34-48 év közöttiek nappalija (beszélgetés)
Ezt nem lehet megunni, ez az amit nem lehet megunni...:)
Jók:)
:) Én jó fiú voltam. Csak az unokatesómmal mikor játszottam azaz ő gyöngyöt fűzött,én feldgtam az orromba egyet, doki vette ki. Amúgy semmi extra
Hát konkrét esetre nem emlékszem, de azt tudom, hogy rossz csaj voltam és nem lehetett velem sehova menni.Pakoltam, rámoltam, odamentem akihez gondoltam(étteremben megkérdeztem: mit eszel?)
A nagybátyám esküvőjén(3 éves voltam)annyira zavartam a szertartást, hogy a papnak volt kínos:)
A miénk is hasonló volt,mert mozinál álltunk sorban gyerekkel,mire megkérdezte hangosan a gyerek az anyjától, anya te f.ngottál? Te vagy ilyen büdös? :DDD Te gyerekkorodban csináltál valami ilyen "megbotránkoztatót"?
:D
Amióta gyerekeim vannak, éltem át pár kínos percet.A legutóbbi hétvégén:tele az étterem, lányom elkiabálja magát: anya, finganom kell!!!!Nagyon!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Egy időben az volt a mániája,hogy vizet engedett bele:D Mármint az igazi lufiba.:D
Milyen apa vagy te, hogy a gyereknek nem veszel lufit? Akármilyen is!:)
Egyből nagyzolnak,mi? :DDD Amúgy tényleg ciki volt. A pénztárnál jó hangosan, előttünk+mögöttünk csomó ember... és csak mosolyogtak.
Ej, de ráérnek erre még!:)
Ja,ja.Az én lányaimat is mindig érdekli, már többféle színben akartak venni.Mondtam, majd később.....
De vettetek neki, nyugtass meg!:)
Egyik legkínosabb emlék,amikor az óvxernél az akkor 3 éves fiam hangosan mondta, én ilyet akarok! Mama azt mondta lufi! :D
Nem Drága, itt szó sincs babakocsiról, csak bevásárlókocsiról:)
Valakinek feltöltöttem élelmiszerrel a cuccait.Ráadásul feltűnt volna, hisz nekem ikreim vannak:)))
Most elképzellek, ahogy tolod, tolod, a gyerek motyog valamit - nem mami, ez nem mami - félét, de hiába. Aztán az anyja ordít, tolvaj, állítsák meg, ellopta a párizsimat, ja és a gyerekemet is mellesleg, és még tele is pakolta a kocsimat:)
Jenni szerintem fürdik, Pojcsi szívni ment, Moon is szerintem, csak mi vagyunk helpless.
De hogy nem tűnt fel, hogy az ott nem a te gyereked?:)
Én már jártam úgy, hogy elég sok mindent elkezdtem pakolni, mint kiderült más bev.kocsijába....ja és el is toltam.
Aztán futottak utánam, hogy cseréljünk.
Igen, a párom egyből mondta, hogy sózzam a papucsomat a pasira, majd a kasszán túl megvívnak érte:)