2021 októberi- novemberi babák (beszélgetés)
Hát én ikreket várok, meg genetika is hozzá tesz, de brutál nagy a pocak, így 14 hetesen 😀😀😀
10 körül már látszott, hogy nem esik be kb a hasam
Nekem meg most a 16 hetes Uh-nal is azt mondga a dokim, hogy az se latszik, hogy terhes vagyok😅😅
Viszont a 14.hettol azert mar észrevehető. Most pedig, hogy beléptem a 18.hetbe, mar jobban észrevehető, de még nem feltetlem vágják ra az emberek, hogy terhes vagyok😅
Én Weleda, kismamáknak való olajat használok, kb. egy hónapja. A tapasztalatokat mindig a krémmánia oldalon olvasom el, erről a termékről jókat írtak, és az összetevők is rendben vannak.
Mellette minden este kollagént szedek por formájában (GAL marhakollagén peptid).
Csajócák kinek mikor kezdett latszodni a pocakja?
Még csak most leszek 12 de én eskü sokkal nagyobbnak látom.
Hizni nem híztam egy dekat se
Többedik gyereknél simán lehet, illetve attól is függ, hol van a baba.
Nekem most mellsőfali kevésbé érzem.
Fiam hátsófali volt 13 hetesen már tudtam ő az.
Nekem is neha olyan, mintha... De még nem merném biztosra venni. Szerintem, majd ha rendesen mocorog, akkor tudni fogom😊 nem tudnam megmondani, mihez fogható érzés, viszont teljesen más, szokatlan.. Előtte még nem éreztem hasonlót😊
Én 16 hét körül éreztem ezt először, most pedig már a 18.hetbe léptem.
Mindnekinel más... Elvileg első babások inkább 20.het környékén érzik, viszont ez se törvényszerű. Attol is függ, hol helyezkedik el a babó, mennyire mocorog🙂 pár hét és ra fogsz jönni, hogy tényleg őt érzed-e😊
De amugy en is nagyon várom, hogy tenylegesen érezzem a mocorgását🥰
Őszintén szólva nem olvastam, de most utana néztem. Én nem azt rendeltem, amit annyira hirdetnek, hanem van egy natur valtozata, ami sárga színű, abba elvileg nincsen🙂
Kerestem, de nem lattam, hogy lenne benne. A másiknal egyből kiirtak, hogy van.
Ti èrzitek már mocorogni a kicsit?
Tegnap èjszaka video telefonáltam kèt barátommal, nagyban röhögcsèltünk, ès egyszer csak olyan èrzèsem volt, mintha buborèk, vagy egy kis gáz mozogna át picit arrèbb, nem is tudom legfogalmazni ezt az èrzèst, ilyen mèg nem volt, picit hasonlò, mint mikor korog a gyomor, csak rövidebb, ès nincs hangja. Már akkor is az volt a gondolatom, hogy hátha ő az, de most kifeküdtem a kertbe olvasni, ès megint èreztem. Ez lehet a baba már 13+5 napon, vagy csak hallucinálok?
Nekem se a hasam csíkosodik, hanem minden más. Hajlamos vagyok ra en is, leginkább a csípőm, fenekem, combom es a cicim strias. Vichyt néztem en is, illetve a Babe markat.
A pocakom szinte nekem se látszik, mellemen kívül a seggemre hizok😅 amugy nekem a bimbok fajnak, erzekenyek nagyon. Neha mar fel is ebredek, ha rosszul fordulok.
Nah, ezt nagyon jó tudni, köszi😊
Ott en is szemeztem mar rucikkal, de nem mertem rendelni. Naciknal a hátsó zseb miatt vagyok macerás🙈
Èn tudom, hogy ilyen tèren nem jò a genetikám, ìgy szedek kollagèn tablettát már a terhessèg elejètől reggel ès este is, a nőgyògyászom ès a hematològusom is tud ròla, nem mondanák, hogy gond lenne vele, ezen kìvül a Vichy-nek van egy terhessègi csìkok elleni krème, amit sokan ajánlottak, azzal kenegetem magam. Mondjuk nekem nem is a pocakom kezdett durva növekedèsnek, hanem a cicim, ami amúgy sem volt kicsi, de most hatalmasak, ès nagyon èrzèkenyek, ha tusolok ès a vìz hozzá èr, akkor is nagyon fáj, el nem tudom kèpzelni, hogy fogok szoptatni🥺
Rucikat a hèten rendeltem a bonprix-től, már meg is èrkezett, nagyon elègedett vagyok, nem csalòdtam de èrdemes az èrtèkelèseket elolvasni, ott leìrják, hogy jò-e az anyagja, jò-e a mèretezèse! 😉
Baba előtt szedtem őket, collagenbe biztosabb vagyok, hogy lehet, viszont a hyaluronba bizonytalan vagyok. Nekem amugy segitettek, persze edzés mellett😁😁
Nekem az arckremem es a testapolom hyaluronos, nagyon imádom😊 pocakra, de leginkább striakra vettem bio-oilt, az ia tök jó. Nekem folyton extra száraz a bőröm.
Nalunk egy kis kínai maradt, ahol nincs sok választék, úgyhogy azert is egy 20-25km-t kell menem😅
Figyi, a lényeg, hogy kényelmes legyen, az mar mindegy hogy honnan van🙂 ha járok majd olyan helyen, benezek akkor😁
Én tegnap a tesommal bementem 2 kinaiba, 3 ruhát találtam. Mimdegyik annyira király! Lenge, nyári, és nem szorít, bőven tudok még nőni bele! 2 hosszú és egy rövid ruci 🥰
Szóval oda is érdemes benézni hátha. Alapvetően nem szoktam ott vásárolni, de szükség törvényt bont 😆 Nagyon sok egybe ruha van.
Szerintem mivel ezek étrend kiegészítők ezért simán lehet. Érdekes ez a téma, mert sokan azt mondják, hogy ne vedd hülyeség nem használ, mások meg azt mondják, hogy ettől jött helyre a bőrük 😆😆
Én is gondolkodtam a kollagénen. A hyaluronról viszont semmit nem hallottam. Lehet amúgy érdemes kívülről is vinni, én arcomra rakom, lehet majd pocira is fog menni 😀
Igazából ma állok neki az edzesnek, már előbb akartam, csak mentünk jobbra-balra üzlet miatt és mire neki tudtam volna állni, már hulla fáradt voltam😅 hétfőn megjon az edzeshez a steppaddom is, hogy konyebben tudjak vadlira meg hasonlók edzeni😁
Nekem amugy nem mindig segit a hangulatingadozasomon🙈
Az nem tudjatok esetleg, hogy collagen es hylauron szedhető-e várandósság alatt?
Netről nagyon végső esetbe, mert ha nem jó, akkor macera visszaküldözgetni. Talaltam nagyon jókat is, csak kitudja, jó-e. Illetve fehérneműt még neten se találtam😅😅
Sajna nekünk a hétvége nem játszik, vendéglátás... Párom dolgozik végig. Plusz na jön próbanapos is. Hétvégente mindig egyedül vagyok. Az egész család vendéglátós😅😁
Viszont jo lenne genetikai előtt feljutni Pestre, de ha nem tudunk, akkor legkésőbb 23-án megyünk😁
De azert netes oldalakat elfogadok, ha tudtok jókat😊
Akkor te igazán megerted ezeket az ingadozasokat😁
Tegnap előbb hazaert, beszélgettünk, mondtam is nrki ha elsirom magam, az nem azért van, mert rosszul vagyok, csak ilyen a hangulatom😅 ott mar az a tipikusan mosolyogsz es közben hullanak a könnyeid🙈😂
Kitartás lányok 🥰
Cassidie, netről nem akarsz rendelni rucit?
Vagy most itt a hétvége, nem tudtok elmenni vásárolni?
Ó, de jó ezt olvasni! Mármint nem annak örülök, hogy ilyen gondokkal küzdesz, hanem annak, hogy nem vagyok egyedül ilyen érzésekkel..
Olyan rossz, hogy a férjem minden nap elmegy dolgozni, miközben én meg vele lennék.😅 Amikor hazaér, be se áll a szám, alig tudom visszafogni magam, hogy ne tapadjak rá teljesen. Napközben meg sírni tudnék a nagy semmin. 😅😅
Én hozzátok képest egy kis aprósággal küzdök. Borzalmas nagy hangulatingadozasaim vannak, sokkal több törődésre vagynek, ami a meló miatt most elég nehézkes, hiszen párom keveset van itthon. Ebből kifolyólag a nap nagy részében a bőges határán vagyok es folyamatosan feleslegesnek erzem magam, sokszor még sok másnak is🙈🙈🙈
Ehhez még jön, hogy igy a 17.hetre már semmi nem jön rám, főleg nem a fehérneműk és nem tudunk elmenni vásárolni, igy még inkább nem igazan tudok, szeretek kimozdulni. Pedig annyira szeretném már élvezni ezt a 2.trimesztert, főleg hogy amugy jól vagyok... De most valahogy csak a negativ érzések keritenem hatalmukba a napjaim nagyobb reszeben.
Egyedül az tud megnyugtatni, amikor a pocakomat simogatva beszélek a picurhoz😊
Az nekem egyébként se de ki próbálom hátha most.
Egyébként sikerült elernem a terhes ambulancia ahol a drno azt mondja amit korábban szedtem azt nyugodtan.. Akkor nem értem védőnő hazi doki semmi.. Ő ezt nyugodtan..
Na sikerült beszélni hazi doki és védőnő. Egyik miatt se aggodjak. Ok.
Viszont kérdés csajok valaki esetleg allergiás?
Mit lehet szedni 12 hét előtt? Után?
Megőrulok.. Levegőt se kapok megy el a hangom a lecsorgo valadektol.. Vmit muszáj lenne bevenni.. Tényleg semmit se lehet?