2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Sziasztok!
Manono mi újság?
Annie örülök, hogy nálatok minden rendben. :-)
Moncsicsa itt megértünk téged. Néha tényleg vannak nehezebb időszakok, amikor nem tudsz olyan könnyen túllépni a sikertelenségen. Na és a párjaink meg iszonyú "cukik" tudnak lenni, amikor mondják, hogy nem kell annyira szétizgulni magunkat, majd jön a baba. Pedig szeretjük egymást és kitartunk a másik mellett a nehéz időkben is, de néha annyira nem értjük a másik nemet. Ááááááá...
Tartsál ki Moncsicsa.
Ezek az időzített együttlétek nem túl jók hosszú távon. Néha már kedvem sincs hozzá. Tudom, hogy ez gáz. Ezért is vigyázni kell nehogy rámenjen a kapcsolat.
Nekem két napja fáj a derekam. Ma pedig már kicsi rózsaszínezés is van. Úgyhogy valószínű jövőhéten mégis mehetek a vérvételre. :-(
Na mindegy legalább kivizsgálnak mindkettőnket.
Fülemüle. Olyan szépen hangzik, amit a barátnőd mondott: KÉRD ÉS VÁRD! Próbálom alkalmazni. :-)
Lilura nagyon tetszett az is, amit te írtál: a karácsonyos hasonlat és remélem, hogy "advent" már tényleg itt van a kertek alatt. Nem tudom mit dolgozol, de szerintem egy pszichológus-író veszett el benned. :-)
Szonnny jó főzöcskézést neked. Mit főzöl?
Én csirkét és krumplit sütök. Meg csinálok gyümisalit sárgadinnyéből és őszibarackból.
Szép vasárnapot mindenkinek! :-)
Regcsi úgy sajnálom. :( Veled vagyunk hidd el és nagyon drukkolunk, hogy végre sikerüljön. Mikor érkezik a tesó?
A doki miatt én is nagyon ki vagyok akadva... :( Olyan sokára tudok menni, addig meg csak a remény marad...
Nekem a ruha szokott nehezebb lenni, de a cipő sem lesz könnyű. Mindig konkrét elképzelésekkel indulok és így nagyon nehéz... :/
Nem igazán lehet maskepp csinalni es ez eleg szomoru. Es pl a mi esetunkbe szerintem ez a rafeszulos dolog se igaz hiszen tudjuk miert nincs baba. Az bant hogx ebben a honapban a napok pont ugy jottek ki hogy az osszeferhetosegit se tudjuk megcsinalni, lehet olyan progeszteronos vervetelre el kellene nekem is menni, de nem tudom.
Mi mar visszajottunk , otthon is kedvtelen voltam es most visszaerve kozolte hogy tesoja tenyleg itt lesz a heten megcsak meg se emlitette h menjen az unokatesojahoz vagy hogy peteereses napjaim vannak, szoval tuti oda ez a honapom is , halal ideg vagyok.
Jo hogy talaltal ruhat nehez beszerezni az igazit. A cipohoz sok sikert- bar nem tudom melyik a nehezebb,nalam mindketto - 34es meret, a cipo pedig 35, nekem mindig idoben kell kezdeni a keresgelest.
Elvezzetrk meg a delutant!
Manono jelentkezz!!
Sziasztok!
Anni, de jó, hogy jelentkeztél. ;) Örülök, hogy minden rendben veletek! :)
Manono tesztél? Úgy várunk a pozitív hírekkel! :)
Moncsi örülök, hogy lányod jól van, reméljük többet nem jön ki neki! Én ritka szarul alszom napok óta, ma is 3/4kor már fent voltunk. Ráadásul vmi esküvő volt a környéken, még hajnalban is üvöltött a zene... :(
Csajok, lehet egyébként másképp csinálni ilyenkor? (szexre gondolok) mert oké, hogy mondjuk az első pár hónapban nem időzített, de mikor már több hónapja nem jön össze és nagyon akarjátok, hogy lehet ezt másképp alakítani? Nyilván mindenki akkora időzíti, mikor a terménykeny napjai vannak és miért ne így csinálnánk? Hiszen a ciklus többi napjában iszonyat kevés a teherbeesés esélye, ilyenkor meg ki akarjuk használni ezt a pár napot....
Nekem úgy néz ki előrébb hozta az ovut a méhpempő. Telefonom jövő szombatra írja, de ma már elég sok nyákom volt, bár még nem annyira nyúlós/nyálkás (bocsi) mint ovu napján. Csináltam egy tesztet gyors és halványan ott a második csík, úgyhogy szerintem szerdára be fog erősödni. Mondjuk nem is bánom, mert így talán lerövidül a ciklusom...
Nekem már fő az ebéd, délután még nem tudjuk mit csináljuk. Iszonyat meleg lesz megint....
Ja és képzeljétek pénteken megvettem a ruhámat párom tesójáéknak az esküvőjére. :) úgy örülök, annyi helyen jártunk, de végül meglett az igazi. :D :D már csak a cipő van hátra... :D :D
Kicsit ahogy nekem is mondta párom, én is akkor gondoltam ebbe bele...
Nem is olyan régen még akkor voltunk együtt, mikor kedvünk volt, olyan szabad, felhőtlen volt, most meg kiszámolom, mikor KELL biztosan együtt lenni, mely napokon, kétnaponta, max. 3. Persze páromnak nem mondom így, de érzi. :(
Szia Annie! De jó hallani Rólatok! :) Örülök nagyon, hogy minden rendben Nálatok is. :)
Mindenképpen várjuk az UH képet! :)
Gyere mindig, ahogy tudsz, várjuk a híreket! :)
Moncsi fel a fejjel hiszen meg meg sem jott.
Most hogy olvaslak belegondoltam hogy valahogy szex teren nalunk is ez a helyzet, idozitett, kotelezo :(
Tarts ki!
Sziasztok csajok, rég írtam nektek, de igyekszem minden nap olvasni titeket, néha nagyon aktívak vagytok ;-)
A héten voltunk a genetikai uh.-on (12.heti). Csodálatos volt... Egy kis úszóbajnokot hordok a pocimban :-D
Majd teszek fel uh. képet, minden rendben a kis picúrral.
Látom, hogy ez a hónap töbeteket megvisel, tartsatok ki, mett a kisbabáért megéri. Nagy ölelés nektek, és megy a drukk a tesztelőknek, különösen manononak :-D
Manono, fagyit kaptál szivecskés ölelés helyett, de nem baj, jó a fagyi is ilyen melegben. 😃
Teszteltél???
Sziasztok Lányok! Jó reggelt! 🌞
Először is, Manono, mi újság? Remélem hatalmas pozitív teszted van!!! 😘
Köszi Lányok, nagyon aranyosak vagytok, úgy tűnik, nálam most van a kicsit rosszabb időszak. 😞
Ez apának is feltűnt, tegnap beszélgettünk is pár szót, úgy érzi, nagyon rágörcsöltem, és a szex sem azért van, hogy jó legyen, csak azért, hogy gyerek legyen. És be kell látnom, hogy valahol igaza van. Mikor jön a termékeny időszak, még ha hulla fáradt Ő, vagy én, úgy alakítom, hogy együtt legyünk. Ez pedig így tényleg nem jó. 😞 Mondta, hogy tudja hogy nagyon szeretném, de ne görcsöljek ennyire. Hát köszi...
Valahogy helyre kell rázódnom agyilag, az biztos.
Tegnap voltunk strandon, hát az a sok baba, kismama... A hajam égnek áll. 😁
Csajok, hogy telik a hétvége? Tudtok éjjel aludni ebben a hőségben? Én most két napja viszonylag jó alszom, csak reggel 5 körül ébredek meg. 😴
Lányocskám jól van, figyelem mennyi folyadékot iszik, de a feje nem fájt azóta. Jó lenne, ha ez az évi 1x alkalom maradna meg, vagy az sem, nem kéne kínlódnia vele.
Szia
Moncsicsa, remélem jól van a lányod, és nincs vele semmi baj.
Drukkolok h ne jöjjön meg a mensid!
Egyébként én is migrénes vagyok, csak nekem felnőtt korban jött ki,:( iszonyat, h mennyire szoktam szenvedni.És ha idöben nem veszek be gyógyszert akkor én is hányni szoktam.
Koszi, lanyok, en is ezt gondolom.
Holnap lesz a 27. nap, reggel csinalok egy clear blu tesztet, az, h ilyen extra s.zar tesztet a forgalomban lehet tartani az sok mindent elarul..
Én úgy tudom eléggé becsapós teszt, ez a fajta. Sok álpozitívat produkál, aztán jól átveri a fejét az embernek. Nem ajánlom őszintén szólva... :S
Halvány 2. csíkot mutat, aztán sehol semmi, az ember lánya meg reménykedik, hogy tuti később beerősödik és mégsem. Nem tudom miért gyártanak és forgalmaznak ilyen sz@r tesztet, ami egyáltalán nem megbízható...
Koszi, de allitolag ez igen gyatra teszt.
Meg a doboz oldalan a negativ eshetosegre is van valami halvany, lehet, h azt latom:)
Amugy strandolni akartam, es cska azert neztem meg ilyen koran!!
Hat en nem jutottam meg el a teszteleshez :), de ha a kontrol csikon kivul megjelent a masodik csik halvanyan, akkor az befog erosodni :) baratnomnek mar mensi elott 4 nappal lehetett latni a halvany csikot :) szerintem tesztelj ujra, a nem vart napjan v kicsivel utanna :)
Gratulalok! :) ( ha lehet :) )
Predictor early tesztet csinalta mar valaki?
Ma vagyok a ciklus 26. napjan, reggel halovwny pozitiv volt, aztan du megneztem a doboz oldalat es negativ eseten latok egy halovany csikot.
Ez normalis teszt?
Mi is voltunk es meg itthon is mindenki terhes , es fbn is most valahogy ismet mindenki a kisbabas kepeket nyomatja. Ugyhogy ma is sirtam es mar magamat is nehezen viselem el ,nem tudom David hogy birja. Most itthon se jo lenni.
Fulemule persze kerjuk es varjuk csak nem mindegy mennyit kell varni.
Fel a fejjel csajok! Nemsokára eljön a mi időnk! Hiszen az nem lehet, hogy ennyi kedves hölgy ne nevelhessen hamarosan édes kisbabábak!!!!
Az élet biztosan visszaadja nekünk azt a sok jót, amit egymásnak és a párjainknak adunk és ugye ez az a sok jó, ami arra a pici babára vár, akire mi várunk! :)
Egy barátnőm (36 éves, egy 12 éves lány anyukája és túl van a mellrákon) ennyit mondott nekem: KÉRD ÉS VÁRD!
És ha ő, aki egy mellrákot, kezeléseket, hajhullást, műtéteket végigcsinált, ilyet mond nekem, akkor az IGAZ is! Ebben kell hinnem...és kérnem....és várnom...
Én is bőgtem mikor megjött. Ki kell adni magunkból, mert különben meghülyülünk... 😕
Voltunk ma vásárolni, babák meg terhes nők mindenhol. Mondtam is a páromnak, hogy én ezt nem bírom... 😢 és olyan édes kisbabaruhákat láttam, hogy aaaah... jó lenne már ilyeneket vásárolni...
Moncsi sirj kicsit, en is szoktam. A honapba meg foleg.
Hidd el nemsoka jobb lesz.
Bibi en is igy vagyok vele inkabb mar nem is olvasok, semmit nem csinalok.
Ugy latszik ez egy elkeseredos honap.
Joreggelt csajok,
Sajnalom Kira, de jo, hogy hamarosan tul leszel a muteten. Hidd el utana mar pikk pakk jonni fog babo :) jo hogy ilyen pozitiv tudsz maradni :))
Moncsi- en is ugy erzem, hogy megfog jonni hamarabb, egyre jobban erzem a mensi szeru dolgokat. Parom este mar aludt koran, en jol kiduhongtem magam, ittam par pohar bort, nezegettem youtobeon Czeizel fele videokat es rajottem, hogy atyavilag! Mennyi mindennek jol kell lennie, jo idoben, jo helyen... Meg ez a sok hormon, mindenbol megfelelonek kell lenni... Huuu hat lehet kar volt beleasnom magam. Jol elkeseredtem. Mit akarok en...?! En mergemben ugy dontottem most, hogy nem erdekel. Zsong a fejem sajat magamtol :D
Par het mulva megyunk haza, remelem kiszakadok az itteni eletbol picit, hisz allandoan a baban jar az eszem. Mindenhol terhes nok, kis babak. Most teljesen kivagyok :((
Remelem nektek jobban telik a hetvege! Es bocsi, hogy ilyen negativ vagyok :((
Jaj Moncsi,ne sírj!!nem szabad! Es tudod,mennyivel szebb vagy mosolygosan??:D
Es ezt a babo is tudja:D
Ne add mrg kerlek fel,nyugodj meg,probalj ma feltöltödni. Tudom h nehez,de muszaj....mi csajok erősek vagyunk;)
Jó reggelt!
Tegnap este még elmentem futni 5,14 km lett a vége, hát tüzeltem szó szerint. 😂😂 Ömlött belőlem a forróság. 😂
Kira örülök, hogy normális volt a doki. Az jó, ha megműt utána minden rendben lesz és jöhet a baba. 😉 jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá. 😉
Kinek mi a program ebben a nagy melegben?
Jó reggelt Lányok! ☕️
Kira, nézd a dolgok pozitív oldalát, megműtenek, regenerálódik a szervezeted, és utána semmi akadálya nem lesz annak, hogy beköltözzön a baba. ❤️
Csajok, nem tudom mi van velem. 😞 Úgy érzem meg fog jönni, és tegnap este már sírtam. 😢 Úgy tűnik, most fogok eljutni oda ha megjön, hogy teljesen kész leszek.
Tegnap Bogival hogy bent voltunk a kórházba láttam kismamákat, babákat, jó volt nézni őket, de egyben szomorú is lettem. 😞
Azt gondoltam, ripsz-ropsz sikerül, mindkettőnknek már van gyereke, mi lehet az akadály? Erre tessék...
Jó, hogy vagytok ❤️, ki tudom írni magamból amit érzek, apa úgysem érzi ezt át. 😞