2014 áprilisi babák (beszélgetés)
Sziasztok!Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!Én ma megyek dokihoz,izgulok nagyon.1 babó lenne :)
Kalkulátor szerint,5hét 4 napos vagyok.
Drukkoljatok!
Várjuk a jelentkezésed, doki után!!!!
Izgalmas hét lesz! Majd meséljetek, hogy mit mondott a doki! :)
Jó reggelt,ma 5+4 vagyok menszi szerint,kisfiammal is ilyenkor mentem és volt szívhang is már illetve ott már 6 hetesnek is mondtak.Ezt a terhességem egy héttel menszi előtt már mutatta a teszt,szóval remélem már most is lesz szívhang:)Eredetileg én is csütörtökre terveztem,de már nem bírom kivárni:)
Akkor most a héten kezdődnek kb. az első UHk a legtöbbünknél.
Jelentkezz, amint tudsz!!!
Mennyi idős leszel holnap?
Én csütörtökön megyek dokihoz.
Brigo, Neked is gratula! Nekem is első baba, és még én sem tudom elhinni, kedden megyek orvoshoz! :-) Remélem minden rendben lesz! Nekem is a melleim fájnak és a hasam alja is szokott! Szerencsére a rosszullét elkerült! :-)
Sziasztok! Először is gratula mindenkinek és ha nem bánjátok én is csatlakoznék. Én csütörtökön teszteltem pozitívat és tegnap voltam a dokinál. Április 11re várom a babát. Az UH-n már látszott a petezsák és benne a pici csíkocska :) Nekem első baba. Alig tudom egyelőre elhinni :) A melleim kemények és fájnak, folyamatosan olyan érzésem van, mintha rögtön meg akarna jönni és rendszeresen vagyok rosszul. Remélem ezek a rosszullétek hamar elmúlnak...
Sziasztok en holnap megyek orvoshoz mar nagyon kivancsi vagyoj.Mikor nyitottam ezt a forumot meg alig akart beindulni de latom egyre tobben vagyunk es enbek orulok!Nagyon faradekony vagyok es szilikon melleim lettek mas bajom nincs:-)En sem csikosodtam a fiammal szerintem is genetika.
a sok folyadék miatt nem változott a bőröm.
Gratula minden új érkezőnek!!
A csíkok ellen tényleg nem lehet semmit sem tenni, szerintem.
Én a fiamnál minden nap kentem és lett jó pár csíkok, bár szerintem még nem a vészes kategória, de azért látni. Abban bízom, hogy most a 2. babánál nem lesz több. És én nem is tervezek krémet venni rá, mert így is úgy is lesz, ha lesz.
Mondjuk én minden nap kenem az egész testemet, mert nagyon száraz a bőröm.
Szerintem még a sok a folyadék is számít, szerintem, én híztam fogytam 20-25 kg és akkor
Én amit még hallottam, hogy jó, az mandulaolajban elkeverve mandarin illóolaj. Állítólag a mandarin jó a csíkok ellen. Persze a genetikán túl... :-)
Köszönöm szépen a tippeket patyoma!
Igen tényleg genetika függő, de azért próbálkozom hátha. .
:-)
olívaolaj, esetleg a babe terhességi csík ellenni krémét ajánlják sokat, de a legeslegfontosabb a rengeteg vizet kell inni.
Bár sajnos ez leginkább a genetikától függ:((
szia Csillag, remélem itt maradunk mindketten majd:)
Én úgy tudom, hogy alapból 9 ezer ft, de egy csomó kórház átvállalja és megcsinálja ingyen. A 30ezres az egy bonyolultabb teszt, több mindent néz és alaposabban, 35 év felett ajánlják, vagy ha volt gond előtte.
Örülök neki, hogy nem sokan vagyunk itt 30 körül (fölött). Én 33 vagyok, a férjem 34. Úgy gondoltuk, még pont "belefér" egy harmadik baba.
Kedves Gyombike83! Az én kincseim sem túl nagyok, fiam negyedikes lesz, a lányom most megy elsőbe. Izgulok én is. Bár nagyon önállóak. De három gyerek, már nem két gyerek! És fura lesz megint itthon. De jó lesz!! Annyira várom már!
Sziasztok csajok!
Van valakinek valami jó ötlete a terhességi csíkok ellen?
Valahol azt olvastam, hogy már az első trimeszterben el kell kezdeni kenegetni a testet itt-ott, hogy amikor a has hirtelen növésbe kezd, addigra a kötőszövet nyúlni tudjon és ne szakadni.
Az első terhességemnél sajnos nem nagyon vettem ezt figyelembe és lett rajtam pàr csík:)
Annyira nem vészes szerencsére, de nem igazán szeretnék a meglévők mellé újabb csíkokat :-D
Előre is köszi a tippeket.
Szia CsillagTM!
Gratulàlok!
CsillagTM, gratula Neked is! :-)
na bejelentkezem én is :) 1. lombik (SOTE ARO), aug. 5-től vannak pozitív tesztjeim, a hivatalos álláspont tegnap hangzott el: babát várok :))) hogy 1 vagy 2, azt még nem tudni. ma vagyok 4+2, április 17. a bűvös dátum elvileg :)
a SOTE ARO-ra gondolsz, v simán a SOTE I-re?
Igen, én is félek egy kicsit az első 12 héttől, és egyfolytában arra gondolok, hogy minden rendben van e ott bent?!
Remélem gyorsan eltelik.
Ja, és így utólag gratula mindenkinek.
Bocsi látszik ma nem vagyok észnél, 2x sikerült menteni!
Nojni ne is mond ma megint pánikolós hangulatban keltem,hogy hogyan tudok majd a két "naggyal" is külön külön foglalkozni, hiszen a lányzóm jövőre kezdi a sulit, vele tanulni is kell majd, és a pici meg ovis lesz már ő is igényelni fogja a mostaninál is jobban a figyelmemet! Jah és még nem jött vissza a Citó eredményem sem így most azon is agyalok állandóan! Ha már így szóba jött a kor meg a bébikék várható születés, én 30 vagyok és a kalkulátor szerint április 02. fog érkezni a csöppség! Gratulálok mindenkinek és vigyázzatok magatokra!
Nojni ne is mond ma megint pánikolós hangulatban keltem,hogy hogyan tudok majd a két "naggyal" is külön külön foglalkozni, hiszen a lányzóm jövőre kezdi a sulit, vele tanulni is kell majd, és a pici meg ovis lesz már ő is igényelni fogja a mostaninál is jobban a figyelmemet! Jah és még nem jött vissza a Citó eredményem sem így most azon is agyalok állandóan! Ha már így szóba jött a kor meg a bébikék várható születés, én 30 vagyok és a kalkulátor szerint április 02. fog érkezni a csöppség! Gratulálok mindenkinek és vigyázzatok magatokra!
Szia Tundi55! Gratulálok első babádhoz, és sok szerencsét neked is! Elhiszem, hogy izgulsz, harmadszorra sem könnyebb. Tele van az ember feje izgalommal, kétségekkel, kérdésekkel. Ugye Gyombike83? Remélem mindenkinek minden ok lesz.
Én most vagyok 28. Én nagyon tartok a tünetektől, illetve csak a rosszulléttől meg a hányástól félek, olyan jó lenne, ha én sem lennék rosszul, mint Te Clemi. :-)
További ajánlott fórumok: