2013 májusi babák (beszélgetés)
Boldog hófordulót nektek is! :) Máté mennyit változott... Hihetetlen. :) Jóképű a kissrác! ;) Tettem fel én is egy friss képet a tökmagról.
Akkor lehet,hogy tényleg ez a helyzet...biztos megeszi,mert éhes :) Ez tetszett: más ízesítésű :DDDDD Lehetne esetleg banános?? Vagy epres?? :DDDD
Az a helyzet, h amikor nekem is barnázással kezdve megjött 2x, akkor ugyan ez volt...
Fintorgott és én is úgy tudom megváltozik az íze, és van olyan baba aki ezt nem komázza.
Én azt csináltam, h összekevertem azt a kis tejet, amim még volt, a tápszerrel és gond nélkül megitta.
De elvileg megszokják a másabb ízt, hiszen nincs más, azt kell enniük, hozzá kell szoknia, hogy az is ugyanaz, csak más ízesítésű... :D
Ügyeskedik a kis lurkó :)))) Nap mint nap lesz mostmár valami újdonság,amit produkálnak :))) Vihartempóban fejlődnek...és még csak most ültünk itt a gép előtt,pocakkal...:)))
Nagyon aranyos :)))) Mi is a "meglátni és megszerezni de azonnal" fázisban vagyunk :DD A hajam nekem is veszélyben van,ha egyetlen szálat is,de megkaparint,és őrzi,én sem tudom elvenni tőle,csak ha szétfeszítem az ujjait :))) De muszáj elvegyem,mert félek,hogy a szájába kerül.
Tegnap voltunk a dupla-szurin :(( Hát,a gyerkőc túlélte,sírt picit,nem volt vészes,én meg próbáltam uralkodni magamon :)) De nem bőgtem el magam :)) Doktor néni nagyon nézett,mikor meglátta Maját,rettenetesen nagyot nőt!! 2 hónapos korára megduplázta a születési súlyát-doktor néni szerint ezt félévesen kell produkálni,és 16 centit nőtt születése óta.Megvizsgálta Boszimat és közben azon mosolygott,hogy milyen kis cuki,kerek képe van,jó látni ilyen kis egészséges babát.Mivel szopizik,annyit hízik,amennyit akar,anyatejes babáknál nem szólnak,hogy mi a limit..mondjuk,nekem aztán nyugodtan szólhatna akár,az sem érdekelne,mert a picim eszik,amennyit szeretne,én nem vonnék meg tőle semmit. A szuri után hál isten nem volt láza,éjszaka 1000szer felkeltem,tapogatni :))Ma kicsit bágyadtabb,meg ráadásul ez a hőség...kész agyhalál.
Csajok,akik szopiztattok,nektek mikor jött meg? Nekem 2 napja olyan kis barnás valami van,nem igazán tudom hova tenni...Maja még ezerrel szopizik,félek,ha visszatér a mensi,az megváltoztatja a tej ízét,ugyanis olvastam ilyet. Valakinek tapasztalata?? Maja kicsit finnyáskodva eszik,fogható ez a melegre is,vagy tényleg változott az íze...??
a hajamat nekem is mindig elmarja..de pajszert kell hozni hogy kibontsd a kis kezét :D
Jó olvasni h ennyi mindent tudnak a babáitok már :) Mi még csak a nézelődési fázisban vagyunk :) Bár a hajára néha rákap :D Hétfőn megyünk az első oltásra :/ (eddig szabin volt a dokinéni... ) izgulok...
:D Aranyos! :D Éda amikor rájött, hogyan tud fogni, azóta a függöny, a hajam, az összes plüss, a kispárnám és a ruhám is tépi le rólam!!! :D
Jaj de jó nektek! Pont le tudtátok kapni a pillanatot:) Nálunk is hasonló a helyzet. Ma reggel volt egy kis sírás - na nem sok hál istennek - Alexander reggeli közben meg akarta a fülét fogni - mióta felfedezte, hogy van füle, az egy jó játék lett - de elvétette az irányt és csúnyán belekapott a saját szemébe:(
tettem is fel képet a megkaparintásról :D
hihi :D jó lehetett :) Alen most a játékokkal harcol nyúl értük csak ugye még nem mindig sikerül neki megfognia és borzasztóan bemérgeli magát rajta.Tegnap már felkellet venni őt mert sírva fakadt hogy nem tudja megfogni a gülü szemű nyuszi lábát. Este viszont sikerült neki :) Hangosan sikongatott örömébe :) Mi meg olvadoztunk. Még a bátyja is megtapsolta :)
Máté is nagyfiú már!!! Olyan gyorsan nőnek, hogy csak nézek, mint hal a szatyorban:)
Minden napra tartogat valamit nekünk:) Gondolom ti is így vagytok ezzel. Tegnapi újdonsága, hogy megfogta a cumikáját az ágyon és betette a szájába, tartotta a kezével, majd egy perc elteltével kivette a szájából a kezével és visszatette az ágyra :) Nekünk ez nagyon tetszett::)))) Eddig a cumikivét úgy zajlott, hogy beleakasztotta az ujját és a cumi átrepült a szobán. Most elegánsabbra vette a figurát:)
Hólap lesznek 3 hónaposak!!
:D Boldog Hófordulót!
Tettem fel mai képet Mátéról!!
Mi is sudot hasznalunk...az a legjobb:)
Úgy látszik, hogy akkor csak mi maradtunk még le a popsikrémmel. :) Eddig semmi bajunk nem volt a gyógyszertárival sem, de most az új tápszer óta Lórinál a pukival gyakran kicsúszik egy-egy pötty kaki is, és ha álmában jön ki, akkor akár egészen hajnalig alatta van, de akkor próbálkozom, hátha valamelyik jobbnak tűnik majd a többinél. :)
Szia!
Mi a boraxos gyógyszertárit használjuk.
De cuki :)
Milyen kis okos már most :)
És reggel 6-ig aludt a 30 fok ellenére :)
Sudo krémet használom én is, néha néha a gyógyszertárit, ami annak ellenére nem akar elfogyni, hogy mini tégelyest kaptunk. A Sudo krém tökéletesen bevált, még sosem volt Alexander popsija piros. Most hogy meleg van, mi délelőtt és este is lefürdetjük, ez is hozzájárul, meg az is, hogy minden étkezés előtt pelus csere van. Tegnap éjszaka volt egy nagyon drága élményünk ezzel kapcsolatban. Este 10-kor lefektettük, hajnal egykor hallom, nyüszög az ágyában. Aludt és közben nyüszögött. Készítettem 120 ml tejcsikét, Alexander pedig álmában megette. Aztán kicseréltük a peluskát a kiságyban, úgy, hogy közben végig csukva volt a szeme, de az új pelus popsi alá rakásánál emelte a kis csípőjét és a lábát is tartotta az égben amíg törölgettema popsikát, közben a szeme csukva és aludt :)))
Nekem is mind két fiúnál a sudo vált be a nagynak se volt soha kiütéses kicsípett a popsija még nagyobb korába se.
Nekem ez a gyógyszertári popsikenőcs az első 1-2 héten a gyógyszeres szekrénybe került későbbre...
Kipattogott tőle a bőre!
Csak a sudocremet használom és azóta semmi gond. Akkoriban minden pelenkázásnál használtam, de miután elmúlt neki, csak este a fürdetés után vastagabban, hogy egész éjjel amíg rajta a pelus ne csípje ki neki. Nekünk így vált be, se a bapanthen, se a neogranormon se a gyógyszertári nem lett jó, pedig hasonló az összetételük, mégis csak a sudo lett jó, úgy néz ki azt szereti a bőre. :)
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a gyógyszertári popsikrémet meddig lehet/kell használni? Lóri holnapután lesz három hónapos és most először lett kiütéses a feneke, nagyon eleven volt, a gyógyszertári popsikrém nem mulaszotta el. Felváltva kentem sudoval és b.panthennel és pucéron hagytam a kis popóját, így múlt el egy nap alatt. Aki tapasztaltabb, mit használt az első babájánál? Nekem annyira egyformának tűnik a B.panthen, a N.ogranormon és a Sudo is...
Mindig utólagosan utalják, mint minden mást... Ezen voltam felakadva egy darabig. A májusit júniusban, a júniusit júliusban... Az állam bácsi pedig 1 hónapot ül a pénzünkön, miközben a számláinkat előre kell fizetni. Jól össze van rakva...
Lehet már volt róla szó, nem emlékszem... Szóval ugye 2 hónapra visszamenőleg lehet megigényelni a CSP-t... Én megigényeltem, a 2 hónapot meg is kaptam. Az aktuális havit később utalják?
Nekem a gyerekorvos azt mondta hogy igazából döntsem el de ő nem gondolja kötelezőnek mert ha még is bármi van akkor itt van a közelbe nekünk a kórház
A Bezzeganyán volt egy cikk Rota oltás ügyben, több száz hozzászólás van, érdemes elolvasni.
Koszi a valaszokat.akkor en is igy csinalom.:)
További ajánlott fórumok: