2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Nem akkor van ovuláció, mikor pozitív az LH teszt. Az csak a legmagasabb LH szintet jelzi, mielőtt a tüsző megreped. Ezért írják, hogy onnantól 24-36 órán belül van ovuláció, de ugye akkor már az LH szint leesik.
Plusz ott van még az az idő is, amíg a petesejt megtermékenyíthető.
Bibi, nyugi! Nem késtetek le! Lazulj picit el, és szeressétek egymást. ❤
Gratulalok!;))
Hany hetes vagy most?
Minden rendben van, az értékei tökéletesek, mindene megvan, aminek lennie kell. 😍 Egy kis örökmozgó.
És... Több mint valószűnű (bár nagyon bújkált) KISLÁNY. ❤️
Szombaton este koltozunk/ repulunk😊Mar alig varom. Pihenes es csalad 💞
Ti hogy vagytok? Mikorra is vagy kiirva?
:)
Hát én az 1/5-ével is elégedett lennék.
Igen úgy gondolom, hogy a lombik mind anyagilag, mind lelkileg, mind pedig párkapcsolatilag igen megterhelő.
De erre még tényleg ne gondolj, mert ez csak x-edik lehetséges lépés majd....
Kicsit bedepiztem emiatt, hogy nekunk nem jon ossze "siman", de ma reggel olvastam, hogy Jamie Olvier-eknek is closty-s az elso baba, mert a csajszi pcos-es ès mar az 5.et varjak.
Ez kis erot adott. 😊
Hat remenykedem a clostyban. Remelem az eleg lesz 🙏. A tobbi "bonyolultabb" dologhoz sajnos mèg gyujtenunk kell egy kis penzt, de probalok ilyenre nem is gondolni.
Parom nekem mindig elfelejti a vitaminokat, de kovetkezo ciklusban tomni fogom :))
De legalább segítséggel sikerüljön!
A closty kúra azért még nem olyan vészes szerintem.
Én is elmegyek közép időbe, majd az utána következő hónaptól lesz sztem a closty. De abba legalább az a jó, hogy ultrahanggal követik, mikor lehet akciózni, tüszőrepit is adnak. Tehát minden adott a sikerhez, ha apa katonái is harcosak :) Az ő vitaminjában bízok. Mire oda jutunk már majdnem 3 hónapja fogja szedni.
Jajj ertelek.
Azt hittem, hogy csak a kremet kened. Bocsi. Lemaradtam az utrorol. Azert ne add fel, hatha van baba.
Szerintem en elkezdem a Clostyt. Vasarnapra nem varom. Mar foglaltam az orvoshoz is idopontot felidore. Van egy olyan erzesem, hogy nekunk segitseg nelkul nem fog sikerulni. 😕
Igen Bibi, de Utrotszedek, 2x1-et.
Háromszorosa a régi értékemnek, ez tény, de ez simán az utrótól van, 100%!
Azért nézettem meg most, mert múlt hónapban elkezdett megjönni, míg szedtem, ami ugye elvileg nem lehet. Tehát még ez sem tudta olyan magasra felvinni.
Na ez az én bajom ezzel az értékkel. :(
Mert ha nem lenne pótlás akkor igen, jó lenne.