2016 novemberi babák (beszélgetés)
Több kismamát hallottam a kórház terhes tanácsadójában beszélgetni nst-re várakozva a babáik súlyáról.
Mindnek 3kg körüli volt 36 hetesen.
Fiam 3140g volt 37 hetesen ahogy meglett (4 héttel számoltak ugye el, így nem 41.hetesek voltunk)
Vera normal sulyu 3200g 40. heten
Mate 3350 38+5 heten.
Most 3500g saccolunk a vegere.
De izgi!
Komolyan,már 3 kg körüli?Az hogy lehet?A tesók is ilyen nagyok voltak?
Nekem sem kellett elötte való nap befeküdnöm reggel memtünk éhgyomorra.
Bevallom titkon én is reménykedem vagy vágyom rá hogy elötte pár nappal vagy egy nappal beinduljon. Csak hogy tudjam milyen érzés
Nekem fogadott a doki is és a szülésznőm is.
Nem ennél a dokinál szültem anno, de a szülésznő fiamnál volt, most nem véletlen kerestem meg őt.
Jajj de jó.
Annyi előny akkor a sima szüléssel ellentétben h tudos mikor lesz meg a pici.
Előtte nap kell befeküdnöd?
mgagi minden jót ,így előre is!!
Nektek fogadott orvosotok van egyébként?
Sziasztok!
Oktober 25 a csaszarom idöpontja.
Szia!
Én egyedűl nyáron nem adom nekik. Ilyenkor végig szoktam. Remélem beválik nektek is. Én lekopogom tavaly se még idén sem voltak betegek.
Nem tudom mi lesz még szülésig a dokit illetőleg.
Egyenlőre annyi biztos h jövő péntek uh, nst, utána hétfő d.u meg kenetvétel a rendelésén.
Sokszor volt az h kezelés után kis idővel ismét előjött s megint ismétlődött az egész. Ekkor kérdezte a doki h használok e a kezelések után flóra helyreállítót; mert a többi kúp igaz h a gombát/baktériumot kiöli, viszont a normál h.flóra jó baktériumait is.
Így ha valami baja van az embernek, min.6000ft a költség, ha mag.rendelésre megyek, akkor még több.
Nekem sose mondta,nem tudom miért.
1 hét volt az eredmény megérkezése.
Szóval,már nem is lesz ezek szerint kontroll a szülésig?!Hmmm...