2013 márciusi babák (beszélgetés)
az már tuti a babától van!:)
mikor én érzetem nekem is félig fekve volt.
meg van akinek már 12-13 hétől érezhető a baba mozgás. monstmár ha fekszel vagy ülsz koncentrálj rá mert bisztosan fogod érezni folyamatosan és egyre erősebben.
Stella, Tigrisné, örülök, hogy minden rendben Veletek és a Babákkal! :)
Képzeljétek, két-három napja én is érzek ritkán, főleg esténként hanyatt fekve valamit odabent.
Mintha egy halacska úszkálna olyankor egy-egy pillanatig.
De csak hanyatt fekve, és esténként.
Szerintetek ez lehet már a babától?
nagyon sok tápanyagtól esel el!
nem terheseknek való a vér adás szerintem. Szóval én nem adnék a helyedben.
De kivánom hogy kapjon vért az ismerősöd.
De szerintem te most ezt ahgyd ki
genetikai vizsgálaton ultrahangon kivűl nálatok is csinálnak vérvételt?
a dokim azt mondta hogy az ultrahang kötelező, a vérvétel nem,de a vérvétel majdnem 100%.sokkal bisztosabb mint az ultrahang.ezt mondta.én igy kértem vérvételt is.Ti is kértetek?
jah meg adott olyan papirt ahol pestre is mehet még +ba a kismama.
Miért vagy veszélyeztetett a toxora? Az vagy van vagy nincs, vagy elkaptad már de nem olyan rég ezért kezelni kell..
Én már túlestem rajta de régen így mi védettek vagyunk már.
De jóóó! Örülök nektek!
Mi is megjöttünk, babu 37,6 mm menzi szerint 10+1 méret alapján. 10+5 de itt mindig nagyobbnak mérik. Megvan mindkét keze lába,nagyokat mozgott és úgy kiterpesztett, h szetintem kuki van ott. Persze ezt még nem tudjuk, holnap jelentkezem be a genetikára!
Anyuval meg jól összevesztem, már kibékültünk, de ez csak arra volt jó, h felizgassam maga.....remélem nem árt babunak.
megjöttünk:) és minden a legnagyobb rendben van:)
12 héten megyünk legközelebb :) most menzi alapján 9 hetes,méret alapján 8 hetes 6 napos:)))).
:)))és DVd re kaptunk filmet a babócánkról és szivhang is hallatszik:) oylan jó érzés :))))))le sem lehet irni:)
Még nem,de lehet hogy kellene már,bár a kisebbik fiam 4,77-el született,már kitágult meg csikos lett,ami lehetett,nem hiszem,hogy most nagyobb pocakom lenne:D
valami gyógyszertárit tervezek.
Gratulálok!!
Én is a debreceni klinikán fogok szülni:D
Képzeljétek, ugye ma kellett mennem a vérvétel eredményért, erre csak a toxoplazmát kaptam meg, a többiről semmit nem tudtak. Mondták kérdezzem meg a védőnőt, nem e küldték ki neki... Nektek h volt, mindent ti kaptatok meg?
Jah és amitől féltem, h toxora veszélyeztetett vagyok :/
Sziasztok lányok!
Újra itt, véget ért a nyaralás.Munka van mától.
1 hete igen kinlódos székrekedésem van.a szilva sem segít.teljesen el vagyok keseredve. Másfél hét után megyek csak a védőnőhöz.A vérvétele lelete is megkaptam a laborból bár a vírusos rész még nem készült el 3 hét alatt,talán majd holnap. A munkahely meg tök stresszes, nagy átszervezés elött állunk.
A hasa meg teljesen fel van puffadva,vagy már ilyen hamar látszik....?Csak most leszek 9 hetes.
Üdv az újaknak.