2013 májusi babák (beszélgetés)
41+3???
Nem úgy van hogy max 10 nappal hagyják túlhordani a babákat??
Én is kaptam oxitocint most egy órán belül kint volt ahogy infúzióra tettek, de az első fiamnál 2 zacsi ment le és mégsem történt semmi, végül kaptam EDA-t mert már nem bírtam és 45 perc után tolófájásaim lettek.
Most mikor mondták hogy megint kell már frászom volt de ez a mostani oxitocin jobban sikerült. De a zacsi több mint fele megvolt még mikor már kint volt Bazsi mégis belémengedték a maradékot is..
Elvileg azért van hogy hatékony fájásai legyenek az embernek, mert nekem is voltak fájásaim, de azt mondták nem elég hatékonyak így másnap reggelre sem lenne gyerek.
Az én babám is ugyan ilyen, most kezd kicsit éberebb lenni eddig ébreszthetetlen volt, a legtöbbször alva evett. A szopizás ment az első 24órában de annyira aluszékony lett hogy nem szívott ki semmit, úgyhogy azóta is lefejt tejet kap, van hogy cumisüvegből is 1 óráig eszik, most meg már nem kéri a cicit. :(
Remélem mielőbb kimászik a Te babád is ebből az álomkórból..
Még én is itt vagyok 41+3 nappal. :)
Te legalább tágulsz, tegnap vizsgáltak C:2111, igy voltam 2 hete is. Azt mondják sétáljak sokat.
Hát igen ez ismerős, persze csak aggódnak, érdeklődnek. Ilyenkor mondom nekik, hogy a mennem kell vagy megvan a pici úgy is szólunk. :)
Szóval továbbra is kitartást.
Az oxitocin az gyorsító tényleg csak akkor jó kérni ha mellette fájdalom csillapítás van különben hatványozódik a fájdalom.
Jó babázást és sok örömet, aki nem szült még annak pozítiv szülési élményt.
Nekem sincsen semmi bajom azon kívül, hogy néha majdnem kiszakad a bordám, annyira rúgja a lábával... Amúgy 19-ére vagyok kiírva. Hétvégi frontban bíztam, de nem jött be.
Lehet túl fogom majd hordani!?
Próbálnék de mindig amikor azt hiszem h javulunk, megint jön valami
Teljesen kivagyok.nem tudok enni sem.tudom h nem jó de görcsben van a gyomrom.orulok ha inni megy :(
Gratulálok íÉdea!!!Nagyon szorítottam neked is :) Ügyes voltál most már minden rendben lesz :) Jó babázást neked is jó egészséget vigyázzatok magatokra!:)
Jó reggelt amúgy mindenkinek már alig vagyunk pocakosak.10 nap még nekem is..még nem vagyok izgatott..majd jövőhéten szerintem.tettem fel új képet.
nekem is aluszékony volt,alig akartak kiengedni a kórházból,de mióta itthon vagyunk minden más,eszik alszik,hizik.
türelem,otthon jobb lesz.
Sziasztok! :) koszonom a biztatas! :) nehez volt, elegge durva volt, a 40.-ik oraban konyorogtem az epiduralert, semmi tagulas nem volt addig, olyan fajasaim voltak h szornyu.
De az oxitocin es az eda megtette hatasat, 2 nap nem alvas utan volt idom 5-tol fel 7-ig pihenni, alig ereztem valamit. Osszeszedtem magam es fel 7kor mar ereztem a fejet a medencemben!
Jottek a tolofajasok, mar nem birtam visszatartani, anya ott volt velem vegig, a dokik a vegen jottek csak be. Mar javaban toltam kifele, a feje mar latszodott amikor bejottek vegre a dokik. Nem volt egy szep vajudas, de aki teheti, es nem birja mar tovabb, kerjetek gerincbe fajdalom csillapitot, meg oxitocint, hatalmas segitseg volt!
Majd teszek fel kesobb kepeket! :)
Most meg pihenek kicsit, 9-re hozzak vissza a kisasszonyt. :)
Jó reggelt :)
Éda:) Gratulálok :)))))))Nagyon drukkoltam,pláne,hogy ne otthon szüljél meg :)) Szép nagy babád lett :)) Épülj fel gyorsan,jó babázást,sok örömet és egészséget kívánok nektek :)) Természetesen ha ráérsz,számolj be majd részletesen mindenről!
Én még egyben:) Olyan jégesős hidegfront volt pedig-még a híradóban is benne volt Szeged :DDD-de az én picimre ez semmilyen hatással nem volt :DD Ma kezdjük a 39.-ik hetet.....várok,várok,várok..:)))
Pontosan este 7-kor szuletett. :)
Koszonom a drukkolast! :)
Sziasztok! 42 ora vajudas utan megszuletett Eda Gabriella! :) 3,9 kg es 56 cm! 39 hetre! :)
Engem 45 percig varrtak ossze-vissza szakadtam a gatmetszes ellenere is!
Most pihi jon holnap reggel ismerkedunk. :)
Mi most megszenvedünk rendesen . Képzeljétek nappal alig lehet felkelteni a gyereket...sőt szinte lehetetlen
Kb 6-7 órán át aludna.A nővérek azt mondják a sárgaság miatt de ez kiborító.Enni is kevesebbet eszik mint kellene es sok jön vissza. Szerintem én csinálok valamit nagyon rosszul :(((