2014 áprilisi babák (beszélgetés)
Szia! Gratulàlok nagyon:-)
Üdv itt;-)
Köszi, akkor megértjük egymást, én is csak ezt tudom kívánni, kitartás!
A munkahelyemen nagyon nehezen tartom magam, még nem mondtam el mi a szitu.
Úgy h az össz fizum 65e-70e...
Jobb lenne ha lenne valami, legalább normális mellfájás vagy vmi:-) addig legalább tudja az ember h rendben van a baba.
tudod, h nekem sincs sok tünetem.
40e HUF a táppénzed?! azt h?! :S nekem a szokásos havi fizum mínusz 50-60e...
Amúgy én is szeretnék visszamenni dolgozni, mert azért a 40e ft táppénz ugye nem túl sok... De a párom szeretné ha itthon maradnék, ha már nagynehezen összejött ne ezen múljon. Illetve a főnököm is lebeszélt, azt mondta nem tud olyan munkát adni amivel tunám magam kímélni egy kicsit, terhesen meg azért nem biztos h napi 10 órába emelgetni meg hajolgatni meg cipekedni kell. Szóval jobb ha keresek magamnak valami hobbit:-)
Egyébként nekem semmi tünetem. Kezdek kicsit aggódni megint. Már a mellem is épp hogy egy picikét fájdogál. De majd csak szept 14-én megyek dokihoz.
Van itt még valaki akinek semmi tünete?
Szia,
Ugyanezzel a problemaval kuzkodok en is non-stop. Nekem a gyomberes keksz valt be de az is csak ideig. Birzasztoan kikeszit engem ez az allando rosszullet. A kisfiamnal nem volt iyen, ez a terhesseg padlora kuld. Kitartas!
Önmagában nem tudom hogy a PCOS (a dokim PCOD-nek mondja de ugyan az) okot ad e a veszélyeztetettségre, szerintem nem, hanem így összességében. De öszintén szólva nem kérdeztem, csak örültem h kiírt mert amúgy sem akartam terhesen dolgozni.
Akkor neked se jött össze egyszerűen a baba. :-(
De most már jó úton vagyunk:-)
akkor a sós rágcsa se segít? több tippet én se tudok :(
benne vagy a zárt klubban? ha nem, gyere, hátha ott írnak vmit a csajok!
PCOD? mármint PCOS? és amiatt veszélyeztetett az ember? mert az nekem is van...
én a kórelőzmények+endó+műtétek+lombik+munkahelyi körülmények (stressz) miatt vagyok...van pár ok :)
PCOD+IR és a ciszta eltávolító műtét előtt 4 nappal derült ki h babát várok, és már babás voltam amikor a mellkasröntgent csinálták csak még nem mutatta ki a teszt. Emiatt az első vizsgálatkor ráírta az orvos a leletre h fenyegető vetélés és ez egyenlő a veszélyeztetett terhességgel.
Plusz a munkahelyemen 30-40 kilókkal dolgozunk, bár ezt a doki nem tudja.
Te a lombik miatt vagy veszélyeztetett?
Szia Melodye!
Szeretnék én is jelentkezni a zárt klubba.
Lehet? mi a módja? :)
köszi!
Sziasztok!
jó sokan lettünk!:) Kíváncsi lennék a véleményetekre egy kérdésben, én gyárban dolgozom, de irodában a gyár másik végében, mindig kint szoktam menni, de most pl. amikor leszakad az ég, muszáj bent mennem, különben totál eláznék.Viszont nem hinném,h jót tesz a belélegzett levegő, mivel ilyen-olyan szagok terjengenek, nem tudok mit csinálni :( a dokit meg csak 2 hét múlva tudo megkérdezni.
szia,
Temikor voltál először dokinál?És mit látott?
Mert Én hétfőn voltam SZTK-ba és akkor azt mondta,hogy 14mm-es nyálkahártya,melyben apró felritkulás látható!Remélem ez normális,bár az előző babánál is ok volt minden :)
Sziasztok! Ha nem gond,szeretnék "csatlakozni" hozzátok,mert úgy néz ki,hogy Én is áprilisban fogok szülni.Elméletileg 19-én :)
Második Babánkat várjuk a Férjemmel :) Már van egy kislányunk,Fannika aki 2013.02.21-én született :) Most 6 hónapos....és igen,a Kistesó már úton van :)
09.12-én kell mennem vissza dokihoz,elvileg akkor már lehet is látni valamit :)