2013 májusi babák (beszélgetés)
Gratulálok Gyöngyi:) Jó babázást neked :)
Jaj már annyira irigyelek mindenkit akinek már megszületett :) De holnaptól indul a vissza számlálás 10-től nekem is :)Szerintem a jövőhetet végig takarítom aztán azutáni héten leszek betojva már szerintem.Éda is már biztos babázik.remélem jól vannak :)
Sziasztok
Nem lett májusi babám :-)
2013.04.29-én 14 óra 48 perckor megszületett a kislányom,2800 gr és 51 cm!
Jól éreztem én hogy már nagyon fáj mindenhol,és húz a pocak :-)
Kitartást annak aki még hátra van! :-)
Éda: nem tudom pontosan mit is élhetsz át, de nekem ez kisétetiesen hasonlit az én első szülésemre.
Csaj nem tartott napokig, bár kitudja meddig tartott volna.
Hajnali 3kor kezdtem érezni olyanokat amire az meber már eléggé felfigyel és 10 óra szenvedés után mentünk be a kórházba, mire azt mondták minek jöttem, a gép ne mutat semmit, csak hisztizek... mire én kiakadtam hogy ok, ha ez nem fájás, akkor mi?
Az én szerencsém hogy bent tartottak megfigyelésre.
Estére olyan erős volt hogy sirtam, és jött az orvos hogy hány percesek a fájásaim,mire mondtam: Már el sem múlik.
Kaptam görcsoldó injekciót, igy jobb lett egy kicsit. Az is külön stori, mert elfelejtették beadni és úgy szemtelenkedtem a nővérnek aztán éjfél körül.
Reggel egy teljesen más orvos volt és nagyobn aranyos. Kaptam infúziót, valószinűleg oxtocinnal és beindult minden rendesen. Arról nem beszélve hogy normálisan beszélt velem és elmagyarázta hogy azon kevesek eygike vagoyk akiknek ilyen szerencsétlen módon indul be a zsülés.
A mai napig hálás vagyok neki.
Szóval kitartás és remélem minden rendben van.
Jaj nem tudom hol tarthatsz de remélem bementél és kifelé jövőbe vagy már ki jött a kis manó!!!
Szép reggelt mindenkinek.
Atya ég ez egyre durvább...
Most csak 10 percenként jön, de ez valami szörnyű!
Ha ezek a jóslók, akkor nem tudom mi a valódi, de abba beledöglök.
Szerintem reggelig nem bírom ki, 9.30-ra kellene visszamennem nst-re, de szerintem én addig nem bírom ki.
Teljesen ki vagyok már...
Hajnali 1 óta összesen ha 2-3 órát aludtam sokat mondok. Olyan fájások jelentkeznek, amik tuti felébresztenek. Most is 4.40-től 5-10 percesek vannak. De ugye a gép szerint ezek csak jóslók.
Hát idáig nekem ilyen durva jóslóim nem voltak, én már azt hittem indul a bakter ház...
Most megint rendszertelen lett, nem merek elindulni, mert megint vissza küldenek...
Ráadásul a 3000-res méhszáj értékem 1000 lett, nem is csoda, hogy kiesett a nyákdugó, hiszen megrövidült, felpuhult.
Azt mondták ezeknél a fájásoknál sokkal erősebbeknél menjek vissza, meg ha legalább 2-3 órán át rendszeres 5 percesek.
Hihetetlen már... Azt se tudom néha mit csináljak, de ha eljön az a pont amin túl nem bírom bemegyek, és nem jövök haza, max a folyosón maradok, de haza már nem jövök még ha 2 hétig is ott kell ülnöm.
Anyám is ezen csodálkozik több mint 12 órája tartanak ezek az új fájdalmak, és nem tartottak bent, hanem haza küldtek... :(
De főleg az a poén, hogy telt ház van, de ha akar bent maradhatok, de felesleges még...
Na akkor erre mit mondjak? Nincs hely magyarul, de eldönthetem, hogy indokolatlanul bent maradok.
Abban reménykedek történik valami, amire már azt mondják, oké indokolt bent rontanom a levegőt...
Jószagú ég,nehogy a végén még otthon szüljél meg!! Micsoda kretének,komolyan,hát honnan kéne tudnod,hogy csak jósló?? Pláne,hogy a nyákdugó is távozott.Tök gázok...tarts ki,biztosan hamarosan babázol. Egyébként,ne szégyelld,ha úgy érzed,hogy menned kell,igenis menj be!! Az a dolguk,hogy ellássanak,megnyugtassanak! 5 perces fájásokkal el is kell indulni,nekem a védőnőm a lelkemre kötötte,hogy ha 5 perceseket érzek,azonnal menjek,pláne,ha a magzatvíz elfolyt,vagy szivárog.
A szivárgó magzatvíz miatt figyelniük is kellene rád,és ellenőrizni a baba szívhangját.
Szerintem menj vissza...
Jól haza küldtek... :(((
Azt mondták 15 perces fájásokat regisztrál a gép, azzal még menjek haza, meg amúgy is telt ház van.
Úgyhogy mondtam, oké inkább itthon vajúdok, főleg ha ennyire sz@rnak rám. Azt mondták ezek még közel sem szülési fájdalmak, hanem "csak" jóslók...
Mondtam is, honnan a frászból tudjam??
Hajnali 1-től ez megy, 12 óra időtartam után joggal megyek be, főleg hogy a nyákdugó 50000 részletben már kijött.
Most meg 5 percenként jön egy ilyen fájás, de kb. ugyanannyira fájdalmas mint a hajnaliak.
Azt mondták lehet majd hajnalban vissza kell mennem, de lehet csak a jövőhéten, viszont nézés.
Holnap reggel 9.30-ra nst, és ennyi.
Én meg itt vonaglok 5 percenként, de várok amíg 2-3 órán át tartanak az 5 percesek, addig vissza sem megyek. Mert majd még engem b@sznak le, minek megyek még oda...
Még itthon vagyok, össze-vissza jönnek a rövid fájások, már vagy 30000000 db nyákdugó kipottyant, már ilyen a világon nincs...
Már kezd rendszereződni, de nem valami hosszan tartóak a fájások.
Meg mintha a magzatvízből is csöpögött volna, még nem tudom. Kb. 1 órát még várok, aztán elindulunk a kórházba...
Gratulálok nektek! :)
Éda drukkolok :)))
Nekünk ma volt az első szopi...kicsit nehézkes volt de megoldottuk.kicsit küzdeni kell mert lusta kismanó:P
Ma mentünk volna haza de még rá kell húzni egy kicsit :/
Jó reggelt lányok!!!!
Nem is tudtam már követni az eseményeket :)) Mindenkinek gratulálok,aki nem rég szült :D
Durciful: Nagyon édi :) Épülj fel hamar :)
Éda:az erő legyen veled :D Borzasztó irigy vagyok mostmár mindenkire,aki babázik,vagy elindult a szülési folyamata :))
Szerintem én leszek az utolsó :(((
Én is várom a kis Majámat,de enyhe görcsökön kívűl nem nagyon érzek semmit :((( Néha-néha szúr,meg sajognak a csontjaim,de ennyi.Viszont hozzánk holnap pont ideér egy frankó hidegfront :DD Hátha..:)))) Nagyon türelmetlen és ideges vagyok már,azt hittem,10.-re én is babázok.Hát nem :(( Ma még elmegyünk kirándulni és horgászni a tóhoz,mert még száz ágra süt a nap,próbálok lazítani és koncentrálni,picit napozni,feltöltődni,hogy kisímuljanak az idegeim,mert megmondom őszintén,hogy olyan érzelmi hullámaim vannak,hogy borzasztó.Annyira szeretnék már babázni.
Csibebogár:
utólagos boldog szülinapot neked :)))
Gratulálok Majához!Beteljesült a szülinapi kívánságom! :)) Mi még 11 napot ki kell bírjunk együtt, mert minden percre pontosan be van tervezve.
szép napot mindenkinek!!!!!
Sziasztok csajok! :))
Az éjjel kb. 1 órától vannak össze-vissza 10-7-5-3 perces fájásaim, azt hiszem elindult a kisasszony kifelé... :)
Nem soká átér anya is hozzám, megyek reggelizek egy könnyűt, lezuhanyozok, és lassan hívjuk a mentőt.
Hajnali 3-4 körül kiesett még egy kis nyákdugó, de ez már fehéres-barnás volt, utána pedig vagy 3-4 x kis adag átlátszó-fehéres, édeskés szagú magzatvíz jöhetett ki.
Kezdek reménykedni, talán ma már meg lesz a kis hölgy! :)
Majd jelentkezek mi a fejlemény! :))
Szia szívből gratulálok nektek,és mindenkinek aki babázik,gyönyörű kisfiad van!Nekem 16-án 11 órára kell mennem,tervezett császárom lesz.Nagyon félek:).
Éda! Minket mindenki beelőz,pedig már én is eléggé ki vagyok merülve:(
Wooow! :D Nagyon beindultak a babák! :D
Nagyon nagy gratula nekik is! :))