2016-ban szeretnék szülni (beszélgetés)
nekem is a fiam háttal kifele feküdt, nagyon de nagyon ritkán mozgott..olyan igazi rúgás pedig csak 2-3 volt terhességem alatt. na most azt hiszem bepótolja kint :)
én se aggódtam tudomásul vettem h ő "befele" mozog :)
fél napig??? enyém gyerek szinte semmit nem mozgott odabent. de tényleg.
volt, hogy már nézte a doki az nst-t, hogy ismételni kellene, mert nem mozog a baba, amikor a folyosón elkezdett egy másik orvos írógépet püfölni... na a bentfekvésem alatt ez volt az egyetlen zaj, amire aktivizálta magát a Muki :)
Mondjuk ez az alig-mozgás miatt sosem aggódtam... valahogy éreztem, hogy rendben vagyunk.
s még megvan?
nekem is volt de én túl adtam rajta szülés után, úgy gondoltam valahogy, hogy nem fog kellenni, mert nekem volt hogy alig találtam meg egyébként a babát ill olyan is hogy bizonytalan voltam, hogy őt találtam meg, vagy csak egy saját ütőeret hallgatok... ha úgy érzem valami nem stimmel úgyis el kell menni a dokihoz
igen :)
Később a kórházban felvettem telefonnal a ctg/nst (sosem tudom, melyik melyik) által hallható szívhangot :)
olyan jó volt hallgatni... Sajnos régi telefonnal történt, a mostani nem tudja lejátszani azt a formátumot :(
nekünk anno 5hetesen már volt elvétve néhány duff-duff a Mukitól :) szóval "sejthető szívhang"-gal lettem hazaküldve, megnyugtatva és 1 hét múlva vissza...
jó lenne újra itt tartani :)
tudom...tudom... :)
Nem egyszerű ;)
az a baj, hogy áprilisban 2szer is megjött (rendesen) 1 hét kihagyással.... úgyhogy nem tudom....a második (utolsó) menszesz első napja 04.25 (kb) úgyh ahhoz számolok....holnap reggelig. :)
köszi a felvételt :)
Na erről én sem hallottam, de utána olvastam. Kis dózisú hormon van benne, csak úgy, mint abban amit most szedek...
szerintem csak az agyam játszik velem azért mert már annyira vágyom rá... :)
Jó napod lesz holnap!!! :) Drukkolok!
Ilyet még sose hallottam, de egyébként nálunk is tök változó, ki mikor született.
Ami viszont bejött, a kínai naptár, mindkét fiúnál...Most lányt ír, nagyon reménykedem:D
Mikor jött meg utoljára?
Felvettelek a februári klubba, egyelőre ketten vagyunk:)
Iamna-sose hallottam ezt előtte.... de am se volt jó mert híztam tőle (mint állat) ezért is akartam abbahagyni, lecserélni....
Nekem - igaz második terhesség- de már nagyon hamar érződtek a tünetek...a mellem kb 2szeresére duzzadt, fáj, és sűrűbben kellett pisilnem.
Hnap reggel kiderül hogy mennyi idős lehet kb.