2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Nem is adnám a világ minden kincséért sem :) húú már nagyon hiányzik. Egyre hosszabbak a telefonbeszélgetéseink, a tegnap esti már majdnem két óra volt :D azt mondja már el is felejtette hogy nézek ki olyan régen látott :D csak azt sajnálom hogy hiába mondom, fel nem jön utánam Pestre. De hát ezt tudomásul kell vennem ugyanúgy mint neki azt hogy nekem még sokat kell itt lenni. Mást nem tudunk tenni :)
Ééés 5 év után megvan az első családtag aki elfogadja őt. Anyám anyukája :) igaz találkozni nem akar/mer vele mert anyámmal hatalmas balhé lenne.. De nyit felé, beszélünk róla és ez olyan nagyon jó.. Még meg is könnyezem :D
De joooo ☺
Egyebkent a ferfiak nagyjabol ilyenek. En is azt hittem hogy a paromat annyira nem erdekli, de ahogy elment szamtalan vizsgalatra, meg szedi marokszam ezeket a vackokat, tudom, hogy o is nagyon vagyik ra. De hat eros ferfi, nem mutatja.
Akkor ha hazaersz orom es bodottág 😃
Tartsd meg ezt a pasit. ;-)
Jó, hogy így áll hozzá a baba témához.
De szuper, akkor végre találkoztok. :-)
A tsh-ra az endo doki is azt mondta, hogy nagyon jó, olyan mint a nagykönyvben meg van írva.
A t3 t4 miatt kell a letrox.
Nagyon bízom benne hogy addigra helyrejön ami eddig hibás volt és már csak jo hírrel kell nődokihoz mennem :)
Egyébként teljesen meglepődtem mert 2 hete nem voltam otthon és nem is beszéltünk párommal a babatémáról. Erre ma mondja nekem hogy vett valami tapaszt ami pontosan nem tudom mit csinál de ha jól értettem vért tisztít meg spermát javít. Úgyhogy ezek szerint őt is foglalkoztatja a dolog :D a bogyóra is majdnem jobban figyel mint én. És még én aggódtam hogy beszedi e :D tiszta boldog vagyok..és vasárnap megyeeeek hazaaaa végre :)
Ó, ezt nem tudtam, akkor te tenyleg kepben vagy. 😕 ☺
Egyebkent erdekes, most, hogy szedem ezt a sok sz@rt, a prolaktinom lement 140 korulire. Eddig sem volt pedig bajom vele, mert mindket elozo vv-n 230 korul volt.
Csak olyan fura.
Értem.
Azért az biztató, hogy a ciklusod javuló tendenciát mutat. Akkor hajrá augusztusra.
A torna biztos segít. Annyi jót hallottam róla.
TSH 1.3 mU/l
FT3 12.0 pmol/l
FT4 3.9 pmol/l
Anti tpo-t nem néztek.
Az nem baj ☺ En is bogtem, most volt az evzaro, es a tanitonenik nem lesz mar, mert megy szulni.
Na jo, nem azert sirtam mert kismama, csak mert olyan szepen koszont el. De akkor is kismama 😊
Nem tesztelsz holnap reggel?
Komolyan? Juppííí :)
Egyébként ez olyan fura, ha másik laborba mennék, ott 16-ig jó az atpo, A t4 meg 12-22 között. És ugyanaz a mértékegység! Ez azért nagyon nagy különbség. Sőt van ahol meg atpo 50 alatt jó.
Fejezzem be ez ez irányú kutakodásomat igaz? :))))
Csak kettő! Három már sok.
Helyette 2 naponta a plusz gyakszik. Már ami nekem van.
Mondjuk tegnap még nem kezdtem el, és lehet nem is fogom. Itt a closty, meg a vitaminok. nem merem még ezt is.
Basszus! Otthon hagytam a clostyt! Ezt nem hiszem el..... pedig reggel akartam, mert azt írta éhgyomorra.....
Ezek c nagyon jó v értékek!
Az atpo-t nem tudod befolyásolni sajnos. De a 35 nem vészes. Akinek gázos annak több száz szokott lenni