2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok (beszélgetés)
na az szép :) Én is ennyit tekertem/nap mikor anno diétázni kezdtem :)
Így már értem :) csak mert a képeken már elég vékony vagy aztán furcsálltam, hogy itt látlak a topikban, de így hogy igazából már a formálódás a fő cél, megértem :)!
A félmaraton az durva (21 Km ugye?) én eddig maximum 10et futottam le, de azt is inkább csak kocogtam :) Sok sikert hozzá :))
:)
Akkor látod, hogy megéri csinálni :)
Szia!
Nem vagy az :)
Mindig sportoltam valamit (ugyan néha voltak kihagyások), tavaly nyárra felszaladt rám jó pár kiló (pajzsmirigy betegség miatt), ezért úgy döntöttem, hogy kezembe veszem az irányítást és attól a plusz 7-8 kilótól, (ami már nagyon zavart) megszabadulok.
Ezért elkezdtem kerékpárral menni mindenhova, ami napi 40 km-es tekerést jelentett :), aztán most itthoni edzés van :) plusz remélem, hogy jönnek a jobb idők és a futás is alternatíva lesz :)
Nem szeretnék visszahízni és úgy tűnik, hogy nekem ez a viszonylag szigorú diétával sikerül. Nem mellesleg szeretnék egészségesen élni és hogy a sport élvezet legyen és a mindennapjaim része :) Próbálok nem görcsös diétázó lenni :)
A futással pedig a félmaraton a cél :) jelen pillanatban, majd meglátom, hogy sikerül e újra lefutnom :) Magamnak már lefutottam, de jó lenne "versenyen" is :)
De azért a formálódás a cél már :)
Jaj képzeljétek ma olyan boldog vagyok!! Gyorsan megosztom Veletek :)
Végre elkezdtem fogyni!!! :) Kb 20 napja vagyok itt fenn a hoxán (újra) és az első tizen napban folyamatosan fel-le ugráltak a dekák, mindig 63 egész valamennyit meg kereken 64-et mértem.. kiábrándító volt nagyon, aztán most már kalóriabázisozom pár napja meg minden és elkezdett csökkenni. A kalóriabázist akkor kezdtem el mikor tizenpár nap után megint 64-et mutatott a mérleg és nagyon el voltam keseredve. aztán ahogy teltek a napok csökkenni kezdett a szám, elszőr 63,9-et mutatott, aztán legközelebb már csak 63,3-at majd 63,1-et, és ma reggel már 62,3-at :))))) jó biztos vagyok benne hogy ez bármikor ingadozhat még pluszban, de örülök neki hogy elkezdtem haladni. :)
Lehet a bázis nélkül is beindult volna :)
Szia! :)
Én is futok! :) Szintén 5 kilométert :)
Megnéztem az adatlapodat és a képeidet, szerintem nagyon csini vagy! Nem akarok indiszkrét lenni de miért diétázol vagy futsz? Mi a célod? :)
Sziasztok!
Most olvastam vissza kb 3 oldalnyi "beszélgetést" :)
A fegyencedzés jól hangzik, tényleg számít, hogy kevés idő alatt eredményeket elérni :) Én szeretem egyszerre letudni az egész edzést és szeretem az "ugribugri" edzést, ami jól megizzaszt :) de ez annyira egyéni dolog :)
Ma, idén először futottam a szabadban, kb 5 km-t :) picit még hideg volt a levegő, de a napsütés simogatta az arcunkat a futótársammal. Nagyon szeretek futni. Egyébként pedig az Insanity edzésprogramot csinálom, ezt is tudom mindenkinek ajánlani:)
Fáradt vagyok, éjjeles voltam, aludtam 6 órát :(
Ma szinte semmit nem csináltam, csak húzódzkodást, az a legkönnyebb. Kitaláltam, asztal híján úgy lépek tovább, hogy fél kézzel csinálom egy ideig. Be akarok szerezni egy földre állítható húzódzkodóállványtis.
A könyv nem szentírás. útmutató csak. Miért kéne bárkinek visszalépnie? Mindenki csinálja úgy, ahogy ő jónak gondolja, nincs egyetlen helyes módszer ebben sem.
A kezdő gyakorlatok célja, hogy az izmok, ízületek megerősödjenek, és a technikát megtanulja az aki sose csinált ilyet. Ha egy tornász elkezdi kezdje ő is a falnál fekvőtámasszal? Nem sok értelmét látom.
További ajánlott fórumok:
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Szerintetek szép leszek, ha minden fölösleges kilótól megszabadulok?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Hogyan tudnék augusztusig legalább 10 kilótól megszabadulni?
- Ha már százszor elbuktál...avagy mit tegyünk, hogy megszabaduljunk akár 25 kilótól
- Milyen módszerrel tudnék 2 hét alatt minél több kilótól megszabadulni?