2014 októberi babák (beszélgetés)
Nem írtak fel neked Utrogestant?
Vérzéseknél ez a hatékony.
Sziasztok Lányok!
Üdv az újaknak és boldog babavárást! :D
Én még mindig az ágyból jelentkezem. Már tegnap azt hittem, hogy beleőrülök, nem tudom mi lesz még 2 hétig. Vagy tovább..... Jövő hét szerdán megyek kontrollra, remélem minden rendben lesz.
hmmm...érdekes
köszönöm, h utánanéztél. én annyira meglepődtem, h nem is jutott eszembe a goggle :D
ezek szerint nem elcseréltek a kórházban xD
ezt találtam: "Persze, hogy lehet. Ezek szerint mind a két szülő heterozigóta pozitív. Mivel az ivarsejtek számfelező sejtosztódással jönnek létre, ilyen esetben ugye vannak sejtek amik a +, vannak amik a - faktort tartalmazzák. Ha a fogantatáskor két olyan ivarsejt találkozik, ami a - faktort tartalmazza, akkor a gyerek természetesen - lesz. Ha egy - és egy + találkozik, akkor pozitív, mivel a pozitivitás dominánsan öröklődik. Hasonló okok miatt a 0-ás vércsoport is kijöhet, de azt már nem tudom, hogy ott mi domináns mi felett."
Szóval így lehetséges :o)
az szép....nekem vinnem kéne a 12-heti vizsgálatra minden leletet, s ugy menni a dokihoz, h előtte (max 1 héttel) vtam védőnőnél....
am szerintetek az hogyan lehetséges, h két pozitív vércsoportú szülőnek negatív vércsoportú gyermeke legyen?
Én Zoéval bőven a 20.hét után voltam csak belgyógyász kivizsgáláson :o)
És itt vérvétel sincs az első trimeszterben.
Úgy tűnik itt mindent lazán vesznek....
nekem előbb védőnőhöz kellett mennem, utána kérhettem mindenhova időpontot...
am belgyógyászatra március közepére kaptam időpontot, s azt mondták ez még korai időpont, örüljek, h ilyen gyorsan kapok :O
u.h. nemtom mit fog szólni a doki, meg a védőnő h nem viszem a leletet :S
SZia!Gratulálok a babához! ;o)
Én is október 5-re várom a babát elvileg,de biztos vagyok benne,hogy már szeptemberben meglesz :D
Orvosnál még nem voltam,majd betöltött 7.hét után megyek jövő héten,hogy tutira legyen már szívhang.
Nálunk (szegeden)a védőnő adja a kiskönyvet,nem az orvos.Miután van egy papírod a dokitól arról,hogy van egy élő embriód,akkor az alapján a védőnőd kiállítja a kiskönyvet.Itt legalábbis így megy :o)
Akkor még nem lehetett baj,nyugi,még elvileg nem ágyazódott be,szóval ezen ne is parázz!Remélem most már elkerül mindenféle betegség!! ;o)
Én nem tudom mivel kúráljam magam...Csak a tea segít,de ígyis már izomláz van a hasamban a sok köhögéstől...:o(
A fejfájás terhességi tünet is lehet,a hormonváltozások miatt.
én lassan 1 hete beteg vagyok,elsőnek lightos orrfolyással kezdődött,pár napja meg aludni is alig tudok a köhögéstől.szedtem azt a homeós bigyót,amit a tévében is reklámoznak (oscillococcinum),de azt csak 3 napig lehet... Ma azt mondta az orvosom,ne vegyek be köhögéscsillapítót,mert a legtöbb antibigyó káros lehet az első trimeszterben,jöjjön fel,aminek fel kell.szóval szenvedhetek továbbra is,és remélem te nem esel bele!!! ;o)
egyébként pontosan ennyit érnek a vitaminok is,nagykalap sz*rt sem... Igaz a legtöbb nőgyógyász nem is tanácsolja a terhesvitaminokat,csak annak,akik iszik,cigizik,vagyis nem megfelelő életmódot folytat. én nem is iszom,nem is cigizek,egészségesen étkezem,de mégis szedem,megszokás... :o)
Sziasztok!
Felhívtam a dokimat, szerdán délután lesz találkánk a magánrendelőjében.Ma elkezdett fájni a torkom és egy kicsit a fejem,remélem nem leszek beteg.Tudtok valami jó gyógymódot/tanácsot adni nekem?!
Huhh,igen,én is remélem! :o) Ugyanis az évek előrehaladtával sem lettem talpraesettebb,nyuszi maradtam :o(
Én Zoé után nagyon lányt akartam,aztán amikor belekezdtünk a babaprojektbe,akkor már fiút,most meg ott tartok,mindegy,tényleg! :o) (amúgy sem én döntöm el,és már úgyis rég eldőlt,hogy mi van a kis lábai között :D)
Én is filóztam,hogy ezúttal fogadunk orvost,de arra áll a mérleg,hogy most sem lesz...
Amikor én kértem,arra hivatkoznak,a kórháznak nincs pénze a papírra,amire nyomtatják...Én mondtam,h fizetnék is érte,de így sem adtak.
Szóval ezúttal is várhatom majd a 4D-t,mert dvd és képek tömkelege jár,habár nem kevés pénzért...