2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok (beszélgetés)
ÓÓÓ, köszönöm :)
Bár van még hova fejlődnöm :D
én is félek, hogy majd visszajönnek a kilók, de addig menjenek csak le!!:):)
kérdésem, hátha valaki tapasztalta, vagy csak én vagyok bolond: pár napja "bekattantam" és nem sokat eszek, ezzel együtt alig bírok elaludni. mondjuk szoktam este is tornázni. máskor is tapasztaltam, ha szigorú voltam magammal az étkezésben, nehezen aludtam el. ilyen van, vagy csak idióta összefüggés nálam??
a fene se tudja már. ha kicsit is többet eszek mint amit kimérek 2-3 nap múlva már kúszik felfelé a mérleg, és nem csak arról van szó, hogy majd megszokja a szervezetem és beáll a fogyásra. hidd el, kísérleteztem vele. azt meg azért mégse hagyhatom hogy csak felfele menjen.
inkább eszek keveset életem végéig de legalább nem hízok tovább "csak" dagadtdisznó maradok, minthogy 1-2 hónapig kísérletezzek és csak újabb 20-30 kilót magamra szedjek....csak mert várom hogy beálljon a dolog:D
érted e a problémát?:)
Sziasztok!
nem tudom a kuponozással hogy áltok, de egyik ilyen oldalon végre akciósan (kesebb, mint fele áron) meg tudom vásárolni ezt
Az oldalon KuponNapok.hu még van egy másik, drágább bérlet is. Ha valaki megvenné és használná, kérem jelezzen vissza az eredményeiről. Köszönöm!
osszátok meg, hogy minnél többen tudjanak erről az akcióról és sokan legyünk:)
Ezzel párhuzamosan elkezdtem a cardio edzéseket és jelentősen megvontam magamtól a szénhídrátokat. Nincs édesség és késői nasi:)
SzAndi
Én is még csak ismerkedek vele:P hát ha valakinek erre van szüksége ahhoz, hogy követni tudja a napi bevitelét.. akkor ezt annak a személynek találták ki.
Ám jut eszembe, hogy én mindig alkalmazok a fogyás érdekében zöld tea fogyasztását vagy akár citromos vizet.
11 kiló, hmmm... nagyon soknak tűnik. Bár, ha belegondolok, hogy a fogyim elején ennyit fogytam volna:)
Na jó, ezek a hihetetlen történetek és valószínűleg a megtartás akkor is nehezebb lesz, mint lefogyni:)
nemrég találtam egy oldalt: kaloriabazis.hu
talán hasznos lehet:)
Egyetértek a hozzászólásoddal:P
Egyszerűen csak életmódváltásra van szükség és korlátozásra.
Személyileg én nem vonok meg magamtól semmit, ha csokira vágyom akkor csokit eszem, de akkor mondjuk az az ebédem vagy a reggelim. Felváltja az egyik étkezést. A mennyiség és a kalória bevitel a lényeg, amire oda kell figyelni. ÉS, hogy mozogjon is az ember rendszeresen.
Régen is ez működött nálam.. Csak azóta elszaladt velem a ló..
2-3 hét mire átszokik a szervezet a kisebb adagokra, és abban az időben többször is megbotlik az ember, de a siker ott van, hogy mindig képesek vagyunk felállni. :)
Nem mindenki teheti meg, hogy nap mint nap gyümölcsöt és teljeskiőrléső termékeket vigyen be az étrendjébe.
Sziasztok. Olvastam ma egy cikket, hogy valaki másfél hét alatt leadott 11 kilót... hát, szerintem ez túlzás. Szerintetek?
A másik dolog, nekünk jár a Paprika című újság, aki teheti, annak ajánlom, vegye meg a januárit, mert nagyon jó receptek vannak benne, szerintem fogyisak is.
További ajánlott fórumok:
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Szerintetek szép leszek, ha minden fölösleges kilótól megszabadulok?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Hogyan tudnék augusztusig legalább 10 kilótól megszabadulni?
- Ha már százszor elbuktál...avagy mit tegyünk, hogy megszabaduljunk akár 25 kilótól
- Milyen módszerrel tudnék 2 hét alatt minél több kilótól megszabadulni?