2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Én nagyon bízom a hatásában, különben nem adtam volna ki rá ennyi pénzt! :)
Nagyon szép meglepetés lenne a két csík. ;) Amúgy mi sem valentin napozunk.
drukkolunk nagyon!!! ;)
össze kellene írni, ki mikorra nem várja, hogy tudjuk kinek mikor kell drukkolni!?
Hát remélem, hogy megszokom. :)Mióta szeded?
ÉN a telefonomra töltöttem le egy programot és onnan tudom mindig. De szerintem neked is jövő hét közepe vége felé lesz, ha átlag 28 napos ciklussal számolunk.
Jaaa,bocsi,így már értem!!:)
Igyekszem jobbulni is:)
Amugy mit edzesz?kondizol v valami sportot űzöl?
Ooo,hidd el,megszokod hamar!;-) en epp most vettem be :(
Tudom,h gaz,de en tudom pontosan,mikor lesz pé-m.irtam korabban,h en csak naptarmidszereztem,aszerint 18-a.de szandekozom ovulacios tesztet venni,aztan meglatjuk. No,meg jovo heten sűrűn együtt lenni :)
Sziasztok!
Manono, végülis neked mikor lesz pé-d?
Nekem most 19-re írja, mert eltolódott ugye a késés miatt.
Én sem vagyok a legfényesebben. :(
ez a második méhpempős napom, meg reggel majdnem hánytam mikor lenyeltem... Hogy lehet ezt megszokni????
Nyilván senki nem akarja, csak ez a hülye közhely, hogy ne görcsölj rá, nálam bejött :-/
Úgy értem, hogy októberben császároztak, ha 18 hónapon belül szülök, nagy valószínűséggel megint az lesz, ami nem a vágyálom ;-)
En nem akarom az egy evet :/
Amugy ezt nem teljesen ertem: "meg minden egyes sikertelen hónap közelebb visz a természetes szüléshez ;-)" Ezt hogy eretd? (Tompa vagyok, nem fog az agyam)
Amugy ki hogy van? En hetvegen jol megfaztam, ugyhogy most minden bajom...nyügös vagyok. Amugy meg keszülök a pé-mre :) :)
Sziasztok!
Reggelt bevettem az első adag méhpempőt.... hát csajok, szerintem olyan hányás íze van. :D De azért leküzdöttem. :) :)
Köszi köszi a sok tippet!persze mindenknek mas jön be,tudom,de azért jó tájékozódni: )
Én mostmár nagyon szeretném....
Jövő hét közepe táján derül ki, akkora tervezem a 2 csíkot tesztelek napot :)
A legjobb praktika pedig. . . mindenkinek más szerintem. Ezeket a teákat nem szabad 2-3 hónapnál inni, utána pihentetni kell- de nekem előrébb hozta a peteérésemet.
Viszont megjött a méhpempőm, holnap el is kezdjük gyorsan. :) Ez tuti segíteni fog. :)
Sokan a barátcserje kapszulára esküsznek még.
Huuu, köszi a tippeket regcsi!!
En szeretem a teas/gyogyfüves praktikakat, nagyon bizok es hiszek a termeszetes rasegitesben (legyen szo barmiröl), ugyhogy asszem holnap beugrom a herbariaba :)
Nekem ez lesz a 3. probalkozos honap, de ezt mar kicsit tudatosabban tervezem.
Neked megy a drukk, h összejöjjön ebben a honapban! (Es akkor kiderül, hasznalnka-e a teak ;D)
Hat jah, asszem en is a ciklusom elejen kezdtem...de szerintem amugy kezdheted par nappal kesöbb is...meg csak az ötödik napodon vagy, ha jol szamolom es szerintem a hatasat ugyanugy fejti ki, akar az elsö, akar az ötödik (illetve hatodik) napon kezded el.
De persze ha ugy gondolod, vard meg a a következö ciklust.
Van meg vmi "trükk" amit ti alkalmaztok? meg vmi termeszetes segitseg? Tea vagy barmi? Most ugy erzem, minden ilyesmit szeretnek magamba szippantani, h marciusban vegre a ket csiknak örülhessek! tudom, nem szabad ragörcsölni, de ez most olyan nehez..
Nekem miután megjön, az első pár nap nagyon rossz, utána új erőre kapok. :)
Jó ilyen történeteket hallanai. Reméljük, idén már mindenkihez érkezik a gólya... :)