40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Nyugdíjas vagyok már.
Ma diófaleveket szedtem össze, zsákoltam és ki az utcára.Elvben dec. elején elviszik vagy sem.Volt már, hogy csak tavasszal vitték el.
És..belém bújt egy kullancs.Férj kiszedte, de piros és duzzadt.Az éhenkórásznak nem volt ideje a véremet szívni, de a helye csúnya.
Bocsi!
Bár sose lehet tudni....
Szuper!
A gyerekeim Passau környékén élnek.5 órás autóút, majdnem végig autópályán.Nem gondoltam még 10 éve sem, hogy le tudok egyedül is ennyit vezetni.Azóta számtalanszor megtettem egyedül is oda-vissza.Meg szeretek vonatozni is.Vonattal 6 óra
Bécs- Passau leggyorsabb idáig vonattal 2 óra 15 perc és kényelmes,tiszta,csöndes. Egyedül annyiba kerül,mint az autó.Ha kerten megyünk az autó sokkal olcsóbb.10 nap múlva ketten megyünk bébiszittyónak
Tegnap elment a lányom.
Az ilyen egy hetes itt létünk teljesen felforgatja az életem Szerencsére, nem volt egy szabad percem sem.Teljesen feltöltődtem a sok csacsogástól.
Amúgy a lakás, mintha egy forgószél ment volna végig, úgy nézett ki a mult héten.
Most viszont hirtelen nagy a csönd.
10 nap múlva utazom a gyerekekhez.Mid a négy unokámmal játszhatok.Hiányoznak.
Begubózva mindenki.
Őszi szünetben jön haza két unokám.A másik kettőt november közepén fogom látni.
Összesrn 4 van.2-9-10-15 évesek. Bajorországban él már mindkét gyerekem.
Jó éjt!
Jó reggelt. Motiváció mára:
“Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.” (Napoleon Hill)
Szia Szederke!!!
Ha már találkoztunk újra adjuk meg a módját.Ki fog szülni legújabban és hányadik unoka lesz??? Mindent részletesen írj le, imádom a kisbabákat, de nálunk már nem lesz.
Eleinte úgy volt , hogy alányom még vállalkozik, egy harmadikra, de aztán ott is történt valami ziccer. és meggondolta magát, inkább lefogyókúrázott 15kg,-ot most olyan , mintha újra tini lenne,a lánya már testesebb , mint ő , pedig csak 14 éves.
A megcsalásról, amire tippelünk semmi konkrétat, nem mondott el.Azt mondja ez már csak kettőjükre tartozik. Most állandóan lóg a férje nyakában, egymás nélkül sehova nem mennek. A lányok már nagyok elmaradnak egyedül is.
Bár még őket is meglepte, hogy az anyjuk így megváltozott.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)