2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnálom Moncsicsa! :-(
Nekem még nem erősödött be teljesen a mensi. Három napja rózsaszínezek meg majd szétszakad a derekam.
Remélem holnapra már beindul rendesen és csütörtökön mehetek az első vérvételre.
Jó estét nektek!
A héten esélyeseknek megy a drukk! :-)
sziasztok lányok!
hogy állnak azok a 2 csíkosak??? :-)
annie , nagyon nagy gratula !!!! :-)))
Ejha, ő igazán nagy lány már!
eddig nem szerettél volna neki tesót? Vagy új kapcsolat?
Nekem 3,5 éves Lina.
De párom révén már van két nagy tesója középiskolások már. Linára kezdet kezdetén mikor elmondtuk, hogy terhes vagyok picit féltékenyek voltak, főleg a nagylány, de aztán nagyon szeretik, most meg már a fiúk/lányok jobban érdeklik őket azt hiszem, mint hogy én leszek-e még terhes vagy sem azt hiszem, mert néha azért félek mit szólnának, ill. Párom tart ilyesmiktől azt hiszem.
Sziasztok csajok, mivel többen jeleztétek, hogy ránéznétek a kis "pacamarcimra" az alábbi linken megtekinthető:
Tegnap is csak tisztasági volt?
Halljátok, meddig mutat pozitívat az ovuteszt?
Éda, basszus, ez azért nem semmi mennyiség volt, hogy inkontinencia betét kellet. Nem csodálom, hogy kész voltál tőle...
Jó, hogy mostanra azért már viszonylag normális mennyiségre csökkent ez le.
14 éves volt most májusban. :)
Én is azt gondolom, hogy ha többet állnék, járkálnék, akkor valószínűleg nem a wc-n zuttyanna ki a nagyobb mennyiség.
Ma egész nap tisztaságival elvoltam, délben csak azért cseréltem ki, mert mentem be az irodába, és mégis azért na, tiszta legyen. De ez még csak a második nap, és a tisztasági elég. Kicsit furi...
Neked hány éves a lányod?
Hát persze... :D :D Nagyon kíváncsi vagyok rá! :)
Jó sokszínűt akarok venni,de még nem tudom hol nézzem meg.
Regcsi megjött a könyvem, de csak majd holnap fogom tudni átvenni! :) :)
Viszont ceruzát is kell beszereznem... :D :D
Neked mekkora a lányod?
A kevesebb tuti hogy a fogtabi miatt van, én is ülő munkát végzek, s szerintem az miatt van, hogy a wc-n jön ki sok, ha szaladgálnánk másképp lenne gondolom. S mondjuk biztos nem jó az ülés, mert akkor addig az ott pang..., el kell járni wc-re...:)
Mivel lányom előtt is ilyen volt, ezért ezen nem aggódok, bár nekem előtte volt egy elhalt terhességem, s ezért én nezettem is egy genetikai vizsgálatot, ami negatív lett. Szóval szerintem nem kell aggódni neked sem!
Anno fogtabi előtt lányként bővebb volt a vérzésem, de akkor sem problmás, s akkor sem volt sok éjjel soha. Ami mondjuk inkább így legyen, mint hogy szerte ázzon az ember lánya...
Nekem a szülés után 1 évig rettenetes mennyiség volt, szó szerint tena lady-t kellett használjak, mert más szóba se jöhetett. Pedig a szülésem előtt tök normális mennyiség volt, alkalmanként minimális mennyiségű. Na ez 2013 óta totál megváltozott. Aztán az utóbbi kb 1 évben kezdett csökkenni, mondhatni tűrhetőbb mennyiségre, mert az 5-6 napos brutál mennyiségű igen csak kimerített testileg-lelkileg. Most már az első 1-2 nap ami úgymond bővebb, de az is csak úgy, hogy normál betétet kell csak használjak, nem a hatalmas inkontinencia betétet, mindig néztek amikor azt vettem, hogy minek nekem az arccal... :D
Pedig ha tudták volna, hogy nem pisi tartási gondom van, hanem kb. elvérzek minden hónapban... :D
De ebben az évben volt 1-1 hónap amikor 1-2 max 3 napos volt és eléggé gyenge, elég volt a mini tampon is! De a görcsök ugyanúgy megmaradtak, hiába kisebb mennyiség.
Szia Nikletty! :)
Igen, lányom előtt fogamzásgátlót szedtem éveken keresztül, ha jól rémlik, akkor sem volt sok a mensim.
Kb. így mensizek én is most, ahogy leírod. Ülő munkát végzek én is, irodában dolgozok.
Sok sikert Nektek is, reméljük hamarosan "véletlenül" kopogtat Nálatok is a gólya! :)
Üdv itt is! :)
Reméljük akkor így projekt nélkül (is) hamarosan lesz kistesó! :)
Sziasztok
én is szeretnék egyszer kistesót a 3éves kislányomnak, nem is védekezünk úgy igazán de nem projektezünk, azt nem akarja a párom, s valahol igaza van... de így hogy mikor sikerül be? de tán majd egyszer... kislányom is úgy sikerült hogy véletlenül voltunk jókor jó időben együtt, mikor kedvünk volt, s nem "az" volt a cél, hanem inkább az élvezet :)
Moncsicsa a menzire akartam neked reagálni: ezen volt hogy én is aggódtam. Szedtél fogamzásgátlót? Én azt szedtem 6évig a kislányom előtt, s utána is kevevesebb maradt a menzi, hasonlóan mint neked (éjszakára elég a tisztasági, első 1-2 nap teszek be egy normál betétet, ami nem tellik meg, aztán elég a tisztasági még úgy 3-4 napra, max egyszer lehet ki kell cserélni nap közben, s nekem is mintha a wc-n jönne ki sok...) Ülő munkát végzel?
S ilyen volt a kislányom előtt és most is. (Most is 2évet szedtem bogyót).
Sok sikert kívánok mindenkinek! Mivel mi nem projektezünk nem iratkoznék fel, de lehet néha benézek, már egy klubnak vagyok tagja...