2015-ben babázunk (beszélgetés)
Dominik?
Robi?
Mark?
Erik?
Gyula?
Péter?
Dani?
Nálunk ha lány lesz mint szeretnénk, akkor Veronika Boglárka lesz, ez már 100%.
Ha fiú, párom a Mátét mondja nagyon, nekem annyira nincs fiú nevem, valahogy ezzel mindig is bajba voltam régen is.
Ádámot párom tegnap este elvetette, meg a Sándor, Csaba, Roland, Mihály, István, Tamás se jöhet szóba.
Ármin-így hívják a kisfiamat:)
Ádám, ezt írtad te is...nálam ez a két fiú név jöhet szóba.Na meg a Trisztán, de azt férjem soha nem engedné meg.
Én szedtem a femibiont.Semmi különöset nem éreztem tőle.
Viszont ha valaki hajlamos a hízásra, mindegy mit szed.Én a fiamnál végig flavin7-et szedtem és sajnos híztam 20 kilót:(
ha jól emlékszek, védődőnél 18 hetesen hallgattuk először
Doki 8 hetesen mondta nekem, hogy na, most minden ok, van szívhang, nem csak petezsákot lát!
Helló bello! :)
Kíváncsi vagyok lányok hogy kinek mikortól van szivhangja?
Írjátok mert nagyon be vágyik zsongva!!!
Én is elevitet szedtem, 11 kg-ot híztam a 9 hónap alatt, ebből 2 maradt rajtam szülé után. (nem vagyok nádszál kisasszony egyébként sem)
Egyébként szerintem mindegy melyiket szeded, a hatásuk gyakorlatilag ugyanaz, egy kis kivételtől eltekintve...
Az Elevitet már ismerem, mert 11 évvel ezelőtt is már azt szedtem végig a terhesség alatt a gyerkőcömmel. Az biztos hogy növelte az étvágyat nagyon, összesen a terhesség végére majd 25kg-ot szedtem fel. Ez elmondhatatlanul sok volt számomra.
A femibionról sok jót hallottam, gondolkodom rajta hogy azt fogom szedni.
Egyenlőre úgy vagyok vele hogy veszek Eurovit kismamáknak vitamint, mellé szedek Neo-Ferro-Folgamma-t, ami ugye vasat és folsavat tartalmaz.
Ha már babó úton lesz, akkor meg valameik vitamint fogom venni,de az Elevitet szerintem ki fogom hagyni.
Én pont az elevitet nem akartam szedni, sok "rosszat" olvastam - hallottam róla. Persze mindenkik másképp reagál a szervezete, és nem törvényszerű hogy pont te leszel a következő akinek nem jön be.
2 barátnőm is ezt szedte, mindkettő még jóval a terhességük előtt elkezdte, már ekkor elkezdtek hízni,holott egyik barátnőmnek világéletében úgy kellett küzdenie,hogy feltudjon szedni 1-2 kg akár.. Sok helyen olvastam a hízást, a hányást, émelygést, szorulást.
Én most gravidát vettem mert épp ez volt a patikában, de áttérek a femibionra.
Nézegettem a terhes vitaminokat. Az elevit előtt nem tudom melyiket lehetne kipróbálni, még mielőtt nem jön össze a babánk.
Kinek melyik a szimpi?
Nekem is tetszett a Nadin egészen addig amíg a szomszédba nem költözött egy fura család ahol a kislányt Nadinnak hívják..
Nekünk ha lány lesz akkor Lia, Lilien és a Kíra, ha fiú akkor Noel, Dominik Dorien, Benett közül valogatunk.
Csajok!!
Mikor kezd el látványosan(ha kicsit is)
de látszani h nő a pocak?
Nézelődtem a neten, p.é. kalkulátorokat keresve.
Mit ne mondjak, eléggé széles "skálán mozognak" a kapott dátumok, hogy mikor kellene lennie elvileg p.é.-nek. Nem tudni meiknek lehet hinni, így csak rá tudom bízni a bűvös 14. nap körülre időzítve a dolgot.
No megyek is, hazajött api, evett, fürcsizett, irány "pihenni".
Jóéjt mindenkinek.
Azt sajnos nem tudom.a mi dokink is felírta a barátnőmnek.Nem is volt neki első hónapban peteérése, a másodikban igen, akkor kapott tüszőrepesztőt is, annak ellenére nem jött meg neki pontosan.
Nekem viszont mindig csinált peteérést, inszemkor 3-at is, és a menzeszem is pont 28 napra megjött a sikertelen hónapokban.
Pco-ra nem szedsz semmit?
Lenne egy kedesem gravida terhesvitamint szedek de szorulasom van tole egyhetig is miveltudnam lecserelni
segitseget koszi.
Sok sikert!
Szorítok h minden rendben legyen! :)
Sziasztok! Gratulálok a pozitív teszteseknek,kismamaknak!
Nekünk csak lombikkal lehet Baboca. Csütörtökön megyünk beültetésre. Így nagyon-nagyon remélem, hogy jövőre babazhatok.
Fiamat Róbert Gábornak hívják.
Most a lány név a tuti, ha lány lesz: Veronika Boglárka (párom a Boglárka mert azon a napon született, én a Veronika mert mamám az volt)
Fiú névvel bajba leszünk, az nincs meg hogy hívnák akkor. (Ádám talán egynek)
További ajánlott fórumok:
- Várjunk együtt! - 2015-ben jelentkeztünk a TEGYESZ-nél örökbefogadásra
- Mi az amit szeretnél, hogy megtörténjen 2015-ben?
- Milyen nagycsaládos kedvezmények igényelhetőek 2015-ben?
- Tudtok most 2015-ben Budapesten kilós méteráru boltot?
- Kezdő egyéni vállalkozóknak van-e valami támogatás 2015-ben?
- Ha három hónapja tömte a körzeti a fogam, akkor onnan számit az egy év amíg megint ingyenes? Vagy 2015-ben már ingyenes?