2013.03.15 - nem az ünnepről szólt, hanem az összefogásról. Szerintetek is így volt helyes? (beszélgetés)
4. szepike.17
2013. márc. 19. 07:51
hát igen igazad van eggyet értek.. nagyon sokan néznek tv-t és hàt akinek nem volt fontos elindulni azok is elindultak. én aggódva néztem a híradót minden órában és imákoztam minden eggyes emberèrt én sajnos mint 'önkéntes'nem tudtam elmenni mert fejér megyében is járhatatlanok voltak az utak. és nagyon betegvoltam. de hálistenek nem lett senkinek nagyobb baja és sok önkéntes is eltudott menni és segíteni a bajba jutottakon. ezer köszönet mint a civileknek mint a katasztròfavédelmiseknek meg akik segitettek és harcoltak a hòban rekedt emberekért.
3. kattyus
2013. márc. 19. 07:44
Tényleg példás volt az összefogás. Mit kellett volna másképp csinálni? Tényleg csak annak elindulni, akinek nagyon muszáj. A nyilatkozó emberek egy része síelni indult, hosszú hétvégére indult....Pedig a rádió,amelyiket én hallgatok már napokkal előtte hírelte, hogy ítéletidő várható...Szerintem!
2. kisj
2013. márc. 19. 07:39
Lehet, hogy nekem még nagyon "reggel" van, de nem értem mit akarsz ebből kihozni?
1. szepike.17
2013. márc. 19. 07:35
2013.03.15 nem az ünnepről szolt,hanem az összefogásról. Szerintetek is így volt helyes? miben keleett volnamásképo csinálni?
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással!
- Alapvető helyesírás hibák... amiktől falra mászol? :)))
- Fórumozók helyesírása
- Mi használható a zoknik összefogására mosáskor?
- Megvan valakinek az Összefogás dala 2010 gitár akkordokkal?
- Kendőbújtatót keresek. Hol lehet kapni? Lehet, hogy más a neve. 3 lyukú, a kendő összefogására alkalmas, hogy ne csomozzuk.