2013 májusi babák (beszélgetés)
Már csak 13 nap a kiírt időpontig.38 hét 1 nap.Fájdogál a keresztcsontom, de most furcsa mód könnyűnek érzem magamat! :O Persze az éjszakát hagyjuk, nappal többen pihenek, mint este. A pöttöm bejelentkezget, de már nem verekszik fél órákat. Jó lenne már szülni. Kedden doki, csütörtökön NST és UH a Kenézyben.:D Hát kihagynám már.
Elég lassan akarnak kijönni ezek a babócák!:D Hiszen szerdán már Máj. 1!! Hol vannak?!
Jézusom! :D Akkor szerintem a kéményeket is betömöm, vagy begyújtok... :D :D
Ablakokra rácsot, és veszek vagy 20 kutyát szabadon engedve az udvarra... :D
Hát remélem megússzuk a látogatók hadát, mert nekem már most elegem van belőlük, főleg hogy nem veszik a lapot...
:D :D "Gyermekágyi időszak nyugalmi védő rendszert" kellene kidolgoznunk a nem kívánt látogatók ellen! :D
Én már neki állnék a tesztelésének, tuti recsegne-ropogna a kerítés... :D :D
Mintha magamat olvasnam, csak en a kedves latogatokat 1-2 honapra tiltanam ki :)
jah, es valamit kifelejtettel, a keritesbe aramot is kell szereltetni :D Biztos ami biztos.
azt a par hetet mar csak kibirjuk, kitartast!!!!!
lane01:
Elhiszem, nekem is már sok bajom van... nyűgös és türelmetlen vagyok. Ráadásul valahogy nincs kedvem a "kedves" látogatókhoz sem, akik nem veszik észre magukat, hogy szeretnék pihenni, vagy éppen nyugalomra van szükségem...
Valahogy már csak kibírjuk ezt a pár hetet. :)
Nekem igaz nincs lábdagadásom, de ezek a begörcsölések a combomba, vádlimba, hátamba... valami élvezetesek... Jár bennem mindenfelé a fájdalom, és nyűgös is vagyok rendesen, na meg én is hiába nyugodt szeretnék lenni, mindenki a saját problémáival keres meg itthon, én meg itt vagyok terhesen, és pont nem a lelki szemetes szerepben vagyok, és egyik ismerősöm se veszi észre magát, ma is 1-1 alkalommal felment az agyvizem rendesen...
Remélem senki se fog itt zargatni itthon az első 2-3 hétben szülés után... szerintem bezárom a kaput és az ajtót is, a csengőt pedig kikapcsolom...
A kerítésre szögesdrótot szerelek és árkot ásatok körbe, amit 2 méter mélyen vízzel töltök fel... :D
:D Ugye? De jó lenne ha be jönne... :D
Valahogy eltudnám viselni... :) Pont 3.-án lenne 38. hetes, így pont érettnek számítana, na meg már nekem is kezd nem kicsit "terhes" lenni az egész... Na de valahogy csak lesz, olyan sosem volt hogy ne legyen sehogy. :D
Gyerek még nem maradt bent! :))
Nálunk is így lesz, résnyire nyitva lesz az ablak, mivel az ajtót a huzat és a cica miatt nem hagyhatom nyitva.
Viszont én is lesz amikor a konyhában vagy a kertben vagyok, ezért olyan légzésfigyelőt vettem használtan, amihez bébiőr is tartozik, így a szülői egységet a ház körül magammal tudom vinni, és ha van valami azonnal tudok róla, és már szaladok is be a szobába.
Szerintem te is szerezz be használtan ilyesmit, egész jó áron vannak, és legalább megnyugtat, hogy ha a kicsinyed a szobában alszik, te viszont nem vagy vele, hanem más helységben a másik gyermekeddel, be lehet állítani úgyhogy nem csak légzészavar esetén, hanem minden hang érzékelésekor jelezzen neked, és közvetítse hogy gőgicsél, vagy éppen gond van és sír...
Csak nekem is még azt kell leellenőrizzem, milyen hatótávolságon belül működik... :D
Mert házon belül okés, csak ha kint vagyok azt még nem néztem meg... :D
Húha... Hát reméljük, drukkolok, hogy sikerüljön a terveid szerint. :)
Próbáld meg ráhangolni magad, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd. :)
Remélem bejön, én is így próbálom bent tartani még a kis csajt, legalább május 3.-ig... :D
Valahogy úgy érzem nem lesz bent 17.-ig, amikorra kiírtak...
Én is attól félek, hogy vajúdás közben fognak zaklatni a papírokkal, de szerintem elküldöm őket a francba, pont nem lesz idegzetem értelmezni, és felfogni mit is írok alá...
Talán jobb lenne hamarabb megnézni ezeket, hogy ne akkor kelljen kínlódni még azzal is...
De hát a kedves országunk maga a bürokrácia fellegvára...
Szia Luuna!
Tegnap este olyan gombócba nyomta ki magát a jobb oldalamon, hogy csak néztem :) El is kezdett mozogni, jól befeszítette a hasamat :)
Megnyugtató volt.
Szerintem 2 hetesen már kiviheted, addig nem hinném, hogy nagyon kint akarsz majd lenni, inkább az ágy.
Az ablakhoz meg ugyanúgy fokozatosan hozzá lehet szoktatni, mondjuk ne legyen közel hozzá a baba ilyenkor. Szerintem nem lesz ezzel gond.
Még nem mondtam nektek, de most már biztos,hogy tervezett császárom lesz. A tervezett ebben a kórházban érdekes jelentést kap, ugyanis ki akarják várni, még magától beindul, ha nem, akkor a kiírt napon már reggel bevonulhatok, s ott még mindig várnak néhány napot, hátha..
Az is fura, hogy itt nem kell beszélnem előre az anesztessel sem, mert majd szépen vajúdás közben elmeséli mi hogy lesz.. szuper, másra sem vágyok 2 fájás közt, meg legalább többet is tudok feleslegesen vajúdni a papírmunkák miatt..S
Szóval nagyon szorítsatok, hogy meginduljon még 6-a előtt vagy aznap, mert én nem érek rá csak úgy kórházban tölteni napokat, mivel a műtét után is min. egy hét.
Egyre rosszabbak az éjszakák... :S
Alig tudok aludni rendesen, mind begörcsöl valamim, és elzsibbad itt-ott... Már attól félek, nehogy majd a szülőszobán a nagy erőlködés közben görcsöljön be valamim, mert akkor szépen fogok kinézni...
Hiába szedem a vitaminokat, most már szinte nem is használnak, se a Ca, sem pedig a Mg nem enyhíti már a dolgot...:(
Én is úgy tudom, a nyákdugó lehet átlátszó, fehér, barnás, vagy akár véres is... Lehet több részletben távozó, vagy akár egyben is, de van akinél pont akkor távozik, amikor észre sem veszed, és nem találkozol vele...
Nekem is van olyan amikor csuklik nem a hátát érzem, hanem a fejét és a popóját, ahogy ritmusosan összerándul. :D
Csak az a furcsa érzés, amikor az egész medencém beleremeg a csuklásába! :)
Ma töltöttük be a 38. hetet. Iszonyatosan fáj a keresztcsontom és elől a medencém, menni alig tudok. :S és még szabályszerűen ott lent is fáj, sehogy sem jó, ülve állva, fekve. Ráadásul ennél lejjebb már nem lehetne a pocim, a gyerek feje is totál lent van, mikor csuklik szabály szerűen a fenekemben is érzem, hogy ráng. :S
Találkozhatnánk már...
hát nekem vmi kij9tt a multkor de hogy nyákdugo volt vagy csak vmi fura folyás azt nem tudom, vmi kijött belölem 2 részletve, de nekem fehér/
áttetsző volt, de a védőnő azt mondta az nem szte....de hát a fene se tudja a dokinak meg nem is mondta, ne vizsgálgasson...mi még jól vagyunk
Nekem ma nagyon leszállt...kis gnóm ahogy lent van es csúcsos:P
Volt valaki akinek a nyákdugó tiszta átlátszó volt???