni?
Szia kislányod bisztossörült a sok szülinapnak.jo nyaralást a gyerekeknek.
Nagyon nagyon jó volt ha időd engedi nézz be a naplómba.Oda elég sok mindent leírtam.Egy ujjal pötyögve elég nehéz ugyanazt leírni többször.:D)))
Sziasztok!Barbara szülinapját ünnepeltünk 3× is:)
Most unokatesó nyaral nálunk,nem unatkozunk:)
Na végre ide értem ,de csak egy kis idöre mert még ma is sok elintézni valom van.Megyünk a gyerekkel vásárolni ,meg kártyátcserélni,cipö egyéb dolgok,nemsokára itt a suli.A vendégeim elmentek,minden rendben volt ,csak fárasztó.
Ti hogy vagytok?
Adél majd irjál a kirándulásrol nagyon kiváncsi vagyok milyen volt ,hogy éreztétek magatokat.
Edit mit ünnepeltetek ?Mi is fogunk szombaton ünnepelni,bár nem örülök neki.
Én meg két éjszakás között vagyok épp.
Sziasztok,mi ünnepeltünk,sütöttem,főztem..:)
Jó éjszakát nektek!
Látom mindenki elfoglalt mostanság.:D)))
Sziasztok ,szép napot nektek ,majd csak hétfötöl leszek többet ,a vandégek miatt sok a tennivalom.
Sziasztok!Mostanában én sem voltam,meséljetek!!
Megfjöttem,csodálatos volt,mesélek majd.
Sajnos magammal kell beszélgessek:)Edit merre vagy nagyon eltüntél mi történt?
További ajánlott fórumok: