2014 áprilisi babák (beszélgetés)
Szia! Én április 25-re várom a babát, és ma vagyok 5+4 :) de jóó :)
Boldog babavárást neked is :)
Sziasztok! Szeretnék csatlakoni hozzátok!:-) elvileg ápr. 26-ra várom a babámat. Ma vagyok 5+3:-)
Veszélyeztett terhes vagyok úgyhogy itthon vagyok táppénzen a 4. Héttől. Szerencsére egy kis mellfeszülésen meg egy-egy éjszakai hányingren kívül semmi tünetem nincs egyenlőre.
Olvasgatlak titeket már egy hete csak még nem csatlakoztam:-)
Kívánok mindenkinek nagyon boldog babavárást!!
tundi55: a cicifájás nekem is enyhült. hányinger sose volt. kb. semmi tünetem nincs, az enyhéken kívül...néha irigykedem azokra, akik émelygősek :D
Melodye: jaja, nekem is már nő a hasam, meg érzékenyebb, a gumis nadrág is kényelmetlen ülve...
Clemi: 12. hét végéig sztem senki nem várhatja el, h elmondd. ha csak persze nem akarsz könnyítést kérni v egyéb. nálam más volt, mivel tudták a lombikot, így nem volt értelme halogatni a választ. meg én veszélyeztetettként itthon vagyok tegnaptól (6+4) a 12. hét végéig.
Melodye: a kajáláshoz annyi ötlet, h miért nem eszel gyakran kevesebbet? nem kell koplalni, de a túl sok hízás se jó...és persze fehér lisztes dolgok helyett tk, meg ilyenek...?
boboka24: gratula az UH-hoz! :)
meli02: nekem még nincs orvosom hivatalosan, de azt fogom megkérni, aki műtött endóval. a köv. UH (szeptember 3., 7+5) után "bocsátanak el" a meddőségiből, és akkor fogok szólni ennek a dokinak.
dorkahanna: székrekedés, puffadás, gázosodás nekem is van. ez normális, lelassul az anyagcsere. mást nem tehetsz, mint sokat iszol, rostosakat eszel, mozogsz (lájtosan), ilyenek.
ja, én is jelentkeztem a zárt klubba! :)
Sziasztok,
Most vagyok 7+4.
Van olyan akinek a tünetek múlófélben vannak? Nekem már nem olyan erősek mint 6 hetesen. Kicsit aggódom ez miatt....
Szia, bekimo!
Én is 36 felett vagyok, így engem is érint a kérdés. A fiamnál kombinálttesztet és integráltat csináltattam, de az is 95%-os. Úgy tudom, az Ist.hegyin végeznek még lepényboholy-mintavétel, de ott is nagyobb a kockázat.
Sziasztok!
Szörnyű volt a szabadság utáni első nap... azt se tudtam, hol áll a fejem.
Részemről is o.k. a zárt fórum.
Végül nem mondtam még el a főnökömnek... Nem találtam alkalmasnak a napot erre :)
Viszont képzeljétek! Néhány napja kértem a tanácsotokat, h mit csináljak, elmenjek-e magán UH-ra? (mivel 5 hetesen voltam a 0. UH-n, és 12 hetesen megyek a következőre). És igen!!! Holnap este megyek!!! :) Nagyon izgulok, h vajon mit fogok látni! Szívhang már lesz?
Sziasztok!
Én nem várok babát,viszont a legjobb barátnőm igen.Április 24-re van kiírva.Mivel itt nincs regisztrálva és első gyerek lesz,így eléggé meg van ijedve.Főleg,hogy nem is tervezett baba.Ezért mondtam neki,hogy itt majd olvasgatok,hogy kinél hogyan zajlik a terhesség.Szóval nem nagyon fogok hozzászólni a fórumhoz,de olvasgatlak titeket.
Mindenkinek boldog babavárást kívánok! :)
Nekem annyit mondott:
3 lehetoseg van:
- hasbaszuras (tb fizeti ingyenes 99,5%-ra ad pontos eredmenyt de van vetelesi kockazat)
- Kombinalt teszt uh + vervetek (30e ft es 95%-ban ad pontos eredmenyt)
- Egy ujfajta eljaras vervetel ... valahogy kinyerik a magzati sejteket a veredbol (280e ft es 99%-ban ad pontos eredmenyt
Én marciusban voltam 35 es elso baba.
ja es aprilis 12-re varhato.
Most latom a zart klubbot ez miert lesz jo? Nem ertek az ilyen dolgokhoz, de jelentkezem en is.
Figyeljetek van aki mint en 35 feletti?
nektek mit mondott az orvas a genetikai vizsgalatrol? nekem 3 lehetoseget vazolt fel, hogy gondoljak at jo lenne errol is megosztani a tapasztalatokat. Irjatok!
Sziasztok,
hat ket het alatt el sem hiszem mennyi minden tortent ;) Sokon lettunk... Udv az ujaknak!
Annyi az uj hozzaszolas miota elmentem nyaralni, hogy nem is birom visszaolvasni.
A lenyeg: Voltam én is orvosnal csutortokon volt 6+5 napos, 8 mm, es lattam dobogni a kis szivét is.
Ha ezt a linkt bemásolod a böngésződbe, utána megjelenik az oldal, ahol kattints a "A klubtagok listájához és a klubba való jelentkezéshez kattints ide!" linkre, majd az utána megjelenő oldalon a "jelentkezem klubtagnak" linkre.
Sziasztok! Én is jelentkeztem a klubba. :)
Lányok, ti hogy álltok a székrekedéssel? Én már annyit szenvedek, hogy őrület. Már szinte mindent megpróbáltam, de semmi nem segít. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, sok folyadékot iszom. Már a vitaminomra kezdek gyanakodni.