Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 nyara - Babatervezés fórum

2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)

7577. monita11
2015. szept. 19. 19:43

Sziasztok csajok

Kivel miujság? Sajnos nem tudtam jönni mostanában, mert párom kórházba került,csukló töréssel műtötték.:(

Nekem a napokban kell megjönnie,már 1hete fáj a mellem.

Moncsicsa hogy vagy? Voltál vissza az orvosnál?

nyuszmo84 nálad val. változás?

7576. Forevernow15 (válaszként erre: 7575. - Nefaria)
2015. szept. 19. 16:25
Ne keseredj el, hallottam már olyanról, hogy csak hetekkel később lett pozi a teszt..
7575. nefaria
2015. szept. 19. 11:50
Sziasztok. Reggeli teszt negatív. Tovabbra sem jott meg es feszül a mehem, cicim. Kicsit ketsegbe estem mert mar 1 hete késik és 3 teszt negatív, nem baba lesz sztem, vmi bajom van, gondolom az alap betegsegembol kifolyolag. Csak furi mert sose késett erre elkezdunk probalkozni meg se jon es baba sincs :( hetfon kerek dokihoz idopontot.
7574. Szonnny
2015. szept. 19. 11:16

Sziasztok!

Kinél mi újság? Tornáztam egyet, úgyhogy holnapra olyan izomlázam lesz... :O :D

Köszi Nyuszmó, de nekem még sok van a nemvártig...

De mindenkinek megy a drukk, aki mostanában áll tesztelés előtt. Minél több kétcsíkosat tessék hozni nekünk!!

Kira, Nefaria, Forevernow, Monita most ti vagytok a következők!!! ;) drukk!!!!!

7573. nyuszmó84 (válaszként erre: 7572. - Nyuszmó84)
2015. szept. 18. 20:36
időzítőmentesség=időzítés mentesség ;-)
2015. szept. 18. 20:33

Kira, Nefaria, Forevernow, Monita, Bibi, Szonny megy a drukk nektek! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Legyen sok-sok duplacsíkos teszt szeptember végére!

Uadrienke! A mozgashoz kitartást kívánok. Egészséges és a figyelmedet is eltereli. Drukkolok, hogy az időzítőmentesség sikert hozzon! 🍀

7571. uadrienke
2015. szept. 18. 14:56
Sziasztok csajok,nagyon nagy a csend hol vagytok nálunk most van félidő de most nem időzített együtlétek vannak hanem amikor jól esik szeretjük egymást:-) el kezdtem mozogni mert rajtam van jó pár kilo és kikészìt nem érzem jól magam így.még sok idő van a nemvártig kicsit el tereli a gondolataimat kitartást mindenkinek
2015. szept. 18. 11:35
Hát igen én is tudom, hogy igazatok van csak fegyelmezetlen vagyok.. köszi szépen :)
7569. Szonnny
2015. szept. 18. 09:03
Igaza van Moncsinak, a nemvárt előtt nem érdemes. Van akinek már kimutatja, de az a kevesebb. Ezt a pár napot meg már simán ki lehet bírni. ;)
7568. Moncsicsa (válaszként erre: 7567. - Forevernow15)
2015. szept. 18. 08:42
Ettől szerettelek volna megóvni. Ne keseredj el, várj még pár napot, ez ilyen esetben rengeteget számít, lehet még az pozitív! Sok szerencsét! 🍀
7567. Forevernow15 (válaszként erre: 7566. - Moncsicsa)
2015. szept. 18. 08:00
Hát igen. nem bírtam ki, ellőttem egyet.. persze olyan negatív amilyen csak lehet. de tudom, hogy korai volt, megpróbálom "türelmesíteni" magam
7566. Moncsicsa (válaszként erre: 7565. - Forevernow15)
2015. szept. 18. 07:46
Szia! Türelemre intenélek, 21.-e előtt szerintem ne tesztelj, az már csak pár nap, ha addig nincs változás, akkor reggel tesztelj. Szorítok, hogy pozitív legyen! 🍀
2015. szept. 17. 22:42
Sziasztok :) rég jártam erre, látom sok jó és rossz történt az óta..Ahogy közeledik a nem vártam, úgy válik egyre nehezebbé bármi másra gondolni.. szerintetek mikor érdemes legkorábban tesztelni ha 21re nem várom? Egyetlen furcsaságom hogy semmi pms tünetem nincs pedig ilyenkorra már nagyon szokott fájni a cicim.. de lehet hogy ez is csak az én agyam szüleménye..
7564. nefaria
2015. szept. 17. 22:18
Köszi lányok! Jelentkezem mindenképp :) Jó éjt!
7563. nyuszmó84 (válaszként erre: 7560. - Nefaria)
2015. szept. 17. 22:02
Nefaria. Veled együtt várjuk a szombatot. 🍀
7562. Moncsicsa
2015. szept. 17. 21:29

Köszi Nefaria, igyekszem kitartani. Neked sok sikert, remélem pozitív lesz a teszted, szívből kívánom! ❤️

Nxuszmó, tényleg nagyon rossz volt az a 3,5 óra, de túl vagyok rajta. Csak ez a szünet... De biztos ennek is így kell lennie... 😞

7561. nyuszmó84 (válaszként erre: 7559. - Moncsicsa)
2015. szept. 17. 21:03

Óóó Moncsi, sajnálom, hogy a doki szünetet írt elő. Ha biztosan tudná az ember, hogy utána sikerül, akkor a fene bánná a szünetet, de sajnos ezt nem tudja előre senki garantálni.

Sajnos a magyar egészségügyben nem fektetnek semmi energiát abba, hogy az ember lelkére is gondoljanak. A kismamák és akiknél valami baj történt vagy hosszú ideig nem sikerül nincsenek külön fogadva. Neked most különösen nehéz lehetett kibírni azt a 3,5 órát.

Virtuálisan ugyan, de küldök neked egy nagy ölelést, hátha segít egy kicsit! 🙆🙆🙆

7560. nefaria
2015. szept. 17. 20:58

Nem felejtettem el, az első utam reggel a Rossmannba vezetett.

Nem bírtam ki reggelig, este fél 8kor megcsináltam az egyiket. Negatív. De aztán hogy elővettem később (jóval fél óra után) olyan mintha lenne rajta egy nagyonnagyonhalvány pozitív második csík. Szóval nem lettem okosabb :(

Tudom, hogy 10 perc után nem ad eredményt, és azt is sok helyen olvastam, hogy ilyen későnpozitívuló teszt is pozitív. Szóval nemtom :)

majd szombat reggel tesztelek megint, ha addig meg nem jön. A barnázás elmúlt.

Erre varrjatok gombot :)

Moncsicsa, megértelek, más helyzetben ugyan, de sajnos tudom miről beszélsz. Kitartást, lesz ez jobb is. Ennél okosabbat nem tudok mondani ♥

7559. Moncsicsa (válaszként erre: 7556. - Nyuszmó84)
2015. szept. 17. 20:43

Drága Nyuszmó, itt vagyok. Én sajnos nem kaptam jó híreket. 😞

Ma voltam kontrollon a kórházban, röpke 3,5 órát kellett töltenem a terhesgondozóban kismamák között, meghallgattam minimum 5 szüléstörténetet, és csodálhattam a hatalmas pocakokat... Soroljam még? 😞 Ez csak a bevezető...

Vettek vért, lement a HCG szint, ez a sok rossz közül még a jobb hír, mert ha már a helyén nem volt a babó, legalább méhen kívül nem volt, tehát a műtétet megúsztam. A biztonság kedvéért kaptam Ergam cseppet, 5 napig kell használnom, hogy biztosan minden kiürüljön, nehogy bent maradjon valami, ami akár vérzést, vagy gyulladást okozhat.

Ami viszont teljesen padlóra küldött, az a 2-3 ciklusnyi szünet, amit az orvos elrendelt. 😞 Na, ezért teljesen kiborultam... Ha csak 2 hónapot hagyunk ki, akkor is a megbeszélt 1 évből 4 hónap van, ami nagyon kevés, most is fél év volt, mire sikerült. 😞 Nagyon el vagyok keseredve... 😢

7558. nyuszmó84 (válaszként erre: 7557. - Fülemüle1984)
2015. szept. 17. 20:28
Igen holnap végre pééééntek!!! Tartsunk ki még egy picit! 🙌🙌🙌
2015. szept. 17. 20:21

Szép estét!

Ki merre jár? hogy telik a hét?

Én már alig várom a holnap délutánt...egész héten helyettesítek is, úgyhogy szinte ebédelni nem volt időm a héten...az idő itt pocsék 15-18 fok, esik az eső. Még futni sem tudtunk ma elmenni, mert esett.

Na mindenkinek jó éjszakát, és kitartás, holnap már pénteeeeek :)

2015. szept. 17. 20:21

Sziasztok Csajok!

Hogy eltűnt mindenki. Ilyen már nagyon régen volt, hogy ennyire csendes a fórum. Emlékszem volt, hogy alig győztem esténként visszaolvasni a sok-sok írást, ami napközben termett.

Azért remélem, hogy nem adtátok fel, csak mindenki egy kicsit magára figyel jobban.

Nekem ma van vége a Closti kúrának. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit látnak majd kedden az uh-on.

Nem tudom, ma volt-e vmi front, de nagyon ideges voltam. Alig vártam, hogy eljöhessek a munkahelyről.

Itthon tettem vettem és ettől kicsit megnyugodott a lelkem.

Nektek milyen napotok volt?

Nefaria. Ugye ma nem felejtettél el tesztet venni?

Drukkolok, hogy jó híreket tudjál hozni holnap. 🍀

Moncsicsa neked mikor kell menned orvoshoz? Szorítok, hogy a helyzethez képest jó híreket kapjatok! 🍀

Mini végül eljutottál dokihoz?

Kira, te még mindig a mensit érzed esélyesebbnek? Drukkolok, hogy mégse jöjjön meg! 🍀

Szép estét mindenkinek! Puszi! 😘

7555. Fülemüle1984 (válaszként erre: 7554. - Nefaria)
2015. szept. 17. 20:19
Hajrá, alig várjuk a jó híreket :)
7554. nefaria
2015. szept. 17. 08:51
Még mindig semmi ... tegnap elfelejtettem tesztet venni, így a ma reggelről lemaradtam :) Na majd holnap reggel.
7553. Bibi22. (válaszként erre: 7550. - Szonnny)
2015. szept. 16. 14:46
Huuu ez nagyon jo hir Szonny ;) hat akkor remenykedem es probalok pozitiv lenni :) szurkolok nektek nagyon es persze mindenkinek :))
7552. 08246b2968 (válaszként erre: 7550. - Szonnny)
2015. szept. 16. 12:18
Igaza van Szonnynak mindenkinek csak pozitívan!
7551. nefaria
2015. szept. 16. 10:34

Én nem igazán parázok rá egyébként, hiszen ez az első hónap hogy próbálkozunk :) Csak hát hozzá tartozik két dolog hogy értsétek: pm alulműködő vagyok, és a prog. szintemmel is voltak gondok mostanában. De a dokim szerint előbb próbáljuk meg rásegítés nélkül (persze ha összejön akkor rögtön doki, nehogy gond legyen), ha pár hónap alatt nem jön össze, akkor lesz valami (Closty talán).

A másik meg, hogy én egy eléggé extrém sportot űzök, és így elég nehéz, hogy mensitől "vélt fogamzásig" megyek két hétig, utána meg mensiig nem :D

De amúgy én elszánt és bizakodó vagyok :)

7550. Szonnny (válaszként erre: 7540. - Bibi22.)
2015. szept. 16. 10:23

Igen, néztem a táblázatban. :)

Nem hinném, hogy lekéstétek, elvileg, ha pozitív az ovu teszt, akkor 24 órán belül van a tüszőrepedés. Nekem mikor megkaptam a szurit a dokitól, akkor azt mondta, hogy aznap ne, hanem másnap legyünk együtt. Úgyhogy drukk! :)

És Csajok, még egy megjegyzés! Legyetek pozitívabbak, legalább próbáljátok meg. Tudom, hogy baromira nehéz, mi is már több, mint egy éve próbálkozunk, de akkor sem szabad feladni, mert bármelyik ciklusban megtörténhet a csoda! :) Tesség hinni a gondolatok teremtő erejében!! ;) ;) Megy a drukk mindenkinek!

7549. Szonnny (válaszként erre: 7548. - Nefaria)
2015. szept. 16. 10:18
elvileg az lh szint csökkent és helyette termelődik a progeszteron ha bekövetkezett a megtermékenyülés. Azt viszont, hogy ovu után meddig pozi az ovuteszt nem tudom, én utána már soha nem teszteltem, egyszer kíváncsiságból a nemvárt napján ellőttem egyet, de az negatív lett.
7548. nefaria (válaszként erre: 7545. - Kira2015)
2015. szept. 16. 10:08
Nem jóstesztnek akarom, hanem elvileg a peteérés napján voltunk együtt, és két napra rá csináltam egy ovu tesztet, és az is negatív volt. De ilyen netes teszt, szóval nem tudom mennyire megbízható, csak ezért kérdeztem :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook