2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Bibi igen így hogy mondod már mondták páron hogy ott kint az orvosi költségek jóval magasabbak. Volt barátom unokatesója is kint él, és ha hazarepültek is olcsóbban jött ki a fogorvosuk pl mint kint lett volna.
Éda ne veszítsd el a hited, nézd meg a Titok című filmet, belém az mindig önt erőt, a héten is megnézem majd, mert már én is rég kaptam energiát - remélem segít.
A hónapban ovu tesztet is veszek megint , mert most pl 24 napra jött meg, és így pont azután volt pé-m hogy az átjárhatóságit csinálták, meg páromnak a spermavételt, szóval még egy indok hogy miért nem sikerült a hónap, mert totál lemaradtunk róla.
Azt gondolom a hónapban ennyit fogok tenni a babáért, nem megyek most vizsgálatra- bízom benne hogy most tényleg sikerül és márcsak konkrétan rá kell költenem és nem a vizsgálatokra.
Nekem ez a 4.napom de annyira fáj a hasam és még mindig rendesen megvan, pedig ez nagyon nem jellemző, szerintem soha nem volt még ilyen.
Ezekkel a kutyás dolgokkal én se értek egyet, pl sok parkba se mehetnek be, egyszer minket is kizavartak, akkor vitáztam is a felügyelővel hogy akkor néhány embert is kitilthatnának.
Moncsi tényleg jó nektek, hugom is le költözött veszprémbe, így ők is járnak a balaton felé rengeteget, irigylem őket :)
Éda ne gondolj ilyesmire. Amikor csak tudtok és persze van kedvetek, legyetek együtt. Jönni fog a baba hidd el. Legyél egy kicsit pozitív! ;)
Átjavítottam a dátumodat, Regcsivel együtt nem várjátok! ;)
Nincs valami nagy kedvem sajnos... de próbálok mosolyogni. Most úgy vagyok, hogy elvesztettem az összes hitem, kedvem mindent...
De majd csak visszatér a kedvem is, idővel. Ráadásul párom most a hétvégén volt itthon, de legközelebb csak 23.-án jön, mert most messze vannak kiküldetve. :(( Az a hétvége viszont már a ciklusom szerint későőőőőő... Naptár szerint 20.-án lenne pé napom, szóval ez a hónap is bukva van, már előre látom...
Endokrinológushoz menjél el, ő rögtön le is veszi a vért. A sima nődoki én úgy tudom, hogy el tud küldeni, de helyben nem csinál vérvételt, így az gondolom hosszadalmasabb, mire elmész, sorban állsz, kivárod, mire megjön az eredmény... Nekem így gyosabb, 15 ezret fizettem.
Kösz a drukkot! :)
Amíg nem jön meg, ne add fel. Csomó nő számolt be hasfájásról, aztán mégsem jött meg. Szóval bármi lehet... ;)
Szonny- es otthon mennyibe kerul ez a hormonvizsgalat? Es nogyogaszhoz kell menni? Bocsi, ha hulye a kerdes...
Nektek mindent bele csutortoktol! Megy a drukk 😁🎉🎈
Regcsi- Itt is csinalnak, de nekem sima vervetelre sem adott a tb-s haziorvos beutalot, mondvan nem eleg eros az indokom, a pattik meg majd elmulnak. Itt csak akkor segitenek, ha halalodon vagy, vagy ver folyik. Ha semmi ilyen, akkor "menj haza, pihenj, vegyel be fajdalom csillapitot" es majd elmulik...
Ezert mar hormonvizsgalat miatt nem akarok felesleges kort futni, kar, h nem mondtam azt, h mar egy eve probalkozunk es azert szeretnem... Mar mindegy. A magan vizsgalat meg megint egy rakat penz, itt kb 3x annyi mint otthon, ezert gondoltam, hogy juliban megyunk haza es keresek egy orvost.
Eleg volt ezt a vervetelt kifizetni.
Moncsicsa- tenyleg nagyon szerencses vagy, en is imadnek ott lakni :) remelem, ha hazakoltozunk eljutunk mindenkeppen, nagyon szeretnem :)
Nekem csajok mar fajdogal a hasam, en nem hiszem, h jo hirrek fogok jonni holnap :(
Érdekes mert pl. Ausztriában ez már régen kialakult, nálunk csak az utóbbi pár évben kezdenek rugalmasak lenni az állatokkal szemben.
Hát nálunk lehet a Dunán fürdetni, viszont ahol Anyuék laknak, nagyon gyorsan mélyül a sóder kitermelés miatt és iszonyat sok örvény van. Szóval én meg félek fürdetni őket... de azért néha nagy melegben leviszem őket, de messzire nem mehetnek be. :D
Én azért azt tapasztalom, hogy egyre több ilyen vendéglátóhely van. Sokan mennek kutyákkal pihenni, nyaralni, egyre rugalmasabbak velük szemben a szállásadók, vendéglátók is.
Mi pl. Horvátországban 2x voltunk már a kutyákkal nyaralni, soha nem volt gond azzal, hogy valahová nem engedtek volna be minket, igaz, hozzáteszem, hogy igyekeztünk úgy ülni mindig, hogy senkit ne zavarjunk. :)
Itt a Balcsi parton a kutya fürdetés, ami még mindig nagy kérdés.
Egyértelmű, hogy a strandra nem vihetnek be kutyát, de pl. nagyon kevés helyen lehet megfürdetni őket. :( Hozzáteszem itt azt, hogy némelyik ember koszosabb, mint az állatok, és pl. a kutya soha nem sza.ik bele a vízbe úgy, mint némelyik ember. Ebben a témában még mindig kicsit csőlátásuk van azoknak, akik ezt a rendeletet kitalálták. :(
Hát akkor reméljük jelentkezik mindenki jó hírekkel... :)
Jajj már emlékszem, hogy Édának sajnos megjött... :) csak gyorsan rákukkantottam a táblázatra..
Többieknek nagyon meg a drukk!!
Mi is voltunk tavaly Tihanyban, igaz csak átutazóban, de azért sétáltunk egy nagyot. Nekem nagyon szimpatikusak azok a vendéglátósok, akik így bánnak az állatokkal, csak sajnos kevés van belőlük...
Sziasztok Lányok, jó reggelt!
Manono, nagyon-nagyon sajnálom. :( Tudom, hogy nem sok esélyt láttál a hónapra, de mégis nagyon boldogok lettünk volna, ha mégis... De fel a fejjel, itt vagyunk, támogatunk, pár nap, jobb lesz, és indul az új hónap!!! A június is gyönyörű! :)
Édának 6.-án megjött sajnos, de nem tudom, mikorra nem várja a következőt, ezért nincs javítva a táblázatban.
Juju-nak küldtem egy kérdőjelet, hátha bekukkant hozzánk valami jó hírrel. :)
Tesóvágyó nagyon szurkolunk Neked, reméljük, hogy nem jön meg, és szombaton tesztelhetsz! Megy a drukk!!!
Adrié még a mai nap, régen volt Ő is felénk, kapott Ő is egy kérdőjelet, hátha. :)
Bibi, Fülemüle, és Mini még a heti befutóink, de jó lenne valakitől (vagy mindenkitől) pozitív híreket hallani! :)
Bibi, abban a nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy 8 éve itt lakunk Almádiban, Tihany tőlünk kb. 15-20 perc kocsival, sokat járunk át kirándulni. Gyönyörű hely! Tegnap is sétáltunk vagy 4 km-t, utána betértünk egy étterembe, ahonnan olyan volt a panoráma, hogy az valami eszméletlen. Megkérdeztük, hogy kutyákkal be lehet-e menni, mondták, hogy természetesen, SŐT... őket előbb szolgálták ki kis tányérkában vízzel, mint minket. :D Mindig azt beszéljük párommal, hogy olyan gyönyörű itt a környék, bármerre megyünk, mindig valami csodálatos helyre jutunk. Ez a barátunk is sűrűn jár le hozzánk, júniusban is jön le, mert akkor lesz Tihanyban a Levendula Fesztivál. :)
Jó reggelt!
Manono nagyon sajnálom. :( :( Csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel. Pár nap és jobb lesz....
Éda, Juju nálatok mi újság?
Tesóvágyó megy a drukk, az jó, ha még nincs semmi, maradjon csak így. ;)
Bibi, azért ez jó hír, hogy nem találtak semmit. Hormonvizsgálatot csinálnak, én is magán dokihoz járok. Jóval gyorsabb, igaz csomó pénz. :(
Fülemüle én is imádom a swarowki dolgokat, bár eddig az összesből kiestek a kövek. De amúgy gyönyörűek...
Annie de jó, hogy jelentkeztél. :) Hányadik hétben jársz?
Sziasztok csajok!
Manono! Sajnálom, de lilura-nak igaza van: lesz még hónap....
Igazatok van végül is teljesen nem írom le a hónapot. Piroskának még semmi jele...
Remélem nem szivat meg ez a hónap, és nem tolódik ki. Ezért is írtam, hogy a szombati napot néztem ki tesztelésnek, mert csütörtök lesz a 30 napom, és még maximum az az elfogadható késés nálam. Szombat már a 32. nap, és kizárt hogy addig elhúzódjon.
Egyenlőre semmi jele hogy megjönne.De tényleg semmi. Ilyenkor már szokott lenni egy kis rózsaszínes, barnás izé, most még nincs.
De nem vagyok hajlandó jó jelnek venni és reménykedni, nem szeretnék összetörni, végül is a peteérés napjaiban épp haldoklottam az ágyamban a láztól és a hányingertől.
Nem akarok csalódni egy ilyen rosszul kijött hónapban...
Szóval inkább bebeszélem magamnak, hogy csak késni fog és csütörtökön fog megjönni, minthogy reménykedni kezdjek.
De azért a remény hal meg utoljára! :)
Majd sűrűn jelentkezek mi van....
Csajok,ennyi. Megjött.
Tudom,h nem tartottam túl esélyesnek a hónapot,de ez most megint összetört :`[
Annyira nehéz és fáj...
Sziasztok csajok,
Megkaptam az eredmenyt delutan, semmit nem talaltak, minden ertekem rendben van :) de azert nem nyugszon meg, mert idegesit ez a sok pattanast. :(
Nyaron szeretnek egy hormon vizsgaltot, amikor otthon leszunk es megnezetni, hogy minden rendben van e velem, itt a baba temara gondolok.
Magan uton ezt megcsinaljak nekem? Mi meg csak most kezdtuk ugyebar a probalkozast, de en felek, hogy a pattanasok miatt nem fog sikerulni a baba es ezert akarom mindenkeppen a vizsgalatokat. Teljeskoru kivizsgalasnak vagy minek hivjak ezt otthon? Bocsi, eleg tudatlan vagyok ezen a teren :/
Annie- persze, hogy minden rendben lesz :) mindenkepp irj, hogy mi volt :)
Tesovagyo- szerintem se add fel, addig amig nem jon meg. Sosem lehet tudni :)
Moncsicsa- en meg sosem voltam Tihanyban, egyik nagy vagyam egyszer oda elmenni- most kicsit irigykedem :))
Helló Annie! De jó rólad is hallani! Ne izgulj, hát persze, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van! 😊 Hogy vagy egyébként? Tünetek? Hány hetes vagy?
Tesóvágyó, addig semmiképp ne írd le a hónapot, míg nem jön meg! És miért írnál le??? Gondolom voltatok együtt a hónapban, nem? Akkor igenis VAN esély!!! 😊
Többiek mizu? Manono, Juju?
Sziasztok Csajok!!!
Jól eltűntem, de a héten Hollandiában voltunk, egy barátomat látogattuk meg... Szuperül éreztük magunkat.
Visszaolvastalak titeket... Regcsi, hát persze, hogy veled minden oké, ne félj :-)
Szonnny, neked kitartást szerdáig, cárjuk nagyon a híreket.
Minden tesztelőnek nagyon drukkolok, ügyesek legyetek, gyűljenek azok a + tesztek ;-)
Én pénteken megyek a dokihoz, már nagyon izgulok, mert ugyebár csak a teszt volt eddig, remélem minden rendben lesz...
Sziasztok Lányok! 😊
Bibi, reméljük hogy rendben lesznek az eredményeid!
Manono, mesélj csak, hogy mit/min zenéltek, mindent tudni szeretnénk! 😊
Fülemüle, nagyon örülnék neki, ha nem lenne szükség ezekre a kivizsgálásokra! 😊
Juju, Manono, Adri, Tesóvágyó, megy a drukk Nektek, nagyon jó lenne ha valaki (vagy mindenki!!!) pozitív hírrel jönne! 😊
A hétvége úgy alakult, hogy egyik nap sem boroztam a fiúkkal, de nem is nagyon hiányzott.
Ma kirándultunk egy jót Tihanyban, a jósolt rossz idő nem érkezett meg, így kihasználtuk az alkalmat. 😊
Remélem mindenkinek jól telik a vasárnapja. 😊
Csajok, várjuk a pozitív híreket!!! ❤️
Manono mit zeneltek, hol lathatunk titeket?
Fulemule a swarowkskinak nem csodalom hogy nem tudtal ellenallni ,szerintem en mindent meg tudnek vasarolni toluk :) de annyi penz nincs a vilagon :)
A kivizsgalashoz sok sikert. Unokatesomrk is gyorbe jarnak egy dokihoz mondjuk ok a lombik miatt de ok jartak pestre is es mondta hogy az egesz orszagban gyorben vannak a legjobb dokik e teren, szoval jo kezekben lesztek.
Szonnny hogy vannak a kutyusok?
Mi tegnap szalcsit sutottunk meg baratnommel dumaltunk fel 11ig , mar ram fert, de ma megit letortem.
Bibi hetfon varjuk az eredmenyed! Tok cuki a parod es igy hogy emlitetted az enyem is folyton nezi a babakat. A repulon is volt 3 es mindig ha latta kommentalta hogy epp mit csinal es milyeb pici.
Probalok turelmes lenni :(
Visszaertunk pestre is, most meg jon a mosas folytatasa es a vasalas, holnaptol meg munka.
Sziasztok! Kicsit eltűntem, de olvaslak Titeket folyamatosan:)
Hajrá csajok, jöjjenek a pozitív tesztek:)
Mi múlt hétvégén hazautaztuk Magyarországra, így persze rohantunk égbe-világba, mint mindig. Miután visszajövünk, a hét eleje mindig káosz, addig amíg a sok csomag, meg amit bevásároltunk otthon, a helyére nem kerül. Tegnap viszont voltunk Wattens-ben a Swarowski gyárban és múzeumban! Gyönyörű!!!
Meg is leptem magam egy gyűrűvel és egy fülbevalóval (persze csak azért mert 5 hét múlva koszorús lány leszek és természetesen semmim nincs amit felvegyek :)))) )Szóval értitek, ott nem lehet ellenállni, viszont minden olcsóbb volt, mint otthon!
Ami a helyzetemet/helyzetünket illeti, szerdára nem várom...mióta peteérésem volt, tegnapi napig durván fájtak a melleim, ma már jobb.
Június 19ére van időpontom otthon Győrben egy profi dokihoz (nőgyógyász+meddőséggel is foglalkozik), ott remélem sok minden kiderül. Majd június 23án pedig időpontom van egy másik dokihoz Fehérváron, aki szintén ebben profi!
Sajnos kb 8 napig leszünk otthon, így minden vizsgálatra szeretnék elmenni, hogy minél hamarabb kiderüljön, ha van valami baj.
Akihez megyünk június 23án, ő férfiakkal is foglalkozik, így párom is meg lesz vizsgálva, vagyis a kisfickók:)
Hajrá mindenkinek!
Puszi
Juju, manono, adri, tesovagyo, hogy vagytok??
Jojjenek a pozitiv tesztek :))
En is orulok, hogy elmentem vegre. Kicsit izgulok, holnap kuldik emailben az eredmenyt es a kiertekelest 😬
Probaltam kicsit utana olvasgatni a pajzsmirigy gondoknak, de annyi mindent irnak a neten, inkabb eloszor megvarom az eredmenyt mielott beparaztatom magam feleslegesen :))
Manono milyen koncert? Min játszol és milyen zenéket?
Bibi jó, hogy elmentél, mert a pajzsmirigy is befolyásolja a teherbeesést. Várjuk az eredményt.
Reméljük gyorsan megoldódik és jön a baba minél hamarabb. ;)
Regcsi fel a fejjel. Jönni fog a baba mindenkinél, az nem lehet, hogy nem. Én most pl. totál nyugodt vagyok, vszínű most a kutyáim elterelték a figyelmemet meg még a ciklus elején vagyok...