2016 novemberi babák (beszélgetés)
Az a baj, hogy ez most pont anyós miatt volt, s nem nála lakunk. Ennyire marhák soha nem lennénk.
Délelőtt elment hogy 1-re odaérjen a rendelésre ameik településen anyós islakik. Utáa megbeszéltük h végez, melyik busszal jön, utána eléri azt a csatlakozó buszt amivel munkából is szokott hazafele jönni. Hát miért is ne...
Dórinál még nem vettem ilyet észre. Keze mindig a szájában, nyálazik nagyon, lehet kezdi az ínyét piszkálni a foga?
Párommal csúnyán összerugruk a port, mondhatok én neki bármit is.
Sziasztok
Minden babánál van a szemfog környékén fehér kis dudor? Vagy ezt mutassuk meg a gyerekdokinak? Szemfog az utolsók között jön ki, nem??
Hahó.
De eltűnt mindenki.
Mondjuk szombat óta én se voltam.
Igen. 6,2kg a62cm-hez képest.
Most hízott csak 12 dekát 1 hét alatt.
A mai mennyisége 460ml volt, amibe 60ml baba tea volt.
Állítólag 150ml/kg lenne a napi adagjuk.
De éjjel pl a fene fogja felkelteni h egyen, mikor annyira édesen alszik.
Most olvasom csak. Ezt eddig nem is hallottam h van.
JutaVit izotóniás tengervizes sprayt vettem. Most jobb hirtelen. Majd csak alakul az.
Dóri az istennek nem akar enni újabban. Nem is sír a kajáért.
Napi 600ml kb amit megeszik.
Nem kék szemű véletlen?
Mert a kélszemű babák elvileg kevésbé birják a napfényt.
Uram isten szuper baba Sari!
Bar en sem panaszkodom mert elég byugodt baba Aisa csak napkozben a babakocsi a kisagy.
Most itthon van a kozepso. Teljesen le vagyok merulve annyira azt akarja h csak vele foglalkozzam. Ilyenkor Aisaval sem tudok anbyit jatszani. Hazimunkahoz mikor jutok nem tudom ...
Akkor igazi minta baba Sári.:)
Zsolti bírja a fényt,de ha hirtelen éri,akkor hunyorog kicsit.
Nálunk is favorit az ököl rágás,és meg van sértődve,ha közben háborgatni meri valaki.
Ő is nyúl a tárgyakért.Hason fekve kis segítséggel kúszik is,de még nem tud visszafordulni.Valaki babája már igen?Lassan 7 kg.Éjjel 2x szopizik.
Ilyet már én is olvastam.Logikusnak is tűnik,de én még diétázok.:((Nagyon-nagyon nehéz.
Tegnap ettem levest,amiben volt karfiol,de csak a végén vettem észre,mert közbwn olvastam:)...semmi baja nem lett Zsoltinak.
Azt tudom,hogy a pörköltre,tejserkentő tabira,tartós fonott kalácsra érzékeny.Nagyon.
Nyna!
Eszel-iszol eleget? Idd a Karamalz-t, az tuti jó a tejtermelésnek. És a citromos finom is. :)
Sziasztok!
Ma mi is csatlakoztunk a fülbevalós táborhoz. Volt sírás. :(
Az ökölrágás-cuppogás ezerrel nálunk is nagyon megy most, ha nem cici, akkor az van a szájában. Mindene úszik a nyàlban.
Én már majdnem mindent eszek ( káposzta, karfiol, brokkoli stb nyilván nem). Nincs baj, de napi 2* még adom az espumisant mindennap. Sárit sztem a kukorica bántja, azt még hanyagolom, mert utàna mindig sírás volt.
A ti babáitok nem hunyorognak nagyon a világosban? Az enyém olyan, mint egy kisvakond. Aludni is csak besötétített szobàban tud, kint a levegőn nem is alszik túl sokat. Amúgy baromi sokat alszik: este 9-10-től reggel 6-ig, nappal meg 2-2,5 órákat háromszor.
Nincs is szavam se. Anyukám szerint én dettó ez voltam:ettem és aludtam csak, még a bölcsiben is. :)
Eddig nálunk is így alakúltak az esték 4-5 fele kelt. De két napja felborúlt ma már 1kor kelt enni aztan 4kor és 6 kor is felébredt.. nem tudom mi a fene van most talan most lenne a 3 hos novekedesi ugrás?
Napközbe csak babakocsiba Alszik kisagyba max 20 perc. Nem tudom talan hetvegen atrendezem a szobajat.
Miket csinál babátok? Aisa most már nyul a jatékok felé de inkább az öklét rágja. Nagyon szereti az embereket, tesokat. Nezelődik nyílik ki neki a világ
Tudtok valamit arrol hogy milyen orrsprayt lehet használni szoptatás alatt?
Nem lehet tudtommal használni bátmelyik orrcseppet/sprayt az érösszehúzó hatásuk miatt, mert a tejtermelés is csökkentik ezáltal. Ezt meg nem akarom.
Tegnap rávettem magam h elmegyek a röntgen eredmennyel fogorvosomhoz, hát nem kijött rajtam a nátha (fiam is náthás).
Az orrom olyan szinten dugul...valamit kell vele kezdenem.
Amit tudok mellőzök, kis mennyiségben eszem a többit ami olyan.
Az utóbbi időben nem vettem észre h hasfájás gondot okozna Dórikának.
Ma vettem megint pár ruhát, mert nőttünk ki jópárat megint