40-en túl barátok nélkül (beszélgetés)
Nállunk most szemerkél de nem néz ki hosszutávunak.Jaj de jo a fiuknak ,jo szorakozást kivánok nekik!!!!!!!!,Mi is szeretnénk menni 18 -tol ha jo idö lessz akkor lessz a párom szabin.
Legyen is jó idő a fiúk mennek a Balcsira.Most őket készítem mosok ,sütök ilyenek.
Sziasztok!Reggel nálunk is hűvös volt,visszakerült rám a hosszú nadrág!!
Eső sehol,csak a szél:((
Most már süt a nap:)
Szia nállunk nem esett egyáltalán ,,csak hüvös van ,holnaptol már egy felhö sem lesz az égen és hétvégére már 33 fokot irnak.
Itt is,egész éjjel esett jól sza..á áztam,hiába a hosszú esőköpeny.
Szép joreggelt mindenkinek.nagyon hüvös van felénk ,fuj a szél és19 fok van kint,tegnapi meleg után fura .nállatok mi a helyzet?
Sziasztok,jó reggelt!
Az este eltűntem,még dolgom volt.
Lassan megszokom,hogy hol itt,,hol ott vannak!!
Már be van táblázva ,mikor kihez mennek nyaralni:))
Igen,majd reggel megnézem .A bicajt megtudja szerelni a párom csak venni kellene másik váltokart.Ti hogy vagytok ,hogy telt a nap a lányok nélkül?
Szegénykém,de van aki megszerelje a bicajt?
A BK-t meg tudod nézni a neten is:)
Szia .Hát én délelött lustálkodtam ,föztem ,délután elmentem orvoshoz ,utánna közértbe ,persze biciklivel .Megkértem a fiamat hozza eöre a biciklimet ,hát kár volt ahogy tolta kifele a sufnibol nekiment a óz ajtofélfának és letörte a hátso váltokart ,na tekerhettem mint a hüje ,mert a legnehezebb fokozaton maradt telyesen kifáradtam utánna meg a tetöt támasztottuk alá.Most értem be.És lemaradtam a barátok közt -röl mert elöbb volt.
Sziasztok,szép estét!
Merre jártok ma??
Szia, neked is szép napot.
Sziasztok!Sajnos a tanárok sem olyanok,mint régen.Én nem szólom le Őket,mert vannak kivételek,de leadják az anyagot(vagy nem),aztán kész.Fegyelmezni nem tudnak(nem is lehet,mert a szülő megy és reklamál),szóval,a helyzetük is nehéz,de én is azt mondom,hogy amit kap,azt biztosan meg is érdemli a gyerek!!
Remélem,jobb oszt.főnököt kapnak!
Szia. Nemtudjuk ki lessz az új,mert fiatal tanárnö jön helyette akinek még nem adhatnak osztályt,lehet hogy a most ballagosok közül viszi öket tovább,vagy az is felmerült hogy az igazgatonö(....)Engem különösen nem érdekel .Én nem szoktam nyalizni egyiknek sem ,mint ahiogy sokan tették,ha a fiam rosz jegyet kapot ,azt mondtam neki ,megérdemelted mert lusta vagy,és nem szaladtam a tanárokhoz ,"jaj neirja be mert majd következö orára felkészülünk" na ezek a szülök most bes*artak rendesen,hogy elmegy az osztályfönök.
Szia. a fiam sikitott örömében mikor elmondtam hogy elmegy,azt mondta hogy még a szigorú tornatanárnöt is jobban elviselné mint az osztályfönököt.
Sajnos nem ő az egyetlen ilyen,elég ritka a jó tanár.
Akkor meg jobb is!!Tudjátok már,ki lesz az új?
Hát ,nem volt igasságos a gyaerekekkel,volt akit nagyon védett és volt akit mindennap piszkált,aztán a szülöin meg volt olyan szülö aki nem fogta visza magát,és besérült ,amugy mindenki utálta.
Szia!Akkor most már pihenj!!
Sziasztok!
Miért haragudott meg ennyire???
Én meg dolgoztam azért nem voltam.
jo szorakozást a lánykáknak,sajna az én fiamat nem vitték táborba söt igy 8-ra még el is megy az osztályfönökük,megharagudott a szülökre.
Sziasztok!Egy újabb mozgalmas hét.
Lányok táborba mennek (ismét):)
Sziasztok ,szép reggelt-délelöttöt mindenkinek,nem leszek ,ma csak este,megyek orvoshoz ,hátha sikerül még a lehetetlenz helyrehozni,utánna megyek be a volt munkahelyemre a papirokért.Legyetek jok.
Sziasztok ,szépnapot mindenkinek.Én sem leszek ma ,átmegyünk bográcsozni a másik faluba az ismeröseinkhez,már egy ideje hivtak de mindig elmaradt a roszidö miatt.
Sziasztok!Bocs,hogy az este eltűntem,de elegem volt a náthából:(
Ma már jól vagyok,ez nálam 1 napos,pár hetente.
Nem leszek ma,megyünk anyuhoz!
Kellemes vasárnapot kívánok!
Jó munkát!
Szia joéjszakát,könyü munkát.
Na elteszem magam mára,holnap és holnapután nappalos leszek,reggel négykor kelek.
Szia,hát sajnos még nem végzünk ,lassan megy ,sok pepecs volt ma is,a gerendák alá bevágni a téglát midkét oldalt,lassan haladtunk,nagy meleg is volt ,meg nem is rohanunk hogy ,gyorsan gyorsan,majd csak kész lesz,amikor a házat épitettük ,nagyon hajtottunk ,hogy minél elöbb készlegyen ,most érezzük is hogy itt fáj ott fáj.
az nem jo ha beteg az ember ,,föleg ilyen melegben,jobbulást kivánok,igyál mézes házi szilvapálinkát az nagyon jo a náthára nekem "egyszer" bevált "másodjára" már nem.
További ajánlott fórumok: