2017. júliusi babák (beszélgetés)
Konkrét okot nem tudtak mondani,van egy genetikai alapbetegségem,lehet amiatt is.A méhlepényem a 31. héttől már nem funkcionált,sajnos van esély az ismétlődésre.Én orvost és kórházat is váltottam,sajnos csak órákon múlt,hogy nem lett nagyobb baj a kisfiamnál,pedig én többször jeleztem,hogy valami nem jó. A bizalomvesztés miatt jobbnak láttam váltani,és úgy érzem jó döntés volt.
Nálatok mi volt a baj?
Én max annyit mondok, hogy nem volt vészes. Bár nekem nem is történt semmi olyan, ami ijesztgetés lenne. :D
Azért az ismerősöm az utolsó részletet se hagyta ki.... valami fél órán keresztül csak mesélte.
Pont 21 hónap lesz a gyerekek között. :D
Köztem és tesóm között 3 év volt. Mi is jó tesók voltunk/vagyunk csak én sokszor éreztem úgy, hogy lehetne kevesebb is. Mire ovis lett én iskolába mentem. Ezt sajnáltam. Aztán ő évvesztes lett, én 8 osztályosba mentem mire ő iskolába. Fú de sajnáltam ezt is. Természetesen, azért szerettünk volna kis korkülönbséget, hogy hátha összenőnek, ahogy mondani szokták. De azért az eleje érdekes lesz..
A szüléstörténeteknél én max annyit mondok melyik meddig tartott. Sok mindentől függ mindenki másként éli meg. Első babánál főként nem kellene rémtörténeteket mesélni.
Én sem érzem még a babát pedig 4. 🙂
Biztos azért szülnek sokan 1-2 év különbséggel, mert olyan kibírhatatlan. 😏
Mozgalmas az élet eleven kisgyermekkel. Az enyém az. Tudom neked ikrek, de azért kaptad őket, mert el fogsz bírni velük. 😊
Itt vagyok! Az én drága kincsem még mindig titkolja a nemét,úgyhogy azt sajnos nem tudtuk meg. De jól van,szépen fejlődik,jó volt látni!! 😍 Átbeszéltük a dokival a dolgokat,3 hét múlva megyek a 2. genetikai uh-ra,de már most mondta,hogy több alkalommal is mennem kell majd a Czeizelbe a genetikushoz,de bízzunk benne,hogy nem örökölt a baba semmit. A logoptimálisabb esetben július 18. lesz a prog.császár,de szerinte valószínűleg a második babám is korábban jön
Azért jó lenne,ha most tovább húznánk,de majd meglátjuk,jó kezekben vagyok úgy érzem. Ja,és képzeljétek,a dokim felesége is júliusban fog szülni,a 4. babát,remélem nem egyszerre fogunk...😕
De jó lenne mindenki így gondolkodna! :)
Nekem egy barátnőm mesélte el töviről hegyire a szülés-élményét (vagyis írta messengeren). Írtam neki, hogy köszi elhiszem hogy nem túl jó, de én most szeretnék még a boldog babavárásra koncentrálni. Ő folytatta tovább, olyan horror-sztorikat is mesélt, hogy inkább letiltottam. Még neki állt feljebb, hogy miért :(
Biztosan hamarosan beindulnak :-) aztán majd nem bírod lenyugtatni őket :-)
Másokkal meg nem érdemes foglalkozni. A sok "kedves,jóakaró" eszre sem veszi,h mekkora károkat tud okozni! Én igyekszem a körülöttem lévő kismamákat megkímélni a sablon marhaságoktól es nem is szívesen hozom elő a baba témát,csak ha ők maguk nem. Persze megkérdezem,h hogy vannak,hogy bírják,de ennyi. Tanácsot is csak akkor adok,ha kérdeznek meg a saját sztorikkal sem terhelem őket!
Én rühelltem a sogornőim történeteit hallgatni. Az egyik állandóan a szar sztorikat mesélte meg beszólógatott....