40-en éven túli nők. Egészség, napi témák, gondok, bajok, problémák, kirándulás, kikapcsolódás, munkahelyi problémák stb... (beszélgetés)
Orulok, hogy más is így van vele. Még egy pár éve végig takarítottam az egész lakást egy hétvégén, most orulok ha 1-2 szobával végzek. Még jo hogy csak 3 szobás lakásban lakunk.
7. cel (válaszként erre: 5. - Erika8)
2009. febr. 25. 08:15
Nem vagy egyedül. Minden nagytakarításkor szembesülök azzal, hogy már nem a régi vagyok. Nehezebben megy egy egy munkafázis. Néha türelmetlenebb vagyok, apró jelek figyelmeztetnek arra, hogy lassan, de biztosan belépek egy új élet szakaszba.
6. cel
2009. febr. 25. 08:12
Sziasztok! 47 éves vagyok, férjemmel élek. Lányom már külön családot alapított, más városban él, fiam Szegeden egyetemista, Ő hétvégenként idehaza van. Férjemmel mind ketten dolgozunk, éljük minden napjainkat.
5. Erika8
2009. febr. 25. 08:05
Én már vagyok 42. A legjobb benne hogy a gyerekek már "majdnem" onállóak, a legrosszabb talán a testi bajok, hogy az ember nem bír már annyit mint azelott, legalább is én.
4. 2d5a00656a
2009. febr. 25. 07:51
Sziasztok!
Én is csatlakoznék:) 42.-ben vagyok/még háromszázon innen:)
3. rózsakő (válaszként erre: 2. - 82a31ed4c7)
2009. febr. 25. 07:29
Nem vagy egy kicsit öreg hozzánk. :)
2. 82a31ed4c7
2009. febr. 25. 06:54
Szeretném ezt a topikot minden 40 éven túli nő megtalálná és elmesélné napi gondjait bajait ötleteit stb... mindezt itt barátságos hangnemben megőrizve.
1. 82a31ed4c7
2009. febr. 25. 06:53
40-en éven túli nők. Egészség, napi témák, gondok, bajok, problémák, kirándulás, kikapcsolódás, munkahelyi problémák stb...
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Szexuális problémák
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?