2014 áprilisi babák (beszélgetés)
Én is 36… A kisfiamat, 32 évesen szültem, úgyhogy nekem is új ez a szitu.
Clemi, neked is még jó sokat kell várnod az UH-ra. Én picit tartok az első 12 héttől, a fiammal a 11. héten kezdtem el vérezni, mikor már azt hittem túl vagyok a nehezén. Így korház lett belőle.:(
bekimo, nem vagy ezzel egyedül, én most 34. Szóval én is későn találtam meg az igazit (ő 35).
De jó ez így, mert legalább közösen meg tudtuk alapozni a kettőnk és természetesen a pici életét :)
Szia Clemi,
en mar 35 eves hat igy alakult, mire megtalaltam az igazit, a ferjemet (o amugy 38) de megerte ra varni :) ugyhogy a genetikai vizsgalatot mar nem uszom meg ugy hiszem... egyenlore nem foglalkozom ezzel majd a dokitol megkerdezem ezt is...Van valakinek egyebkent ezzel kapcsolatos tapasztalata?
Szia bekimo!
Idàig még nekem sincsenek tüneteim, csak a cicim lett nagyobb de nem keményebb. Ma szurkàlt egy kicsit a derekam de ennyi. Ha mégis hányingerem lenne, akkor valószínűleg a fönökasszonyomat hanynàm le, mert hétfőtől péntekig vele dolgozom napi 6 órát:)))))
Egyébként a kisfiammal is csak egyszer voltam rosszul egész terhességem alatt (akkor 21 évés voltam, most 28.)
Sziasztok!
Először is nagyon boldog vagyok, hogy nyílt egy ilyen fórum, ès hogy megoszthatjuk egymással ennek a csodálatos 9 hónap minden egyes örömteli pillanatàt.
Kb. egy hete tudtuk meg, hogy jön a màsodik babukànk. (Màr van egy 6 és fél éves kisfiunk).
Mindig is szerettünk volna neki egy kistesót.
Most 4+4 vagyok. Múltheten csütörtökön lett egy nagyon halvànyka pozitív tesztem. Aztàn most hétfőn voltam először orvosnál, de akkor még nem làtszott semmi, csak a megvastagodott nyàlkahàrtya. Sajnos még a petezsàk sem:(
Pedig olyan jó lett volna látni.
Az orvosom is pont most megy 2 hétre nyaralni (mint minden doki ilyenkor; ))
Úgyhogy augusztus 26.-àn talàlkozunk újra, akkor már a kis szivecskéjét is hallhatom:))))
Annyira várom már:)
Persze hogy normális, hogy készen vagyok-e rá nekem minden nap megfordult a fejemben, sőt még most is, és ezen kívül még sok-sok ezer kérdés! Hát bizony nem egyszerű sokszor megszervezni a mindennapokat egy babával de csak semmi pánik néhány hét és mindennek meglesz a maga ideje,szopizás,alvás,séta stb. Ha már kialakul majd a napirendetek az megkönnyíti a dolgokat de ahhoz sem szabad foggal-körömmel ragaszkodni hiszen egy picurka tud meglepetést okozni :-D
Hát ezen nem csodálkozom ha lehet én is csak vagy reggel megyek ki vagy amikor már nem éget annyira a nap! Kikészít ez a meleg!
Akkor megnyugodtam, hogy nincs velem baj :)
Igen, igen, ezt szerettük volna... És mégis olyan fura és hihetetlen, és félelmetes.
Szia BorsóB!
De jó, hogy ilyen sokan vagyunk :)
Uhh, aug.28 tényleg nagyon messze van...
Gondolhatod, hogy nekem milyen fura :)
Nekem ez lesz az első baba, és most tele vagyok mindenféle gondolatokkal... Hogy biztosan kész vagyok-e már rá, meg hogy teljesen meg fog változni az életünk, meg még sorolhatnám... Ez normális, hogy most mindenféle jár az agyamban?
Eddig én sem hallottam erről a vitaminról. Még nem vettem meg, mert ma is olyan meleg van, hogy nem volt kedvem kidugni az orrom a házból (szabadságon vagyok). De ha elkezdtem szedni majd beszámolok róla.
Sziasztok!
Csatlakozhatnék én is óvatosan hozzátok?
Gratulálok minden kismaminak!
Eddig csak olvasó módban voltam jelen. Áprilisra várnánk mi is a 2. babánkat. Időponttal kissé megkavarodva, talán április eleje? Nekem sincsen sok tünetem, csak a mell feszülés, és egy pár teszt eredménye. Dokinál még nem voltam. Akinél szültem a fiamat, sajnos pont mos tölti nyári vakációját, úgyhogy 28.-ig kell még várnom. Nagyon-nagyon messze van.
Április 9? :) Nekem április 5 :)
Hová jársz dokihoz?
Kalkulátorral április 9.babó lenne.Tüneteim nem nagyon vannak.A mellbimbóm ami érzékeny,fáradtság.
Csak tudjam hogy jó helyen van és minden rendben
Szia!
Gratula neked is! :)
Még nem biztos, hogy fogják látni. Még nekem is csak a petezsákot látta tegnap.
Sziasztok!Új vagyok itt a fórumon csatlakozhatnék én is?Július 3.-án volt meg utoljára.Aug.1-én nem várt után két nappal volt erős + meg 08.07.-én is.
Hétfőn megyek orvoshoz.1 babó lenne.
Szerintetek látni már vmit?