2016 novemberi babák (beszélgetés)
Most nem vagyok képben, 1-2 napja nem olvastam vissza. Ciciből eszik Dóri? Azt olvastam, ha mindkét mellből etetjük egy alkalommal, akkor nem jut el az értékes tejig, csak a szomjoltóig, aminek magasabb a cukortartalma és nehezebb lebontaniuk.
Tegnap este nàlunk is durva volt. Este kezdte 6-tól, sokat volt cicin (mindkettőre ràtettem) és mindig felébredt, nyöszörgött. Most este úgy csinàltam, hogy volt lefejve kb 70-80 ml, azt odaadtam neki 10 körül Cumisüvegből. Azóta aludt, most etettem meg és remélem reggelig csicsis lesz. ;)
Ez az éjjel kegyetlen most itt is.
Most evett, előtte éjfél előtt, meg fél10 körül. A baj az, h az evések között fenn van s ha cumi kiesik akkor üvölt. Márpedig kiesik neki. 😔
Nàlunk adtak műtét előtti este és reģgel is savlekötőz. A kúp mellé. :)
De aludni én se sokat aludtam, úgy izgultam.
Hàny óra felé vagy kiírva, azt tudod?
Köszi! Remélem hamar túl leszek rajta és nem fog irtózatosan fájni a seb.
Nem biztos hogy mernek fájdalomcsillapítót adni, mert nagyon sokra allergiás vagyok🤐
Már csak ez a hányás hiányzott.
Hát nem tudok aludni, jön fel a sav.
Vettem be vagy 4 Renniet, de az előbb hánytam.
Most kértem gyógyszert, adtak 1 quamatelt.
Hát remélem segít.
Jajistenem, holnapra, vagyis mára hatalmas dtukk Neked is. GYors és könnyű, amennyire lehetséges, szép szülést kívànok.
Csajok, itt van anyukàm, itt is alszik, rá se merek nézni a netre, csak ha lefeküdt. (Tisztára, mint középsuliban...)
De nekem is aludni kéne, mert tegnap sokàig szórakoztatott a kisasszony ( fél 3-ig!!). Szóval ha tudok, jövök. Bár holnap benézek a gólyahírre. :)
Lulluly!
Sokat gondoltam ma Rád! Szorítok nagyon!!! Kívánom, hogy gyors és szép emlékű legyen a szülés, és gondolj mindig a végeredményre: a cuki babádra! Puszi
Mi is h 4 hetesek leszünk pénzeken, pedig még most szültünk. Épp egyik volt kismamával beszéltük ezt face-n a minap.
Dóri 10 előtt evett, mist alszik de felszínesen, mert nagyon eszi a cumiját.
És semmit nem csinált 2 ujjnyinál?
Engem dokim már a szülőszobára küldött, meg mikor látta h a nákdugó is távozott.
Ó, remélem hamar meggyógyulsz!
És a pici nem kaphatja el ilyenkor?
Nem kevés az. Dóri 80-90-ezik.
Torokgyulladásom van, ma voltam házidokinál.
De szupi, akkor lehet beindul hamarabb!
Nagyon drukkolok neked!
Lehet holnap mindketten babázunk😃
Köszi csajok a drukkot.
3 ágyas szobában vagyok, egyenlőre egyedül.
Reggel volt vérvétel, ctg, uh.
Most 3300 g-ra becsülték.
Hát most elég uncsi, de holnap már izgi lesz!
Sziasztok!
Csajok!Nagyon jól nyomjátok!:D Én még egyelőre alig érem utol magam,már olvasgatni is alig birok,nemhogy írni!:))
Bhcs!Ez nagyon jó hír!Elhiszem,hogy örülsz.Remélem könnyű,gyors szülèsed lesz.
Lulluly!Szorítok holnap!!!!Majd jelentkezz!
Nálunk mindig a nagyágyban alszik Zsolti.Tegnap véletlen elaluldt a kiságyban,és olyan hiányérzetem volt!:)
Az utolsó 2 éjszakánk nem telt valami jól,fájt a hasa.Amúgy szépen gyarapszik,70-100ml eszik általában.
Én még mindig szenvedek ettől a hülye császártól.A vágásom nem is fáj,de a méhem igen.
Hajrá!! Képzeld, lehet, hogy egyszerre szülünk. Csoda történt! Hazajöhettem! ((: bementem nst-re, beszéltem a dokimmal, kérdezte a fájásokat, mondtam, h elmúltak, szombat éjjel voltak, és épp, amikor kezdett volna rendszeressé válni, reggelre elmúltak. Csóválja a fejét. Kérdezi a vizsgálat előtt, hol a szülésznőm. Szabin volt, ha szülünk bejön. Doki vizsgál, aztán olyanokat mormol, h ez istenkísértés, meg, h ha nem időben szólok, nem fog beérni. Hazaengedett. Kérdezem: TÁGULTAM? Erre kiderült, h már 2 ujjnyi!! Sose volt még spontán 2 ujjnyi! Holnap reggel 7h-re megint megyek, tovább már nem húzhatom a dolgot. Remélem, előbb be kell mennünk...
Addig is mindenkinek jó babázást, Lulluly-nak meg villámgyors felépülést is kívánok!
3 nap maradt a novemberből. Számomra ez a hónap nagyon gyorsan, szinte észrevétlenül telt el. Bár még benn voltunk nem is néztem a napokat, azóta meg szintén alig-alig mert van bőven tennivaló.
Párom is dolgozott már múlthéten, el is voltam néha havazva. Dóri után amire van idő megcsinálom, a többi meg le van ejtve.
Holnap reggel indulunk a kórházba, és végre kedden anyuci leszek én is. Még mindig nem tudom elhinni :D
Nagyon várom a találkozást Natikámmal :D
Akkor szintén veletek alszik?
Mondjuk nekem is megnyugtató h ott érzem ahogy szuszizik mellettem.
Dóri 7-es evés után 2-ig aludt. Itt fennvolt 4-ig, aztán 7 után kelt.
Mellettem azt vettem észre h sokkal jobban elalszik, tovább is alszik éjjel s nem kel fel annyiszor enni. Kiságyba nem így van, max 3 órát tűr éjjelente.
Úgyhogy nappal kis, éjjel nagyágy jelenleg.