2017. júliusi babák (beszélgetés)
Nálunk is esélyes a Léna... ez egy nagyon ritka név, hogy lehet hogy már hárman is ezen gondolkodunk?
Mondjuk nálunk nagyon durva a vezetéknév, iszonyat nehéz hozzá választani. Csak rövid, dallamos név jöhet szóba. Még lehet jobban járunk, ha fiú lesz, mert akkor a férjem tutira a saját nevét akarja majd. Mánia ez a férfiaknál? Mondjuk szerencsére Zoli, ami még nekem is bejön.(férj is bejön:-)
Az a kedvencem, hogy megtetszik egy név és eszembe jut valamelyik tanítványom, aki épp ezt a nevet viseli és rögtön társul hozzá valamilyen érzet is.
Nálunk per pillanat az Orsolya és a Barnabás a befutó... de mi képesek vagyunk a szülőágyon is változtatni ;-)
Jah,Kaposi a vezetéknév... így az i betűs nevek alapból ki is estek,pedig tetszene az Izabella is.
Gratulálok!
Úgy látom mindenkinél minden szépen rendben alakul,fejlődik :-)
Jó ez a kis csoport :-)
Ha lányom lesz nekem is Lénám lesz. :-) Már eleg régóta tudom, még a pocimba sem volt.
Eredetileg Lenkét szerettem volna, de itt Ausztiába nem tudják kimondani és volt egy álmom, hogy kiabáltam a lányom után, és álmomba Léna volt. Én meg úgy gondtam, üzent nekem, hogy mi szeretne lenni. :-) :-D
Megy az irigykedés 😍, olyan szépen kivehető minden!
Jövőhéten megmondom,hogy én is ilyen képet kérek 😁
Igazából 3 név volt a fejemben az első a Rebeka, de a férjem akkor leszavazta a 2.Dalma a 3.Tamara! A Dalma is tetszett de a Rebeka jobban és most így beszélgettünk róla,hogy nem-e lehetne mégis és ahogy mondogattuk megtetszett neki is 😍 Olyan jó a becézése is! Szóval ezen már nem variálok ! (Remélem) 😂
Neked van még valami név a fejedben ?
Igen :D
Jaj amúgy raktam fel sztárfotót :D kettőt is :)
Nem is kell aggódni! Túlvagyunk az első 12 hét izgalmain! 😊
Most olyan izgatott lettem, hogy az eszembejutott a doki. Azért kellett kis szervezés, a telefonálás után esett le, hogy ha 2.45-re van időpontom, akkor 2.20 körül el kellene indulni. A férjem 2.35-re ér haza. Na beszerveztem tesómat, hogy addig a negyed óráig figyeljen a gyerekre. De egyetemista is, dolgozik is néha, úgyhogy nagy szerencse kell ahhoz, hogy pont ráérjen. 😊
Hajrá a tippre :D
Most már nem fogok aggódni :D Ezek szerint ezért lett szűk egy hét alatt a bugyim... XD
Meg lesz szívhang figyelőm is :D
Várom a holnapi szuper híreket :D
Na ugye, nem kellett itt aggódni. 😊 méghogy nem lesz elég nagy 😁
Jaj de jó megyek holnap dokihoz!! Juppiiii!!!! Remélem kapunk végre tippet mi is a nemére. 😁
Sziasztok!
Ez egy élmény volt :) Igazi ficánka, de mikor a dokinéni szólt, nyugton maradt :D Mivel szépen kivagyok párnázva, így nehézkessen nézelődtünk jól belém is nyomta az uh fejet, de minden szép, és egészséges :) Down-kór 1:23151 Patau és Edwards 1:50000, így minden negatív, szépen fejlődik, utolérte magát :)
56mm, integetett meg tornázott és mikor köhögtem odébb lebegett :D
Lehet fiú, de nem láttuk a képen, kinevetem uramat, ha végül lány lesz :D Hétfőn megyek dokihoz, majd meglessük, hátha látunk valamit :)
Ez nekem is az eszembejutott!
Ha nem tévedek, 3 kislány és 3 kisfiú akiről eddig tudunk de lassan nehéz kesz követni.