40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Hát igen, aki kutyás volt, az az is marad... Mi történt a kutyusoddal Szakika? Idős volt, s el kellett engedned? Kertes házban laksz?
Egyre jobban hiányzik egy kutyus.
Két éve nincs.
Talán ősszel választok egyet valamelyik menhelyről.
Meglátom.
Köszönöm Szakika! Sikeres nap volt, Bokréta mindent megnyert, amit lehetett, és a két fiatal is nagyon ígéretes címet kapott. Az ő korukban még az a legjobb...
Sok sikert a kiállításon!
Klasz napjaid vannak, Szakika!
Jó reggelt. Ma irány Miskolc, CACIB és a Holdvilág CAC kutyakiállítás. Délelőtt 10-kor és délután négykor lesz fellépésünk. Fél hétkor indulunk. Kellemes napot nektek!
Halló!
Megjártam egy hosszú hétvége erejéig Passaut.Bébiszittyó voltam a lányoméknál.nagyon jó volt.
Pici lány teljesen rám cuppant, ha nem látott, már rohant , hogy "Nagyi!"
Egyik éjjel 1 körül felébredt, mintha reggel lenne és 4-ig játszott. El- elaludtam, de mikor elaludt annyira örültem Ennek, hogy teljesen felébredtem.
Hát ezt az éjszakát kihagytam.
Kellett itthon két nap, hogy behozzam az alváshiányt.
Ebből az alomból a nagyobbik unokámnak szombat du körmérkőzése volt. 4 meccs / foci 2x8 perc/ alatt 9 gólt rúgott.hihetetlenül büszke voltam amikor bemondták minden rúgott gól után a nevét. 9 éves. A végén az edző már pihentette, hogy a többiek is lehetőséget kapjanak.
Ott tényleg nevelik az utánpólást sima füves pályán, de mint a nagyoknak, olyan a felszereltségük.
Az autópálya dög unalmas ráadásul szakadt az eső Ausztriában végig hazafelé.
És most már várom a következő alkalmat
Kellemes hetet kívánok mindenkinek. A hétvége terv szerint sikerült. Szombaton bevásároltunk, főztem a kutyáknak, magunknak, takarítottam. A vasalás vasárnap hajnalra maradt. Vasárnap Kláriék 10 órára jöttek. Petra sajnos nagyon beteg volt, teljesen takarékon üzemelt. Reggel nem sok esélyt láttam, hogy a fiúk tudnak foglalkozni a kerítéssel, kvázi reggel kilencig szakadt az eső. Marciék megérkeztek, és meghozták a jó időt. Jól haladtak. Én délelőtt még készítettem paradicsomlevest, csirkét sütöttem és krumplit. A csirkét sóztam, besóztam, megkentem fokhagyma krémmel, és csirke fűszer sóval. Egy órát állni hagytam a hűtőben, majd megsütöttem a tanult módon. A tepsibe tettem olajat, fokhagymát, vöröshagymát. Egy nagy csirkét sütöttem öt csirkecombbal. Utána a csirke sütőlevében sütöttem karikára vágott krumplit. A krumplit is megkentem kicsit vegetával. Egyszerű ebéd volt, de mindenkinek nagyon ízlett. Dóri különösen lelkesedett a salátámért, és ízlett neki a krumpli nagyon. Dóri nagyon kedves volt, mindenben segített. Teríteni, asztalt leszedni, stb. Délután átjött Dórihoz a szomszéd kislány, Bori. ..
Jó reggelt. Köszönöm szépen.
Jó ünneplést nektek! Isten éltesse a szülinaposokat! Legyen jó idő, hogy kicsit haladni is tudjatok a munkával.
Sziasztok, kellemes napot nektek. Tegnap jó későn - este hétre - értünk haza. Bár háromkor letelt a nyolc órám a meló helyen, megvártam a férjem. Részben esett az eső, hűvös volt, s én csak egy kis kabáttal rendelkeztem. Esernyőm sem volt, fáztam. Utána még vásárolni mentünk Gödöllőn. Készülünk ezerrel a hétvégére. Megint ottalvós vendégeim lesznek, de örülök neki. Kettős szülinapot ünneplünk. Istvánomat újra köszöntjük Andiékkal, mert ugye május 05-én volt a 63. születésnapja. S akkor hol voltunk? Kutya kiállításon Tiszafüreden. A család másik részével május 01-én volt a buli. Hursit, a férjem nevelt lányának a férje, május 05-én volt 43 éves. Tehát rendeltem két tortát. Becsomagoltuk az ajándékokat is. A fejemben kész a menü, az alapanyagok is megvannak hozzá. Tanyasi csirkéből fogok husi levest főzni, sült kacsacomb lesz burgonya pürével. Számomra csak párolt csirke comb. Lesz czacziki saláta is. Jó idő esetén lehet, hogy a fiúk kerítést készítenek. Ahhoz is beváráltunk mindent. A kutyák miatt szükséges. Auz 1200 m2 telekből a felső részt le kell zárni. Van ott egy nagy sittes gödör. A kutyáim meg bányásznak képzelik magukat. Eszméletlen milyen leletekre tesznek szert. Számomra azonosíthatatlan eredetű sörös dobozok, stb. (Legalább 30 éve nem láttam ilyeneket.) Szerintem ezt a gödröt még építkezéskor sitt lerakónak használták a melósok, vagy voltak bérlők a házban, s azoknak egyszerűbb volt oda felhordani a szemetet, mint a kukát fizetni. Illetve szemétszállítást. Míg Dália nem érkezett meg, ez nem volt probléma. De a komondor a fő bányász....
Jó reggelt. Meg volt a kutyakiállítás Tiszafüreden hétvégén. Bokréta "Nagyon jó" címet kapott.Nefelejcs és Dália "Nagyon ígéretes"-t Bokréta most nem lett osztálygyőztes. Legközelebb Miskolcra megyünk, Május 25-én...
Jó reggelt! Ügyes vagy Szakika!
Szép jó napot!
Az autó kész és még totál csili-vili is lett.Ott kellett hagynom éjszakára és kárpótlásul teljesen kitakarították.
Hát így jártam.
Köszönöm Szakika. Mi a fehér pulinak, Szedernek őszre tervezünk almot.
Szia!
Sok energiát kívánok a kutyusokhoz.
Nagy élmény volt, amikor kiskutyáink születtek.
Az öt kiskutya hömpölygött a lábamnál.Fantasztikus volt.
Amúgy a szervizben hagytam a járgányomat, holnapra levizsgáztatják.
Ez is rendben lesz.
Jó reggelt. Mi még nem adtuk fel. Ma oviba megyünk, jövő héten kiállítás...
Jó estét!
Mindenki haza is ért, sőt én is megjártam Bajorországot.
Unokáztam rendesen.
Újra itthon!Csendes hétköznapok
jönnek. Fogorvos-szervíz stb...
Olyan felnőttes bohémságok. Semmi csip-csip csóka, semmi focimeccs meg ilyesmi csuda dolog. Majd 3 hét múlva újra megyek.
A 80-as években volt egy szálkásszőrü tacsim.Vele jártam néhány kiállításon
Piszok fárasztó volt.Fel is adtam két év után.
Biztos szépek a pulik.
Jó reggelt és kellemes Húsvét Hétfőt kívánok mindenkinek. Mozgalmas két nap van mögöttünk. Szombaton hajnali négykor keltünk, fél nyolckor már Debrecenben voltunk. A kiállításon találkoztunk Á. Jánossal, Szeder tenyésztőjével, R. Laciékkal, Jónás kutya tulajdonosával. Jónást néztük ki Bokréta vőlegényének, de a fedeztetés majd másfél év múlva, hiszen jelenleg még liliomtiprás lenne, nincs egy éves Bokréta. Debrecenben gyönyörű idővolt, napfürdőztünk, meg volt a D vitamin kúra. Mind a két puli – Bokréta és Szeder is – jól teljesítettek. Ahogy a tegnap felrakott képek alá is írtam, Bokréta Hungária Junior Champion lett (HPJ), kitűnő 1. És a legszebb fiatal puli. Szeder osztály győztes lett. Már csak egy CAC cím kell a felnőtt Championhoz neki. Kitűnő 1-et is kapott. Szóval meglett, amiért mentünk Bekerültünk a Besting Showba is, de ott csak tapasztalatot nyertünk. Este hét körül értünk haza. Szombaton este meglepődtem, mert a férjem, közölte, hogy vasárnap Húsvét ide vagy oda, menjünk kutya oviba. Mentünk. Nefelejccsel a férjem foglalkozott, Bokrétával én dolgoztam. Mind a két puli lány ügyes volt nagyon. Fél kilencre mentünk, fél tizenegykor már itthon voltunk.
Mindenkinek kívánunk Békés Áldott ünnepeket!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket.
Rózsavizes húsvét napját jöttem ma kívánni,
Nem szeretnék a lányokra nagyon sokat várni!
Ez a pár csepp jó szagos víz úgy használ a lánynak,
Mint a réten a gyöngyharmat a nyíló virágnak.
Olyan lesz az arcuk tőle, mint a hamvas virág,
Örömünkben együtt örül a megváltott világ.
Megváltónk is együtt örül az egész világgal,
Ajándékozzatok meg hát egy hímes tojással!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Örömmel olvasom, hogy mindenki célba ért. :-) -( A CT eredménye nem lett annyira remek, mint a tükrözésé. Fél év múlva ismételni kell. Találtak artéria mellett nyirokcsomókat, a gyulladás miatt izomköteg vastagodást, és a diverticulus is kimutatható, igaz kicsi mértékben. A tükrözés nem mutatta. A februári CT-hez képest javulás látható. Mnd1. Majd lesz valahogy. Reggel nem voltam jól, gondolom a tegnapi kontraszt anyagtól
Köszönöm.
Minden utódom és csatolt részeik megérkeztek a céljukhoz.
Hurrá!!!
Ez van. A CT eredménye nem lett annyira remek, mint a tükrözésé. Fél év múlva ismételni kell. Találtak artéria mellett nyirokcsomókat, a gyulladás miatt izomköteg vastagodást, és a diverticulus is kimutatható, igaz kicsi mértékben. A tükrözés nem mutatta. A februári CT-hez képest javulás látható. Mnd1. Majd lesz valahogy. Reggel nem voltam jól, gondolom a tegnapi kontraszt anyagtól. A pulikért is egyedül ment le a férjem Vámosgyörkre tegnap. Szeder és Bokréta a kiállítás miatt szobafogságban vannak. Szépek lettek. Mondtam nekik, most városi kutyát játszunk, de nem nagyon értik. Két napot kell így kibírni, hogy a legszükségesebbet vannak kinn. Már megy a mosógép. Főzök a kutyáknak, nekem grill csirkém van. Istvánnak is vacsorára. Ágyneműt is kellene húzni, de most pihenek kicsit. A vasalással is kacérkodom. Olyan szépen le tudom írni, mit kellene megcsinálni. Nem tudom mi lesz belőle.
Olvastalak másik fórumon.
A javulás az bíztató!!
A többi meg ráér.
Már nagyon várom Őket.
Holnap mind a két gyerekem családostul autózik.A fiam haza / ide/ a lányom Némethonban úgy 600-600 km-t.
Ilyenkor a frász tör addig, amíg nem üzennek, hogy megérkeztek.
Csúcsforgalom, autópályák és természetesen nyomják a ģázpedált a fiuk.
További ajánlott fórumok: