2013 márciusi babák (beszélgetés)
Hát,bizom benne:D a dokim szabin,telefonon lehet csak elérni,6.-án megyünk a 12.hetes uh-ra,az asszisztens azt mondta,hogy addig ráér a véreredmény,annyira nem vészes.persze a körzeti doki is szabin van!
az émelygés még megvan,meg a levertség,fáradtság,hol a kanapén alszok el,hol a fürdökádban:D már várom,hogy betöltsem a 12.hetet és elkezdjek kivirulni:D
attól még minden rendben van nem?
a fogaimat pont tavaly tetettem rendbe kompletten az nálam nem lehet az ok de amúgy valóban az is közrejátszhat.
én ez a sy--osst használtam - nem fogom újra megvenni.
Megjött a véreredményem,vagy 10 meg van csillagozva,nem vészes,vagy eggyel több,vagy kevesebb.az assisztens szerint nem is néztek mindent,csak keveseltem a 2 csövet!
Megkérdeztem a dokit a hajhullásról,azt mondta,nézessem meg a fogaimat,csakhogy attól parázok a legjobban!
elhagyom a hajbalzsamot,hátha:D
csajok Valaki kérdezte a méhlepényes táplás hogyan működik (bocsánat, h nem emlékszem)barátnőm küldött egy fantasztikus videót erről, belinekelem.
Tegnap este megint sikerült rókáznom...
Pedig örültem, hogy már napok óta elkerült.
Gondolom igen, de ennyire nem értek hozzá. :\
Az biztos, hogy csomókban hullott.
Most már oké egy jó ideje szerencsére, mióta meg babát várok, szinte minimális a hullás.
Nekem pont tegnap feszült megint. :)
Ilyenkor a köldökömtől a szemérem dombomig érzek feszülő érzést, nyilal a derekam, a hátam, a csípőm...
Nekem elől szokott feszülni végig lentről a hasamig, olyan mintha valaki megütötte volna + izomláz keveréke.
Ja és elszóltam magam, tegnapra nem tudom, h hogy visszafogytam a fél kilót amit felszedtem múlt héten de a hasam ugyanolyan kiálló maradt.
Lányok arra ébredtem, h megálmodtam a lányneveket:-) kettőt szeretnék és a férjem vezetékneve amúgyis rövid. Eddig fiúnk volt, bár abban elég bizonytalan vagyok most már kislány egyáltalán nem de most úgy érzem megvannak:-)
Te használtad már valamelyiket a terhességeid alatt?
Láttam, h nézted a kínai fogantatási naptár...nos akkor az alapján itt szinte mindenkinek kisfia lesz, hiszen júniusban fogant babákról van szó nem? ( főleg) meglátjuk, h alakul...:-)
Hajhullás... Nekem annó a szőkítés után (évekkel ezelőtt) nagyon hullott a hajam, aztán mérséklődött.
Mióta babás vagyok, nagyon minimális hullik, ahhoz képest, amennyi előtte. Arról én is hallottam, hogy a szülés után eléggé hullik a haj, elméletileg a terhesség alatt meg dúsul.
Aztán, hogy mennyi a valóság alapja, nem tudom.
Festés... Nekem is kellene, én ma vagyok 12 hetes, méret szerint 13+1. Viszont én még nem mertem. Nekem a Hennás festéket javasolták.
De a festéknek a szaga káros ilyenkor? Vagy miért nem lehet festeni?