2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
elvileg van ithon is dokid nem? nem próbálod meg felhívni tőle megkérdezni?
nem akarok belepofázni,csak egy ötlet...
Hát akkor kezdésnek megpróbálhatod hogy egyik nap 25 másik nap 50 , vagy felezed a tabit, így az adagod 37,5 lenne.
Ha félsz az emeléstől, akkor emelhetsz negyedet is, ha a 25 mg-ost egyébként tudod negyedelni (az én letroxomból az 50-est is épphogy felezni tudom). Ha nem, akkor egyik nap 25, másik nap 25+fél, úgy is jó.
Hát nemtom :( Én emelnék, mert a T4ed is alacsony szerintem egy kicsit. De könnyen p*fázok, sose kellett szembemennem orvossal.
Mennyit szedsz most?
Gondoltam megirom, hogy az orvosom nem emelt a pajzsmirigy gyogyszeren :( mehet tovabb ez a dozis.
Kicsit szomoru es tanacstalan vagyok :( tudja, hogy nagyon szeretnenk a babat. Aggaszt ez a "magas" TSH.
Szerinted kiserletezzek egy negyed szemmel? Vagy csak varjak? Bajt sem akarok :(
Kira :-) örülök nagyon!
Őcukisága birodalma már 98%-ban kész, csak a lámpa búra meg vmi éjszakai fény kell. Nagyon szép lett ám 😊
Monita gyors gyógyulást Neked, nem lehet egy leányálom az orrműtét :-(
Mini biztos a pároddal is minden rendben és hamarosan érkezik a baba :-)
sajnálom, hogy megjött, kitartás... :(
Én 9 hónap után mentem dokihoz. Eddig sajnos semmi eredménye... :( bár most nem mentem vissza hozzá szeptemberben, mert a tököm kivolt az orvoshoz járkálással, gyógyszerekkel, meg úgy egyáltalán mindennel, szóval most pihenés van.
Majd,ha eljön az ideje!!! :)
Mondjuk,én nem vagyok babonás,azonnal kikiabáltam (persze azoknak,akikre tartozik),meg aztán...én nem vagyok a türelmemről híres!
Akkor néhány hét múlva megdumáljuk???
Csatlakozom a suttogókhoz,és GRATULA!!!
Jobbulást Monita!
Ja és persze megy a drukk!!!! 🍀🍀
Monita, gyors lábadozást kívánok neked! 🌸
Én is szorítok nektek! 🍀
Köszi a drukkot! 😃
Sziasztok!
Bocsi csajok h eltüntem de volt egy orrműtétem, és már lábadozok belőle.
Én 23-ára nem várom,még nem érzek semmit, se cicifájdalom, sem hasfájás.:)
A hőm mindennap 37 fok. de ez lehet a műtét miatt is.
Tehát velem ennyi..
Nyuszmo84 neked is drukkolok.Minél előbb legyen pozi teszted.
Kira2015, nagyon szoritok, remélem nagyonn jó hirt kaptál az orvostól?:))
Moncsicsa ne diagnosztizáld magad légyszi, az nagyon rossz amikor minden betegséget magunba képzelünk.
forevernow, ne dobd el még ezt a hónapot.A hugomnak akkor jött össze a kisfia amikor kibékültek a párjával:)
Nefaria gratulálok a pozi tesztedhez, boldog babavárást kivánok:)
haza értem a dokitól.....
nagyon babonás vagyok ezért nem irok ki pontosan mindent,remélem ebből mindenki ért mindent?!???
:-))))))
és köszönöm mindenkinek a drukkot!!!
Sziasztok!
Kira, továbbra is izgulunk érted! 🍀
Forevernow, ha egyszer is voltatok együtt, akkor van egy pici esély! 🍀
Nyulovics, örülök, hogy jól vagytok. Végre az új lakasban. Az alváshiány nehéz dolog, de most még nappal próbálkozhatsz vmit bepótolni, egy hónap múlva már nem annyira. De biztosan kárpótol majd a kis éjjeli manó egyetlen mosolya is.
Vigyázz magatokra! 😘
Mini, majd írd meg mit mond a dokid. Remélem párodnak is jó lesz az eredménye. Szorítok! 🍀
Maida üdv közöttünk! Sok sikert! 🍀 Hány napja késik a mensid?
Sziasztok lányok!
Olvaslak ám benneteket csak megpróbáltam kicsit leszakadni a témáról...
Szeretném nektek leírni az elmúlt hetek eseményeit:
Szóval azt hiszem ott hagytam abba hogy magándokihoz mentem (nem emlékszem rá hogy mit írtam róla már szóval bocsi ha ismételnék :).
Ott megcsinálta a szükséges vizsgálatokat (kenetvétel,ultrahang) és mindent rendben talált , ő úgy mondta h anatómiailag semmi akadálya a babócának. Kaptam beutalót hormonvizsgálatra aminek az eredménye tegnap meg is érkezett,szerintem okés (már amennyire értek hozzá).
Ezen kívül kaptam a páromnak is egy beutalót spermavizsgálatra amit a héten ő intéz,valamint hőmérőznöm kell minden reggel...
Ja és javasolt egy barátcserjét tartalmazó kapszulát a megzavarodott mensimre amit szeptember óta szedek és az utolsó mensimet beállította 30 napra :D szóval nagyon jó cucc,bátran ajánlom bárkinek,semmilyen mellékhatással nem jár és nekem tényleg bevált.
Szóval itt tartunk jelenleg.Megvárom párom eredményét és megyek vissza a dokinőhöz.
A napokban tesztelőknek és a nemvárt elött állóknak megy a drukk!
Szép napot csajok