2013. márciusi havazás. Várakozik ismerősöd a hó fogságában, ha igen mennyi ideje? (beszélgetés)
Pszichiátria szakember nélkül??? Akkor már értem,Erzsike hogy szökött meg....:(
Vicc nélkül,ez tényleg borzalmas..:( Ráadásul,hiába vagy közel,azért pihenni neked is kellene!:(
Nekem még egyszerű a dolgom, itt lakom a városban, a kórház is itt van.
Viszont a város mellett van a pszichiátria, tüdőosztály, fent a hegyen, hogy oda hogy jutnak el el se tudom képzelni.
Kedves Erzsike,olvass már vissza!!Szépen írtam,szépen kértelek,hogy ezt fejezd be,erre itt semmi szükség,mikor ezrek vannak a hóban,hidegben!Megértem,hogy sokan feleslegesen indultak útnak,de azért a munkájukat végzők például mit csináljanak????
És a párom,aki most is kint dolgozik ebben a klassz időben,önként???
Sziasztok!
Mi a tegnap Veszprém irányába szerettünk volna eljutni, mindenhol káosz volt.
M7 lezárva, 7-es lezárva, pedig mi olyan 14 órakkor indultunk el.
Eljutottunk Gárdonyig, ott hatalmas dugó alauúlt...
Mi vissza fordultunk.
Vissz afelé az M7 en jól járható volt az út Pestről lefelé viszont nagy káoszt láttunk...ítélet idő volt, ilyet még az életben nem láttam.
megálltunk egy benzinkútnál, ott mondták, hogy alig van hó, mert valóban...hogy miért omlott össze az ország, nyugati országokban valahogy jobban megszervezték...a mentést stb..
A lényeg szerencsésen haza értünk, nem bántuk meg, hogy nem mentünk tovább, rossz bele gondolni, ha tovább megyünk most hol dekkolnánk?
Aki teheti ne induljon útnak!
Vigyázzatok magatokra!
További ajánlott fórumok:
- Ajánlottad már ismerősödnek a HOXA-T?
- Ha az ismerősöd rosszul bánik a gyerekeivel, jelentenéd a gyermekvédelemnek?
- A Hoxán találtál már ismerősödre vagy rokonodra?
- Tagja vagy a Talk Fusionnak, vagy van ilyen ismerősöd?
- Van olyan ismerősöd akinek cilinderes szemüveg kell?Tudtok ebben segiteni nekem?
- Melyik az a bank, amitől óvnád az ismerősöd? Csak a bank nevét írd!