2013. márciusi havazás. Várakozik ismerősöd a hó fogságában, ha igen mennyi ideje? (beszélgetés)
Értem, hogy humorral próbálsz kioldalazni a szégyen elöl, de te is tudod, hogy leszerepeltél. Egyértelmű, hogy válogatott sértéseket zúdítanak rám a társaid, és te pedig engem figyelmeztetsz a személyeskedés mellőzésére, nem őket.
Leszerepeltél.
itt nem olyan rossz a helyzet, de nemrég pl, nem láttunk semmit olyan mintha köd lett volna. hordja a szél a havat, hó hordja a szelet, mindenki hord mindent. :)
13:46-náll, a kedvenc viccem. :))
Ezt olvastam az előbb:
"A fehérvári emberek ötösre vizsgáztak a mai napon.. a tesóm, aki pékséget vezet mesélte, hogy civil emberek saját pénzükön veszik a kenyeret náluk (sokszor 5-8 kilót) és a boltosoktól ingyen(!) kapott margarinnal és szalámival megkenve szállítják ki iskolákba- melegedőkre.
Folyamatosan jelentkeznek nála fehérváriak, akik felkínálják, hogy bárhová elviszik az elkészült pékárut ellenszolgáltatás nélkül..csupán azért, hogy segíthessenek. Van olyan pék kollegája, aki szabadságát megszakítva jelentkezik munkára, és bizony olyan is, aki egy napja bent dolgozik, mert tudja, kevesen vannak…sok névtelen ember, sok jó ember."
Ez nem így van. Fuvarszervező vagyok, tudom, mi volt a napokban az európai utakon.
"Tudod ez az idő átvonult Nyugat-Európán és nem ilyen intenzitással, hanem nagyobbal. Érdekes ott nem okozott ilyen fennakadást."
További ajánlott fórumok:
- Ajánlottad már ismerősödnek a HOXA-T?
- Ha az ismerősöd rosszul bánik a gyerekeivel, jelentenéd a gyermekvédelemnek?
- A Hoxán találtál már ismerősödre vagy rokonodra?
- Tagja vagy a Talk Fusionnak, vagy van ilyen ismerősöd?
- Van olyan ismerősöd akinek cilinderes szemüveg kell?Tudtok ebben segiteni nekem?
- Melyik az a bank, amitől óvnád az ismerősöd? Csak a bank nevét írd!