2015 nyarára babát várók (beszélgetés)
koszi az erdeklodest, barcabo, \;-)
nincsen meg itthon netem, azert nem vagyok nagyon...
kislany es egeszeges a pocaklakom.
Csajok!Hallottatok már a Natalis gélről???
Én most olvastam róla.Elgondolkoztató...
TErmészetes jelenség terhességnél az orrdugulás.
Jó hír,hogy már csak 4 hónapig :P
Szia!
Olvastam, hogy neked bedugul az orrod. Meg vagy fázva vagy a várandósság következménye? Nekem elejétől kezdve néha vérzik az orrnyálkahártyám, illetve hamar kiszárad. Nagyon kellemetlen:(
A férjem még nem panaszkodott, hogy horkolok. Lehet, hogy ő hangosabban horkol:)
Sziasztok! Köszönöm az infókat a szárítógépről! :)
Sajnos aludni nem nagyon van időm a kissebbik lányom elintézi az esti alvásom a betegségével. De amúgy teljesen végig aludnám az egész estét ha valmiért a teli húgyhólyagomtól elférnénk mindketten :) így ez miatt sajnos többször is felkelek. Az álmokról...? ..hát régen álmondtam össze ennyi marhaságot mint ami most összejön. És szegény férjem hajnalban nem is tud miattam aludni, mert az eldugult orrom miatt neki álltam horkolni is, nem volt elég a jobról a hátamra majd balról forgolódás még ez is :((( és a csipőmnél a forgóim nekem is elkezdtek fájni ha ellazulnak fekvéskor, mintha be lenne csípődve az idegszál.
Én is így vagyok vele.Pedig nincs nagy hasam,de mégis.Ha a bal oldalamra fekszem a kisbabám nem hagy aludni(nem szereti valamiért),ha a jobbra fekszem megfájdul a csípőm.Valahogy sehogy sem jó.Reggelre mindig úgy fáj a hátam...:((
Nem tudom mi lesz később?
Hallottam,hogy valaki szoptatóspárnát rak a lábai közé,mert úgy leveszi a terhet a hátáról.Ti próbáltátok már?
Én is így vagyok
Lezuhanyzom,bekenegetem a hasam,vízszint láb felpolcolva,és kezdi!!!!
Egy óra dübörgés,aztán befészkeli magát a résbe és végem..
Egy ismerősöm is 22 hetes és már éjszaka nem hagyja aludni a baba.
Ha majd az enyém is tovább nő biztos én sem leszek kivétel:)
és annyit nőtt 2 hét alatt a hasam,hogy azt hiszik már a vége felé járok :(((
hatalmas lett!!!
Szerdán megyekUH-ra a dokimhoz...biztos majd az is les mekkora lettem :D
Akkor szerencsés vagy.
Éjjelre i magát a szeméremcsontom feletti területre,és se jobbra se balra nem esik jól fordulni,háton pedig annyira feszül hogy elviselhetetlen.
Szia!
Én nagyjából átalszom az éjszakát, viszont nagyon élénken álmodom. Mostanában rendszeresen úszok álmomban, miközben nagyon jól érzem magam. Lehet, hogy hülyeség, de olyan mintha az babám érzéseit álmodnám. Remélem tényleg ilyen szoros a kötődés köztünk és ez megmarad a születés után:)
És emlékszem is az álmaimra.
jó reggelt!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én egyre rosszabbul alszom.
3x4x kelek fel éjjel,és csak forgolódom,kezd nagyon nem kényelmesnek lenni a fekvés :(
Szerintem nem jó,ha 2in1 van. Nekünk whirlpool 6. érzék van, és lassan 10 éves. Mivel sarok telken lakunk ezért én sokszor nyáron is használom,mert rengeteg por száll a kertbe,akkor meg miértelme kiteregni. :O
A kényes ruhákat azért (az ördög nem alszik alapon) nem teszem bele. Amúgy a pamut ruhákat olyan 45 perc alatt szárítja meg, és valóban megspórolható a vasalás,ha a program végével azonnal összehajtogatod.
Szárítógép csuda egy találmány. Nekünk van. Hagytam anyumat rábeszélni,amikor Katám született. Nagyon jól tettem. Viszont csak a kondenzációs ér valamit. Beépített vízgyűjtő tartály, nem kell kifúrni a ház oldalát,hogy kivezesd a csövet. Egy titok, ha a program lement,azonnal össze kell hajtogatni a ruhákat, vagy ráküldeni még egy szellőzős programot és akkor valóban nem kell vasalni. :D
Én maradok az eldobható pelusnál. Nekünk nagyon bejött a pelustároló vödör is. :)
Se hordozni,se kendőzni,se kenguruzni nem fogok. Legalábbis most még ezt mondom. Nagynál sem voltak ilyen eszközeink. :)
:D
harmadik és sokadik babások,már eléggé zsugorik,legalább is én is és a környezetemben sokmindenki.
Én 2 dologhoz ragaszkodom.A gyógyszertári vaniliás popsikencéhez,illetve fürdetőhöz,popsitörlő csak a nívea,pelus majd kibontakozik..
kádból a régi,ágyból már új kell.Apa már megvette az anyagot,neki 1 napos meló,majd mikor bent leszek és minden oké akkor összerakja beállítja.babakocsit majd megvesszük,az az utolsó.Az ráérős.