2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Draga nyuszmo, annyira sajnalom. Ilyen rossz a helyzet, hogy csak lombik lehet?
Igen, biztosan kell egy kis ido, mig az ember ezt megemeszti, de lombikkal is mar nagyon sokaknak mar elsore sikerul!
Bizom benne, hogy a parodnak is javulnak az eredmenyei, nagy olelest kuldok, es kitartas!
Ugye azert nem hagysz itt minket? 💗😢
Sziasztok Lányok!
Ma délutáni nődoki látogatás után magam alatt vagyok.
Lombikot javasolt a doki.
Megbeszéltük, hogy páromnak még egy spermavizsgálatra kell mennie. Hátha javult.
Mindkettőnknél vannak problémák.
Nekem a magas prolaktin miatt MR-re kell menni.
Szóval most emésztem a dolgokat. :-(
Moncsicsa légyszi vedd ki a dátumomat. Köszi.
Maku sajnálom, hogy megjött! :-(
Fülimüli drukkolok neked! 🍀
Jó éjt! 😘
Na, akkor hajrá mindeninek! Köszi csajok! :)
Füli, ha letetted az utrot, és még nem jött meg, az nagyon jó jel. Várjuk a holnapi teszt eredményt :)
Nincs semmi tüneted?
Te 1x1 clostyt szedtél, igaz?
Pedig jó lett volna, ha láthatom, hogy mekkora tüszőt csinált a closty.... habár bízom benne, hogy jó méretűt, hiszen eddig sem volt az a nagyon rossz kategória.
Itt már mindegyikünk lehetne a "soron következő" 😂😂😂🍀🍀🍀
Mivel úgyse bírom ki😂😂....ha holnap se jön meg akkor csütörtökön reggel lehet ellövök egy tesztet.Az lesz a 33ik nap.🍀🍀
Zsanci-nem is az hogy irigylem tőle,csak a helyzet bosszant😞 Itt senkitől nem irigyelném,hisz itt mindannyian olyan sokmindenen megyünk keresztűl,hogyha valamelyikünknek sikerül annak nagyon örülünk ❤😀❤😀 Szorítok hogy a tervek szerint alakuljon a hétvégéd 🍀🍀😘😘
Nyuszmó-holnap azért írd meg mi volt a dokinál kiváncsi vagyok rá 🍀😀
Maku veled mizu?
A lényeg, hogy így vagy úgy, de mindenképp jó lesz a hétvégéd :D
Érezzétek jól magatokat :)
Akkor jó kis hétvége következik. 😉
Jó szórakozást Nektek a csajos programhoz!
Hajrá Closty, hajrá vasárnapi vagy hétfői ovu! 🍀
Én holnap megyek a nődikoz.
Szia draga nyuszmo 😊
Jaj ne is mondd, most hetvegen lesz.
Ma beszedtem az utolso clostyt es csak abban remenykedek hogy visszaall a regi kerekvagasba az ovum, es vasarnap, vagy hetfon lesz. Akkor sima liba. De ha szombaton, akkor ugrott.
Holnaptol mar ovu tesztelek azert, a mult honapbol kiindulva. 9.napom lesz holnap 😞
Egyebkent nagyon varom a baratnomet mar, szerintem feledtetni fog egy darabig minden agyalast😄
Veled mizu? Fejlemenyek?
Hát kettős érzés lehet.
Nem mástól sajnáljuk a babát, csak mi is szeretnénk. Ahogy telik az idő nehéz latni, hogy masoknak csak úgy pikk-pakk összejön.
De kitartas, nekünk is hamarosan sikerülni fog. 😘
En csak abban bizom, hogy itt koztunk nem esz meg senkit a sarga irigyseg, ha valakinek osszejon, hanem csak jo ertelembe vett irigyseg lesz urra. 😊
Egyebkent regota szunet van. Valaki mar igazan terhes lehetne! 😀😄😃
Fuli, asszem te vagy a soros 😉
Ne hülyéskedj. Jól tetted nagyon, hogy írtál.
Örülök, hogy jól vagytok. De szuper érzés lehet, hogy már érzed a picikédet. Puszi Nektek! 😘 👣