Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013 februári babák fórum

2013 februári babák (beszélgetés)

679. Eneke (válaszként erre: 671. - Meriem29)
2012. júl. 1. 12:00
Én hízni kezdtem sajnos. Eddig csak émelygek és sajnos a folyamatos gyomorégés miatt, mindig rágcsálok valamit.Pedig tényleg odafigyelek arra,hogy mit eszem,meg mikor,de nehéz.
678. Eneke (válaszként erre: 668. - *ForróCsoki*)
2012. júl. 1. 11:59

Jól vagyok köszönöm, csak nehezen megy a fekvés már most.Örökmozgó típús vagyok, így megszenvedem.De a babáért mindent:)

Meg a problémám,hogy úgy beleéltem magam,hogy találkozhatok a barátaimmal és a családdal, így kicsit szomorú vagyok,hogy még várnom kell.

677. Eneke (válaszként erre: 672. - 84Lina84)
2012. júl. 1. 11:57

Szia,

Nekünk tavaly volt az esküvőnk.Pici esküvőt szerettünk volna,de jött anyósom és borult minden,de nem bántam meg.Szerintem csak a baba miatt nem kell siettetni a házasságot,majd ha minden úgy alakul, akkor tartsátok meg:)

2012. júl. 1. 11:54

ez nagyon össze vissza írtam:)

Próbáljátok meg kibogozni :)))

2012. júl. 1. 11:53
Nálink is csak egy-két barát-barátnő. Szüleimnek a következő vizssgálat után ha minden jó lesz, akkor mondom el. Írtam egy levelet a baba nevében, és úgy gondoltam hogy a hugom odaadremélem tudom szerezni egy UH képet.ja mintha a posta hozta volna (ő be van már avatva). Ha elolvasta, akkor megyünk csak be :) De lehet hogy felveszem a szívhangját és mondom neki hogy "kaptál egy hangüzenetet" és lejátszom neki:)
674. nina87 (válaszként erre: 672. - 84Lina84)
2012. júl. 1. 11:30

Szia!

Mi augusztusban házasodunk,7 év után és második babó érkezése előtt ráadtuk a fejünket.Bár csak szűk családi körben,mi amúgysem szeretnénk nagy lagzit:)

Szerintem nem fontos csak a babó miatt,kivárhatjátok,amíg megtudjátok valósítani,amit megálmodtál:)De ez csak az én véleményem:)

673. 84Lina84 (válaszként erre: 669. - Miaumacs)
2012. júl. 1. 11:21
hány hetes hánytál először?
672. 84Lina84 (válaszként erre: 669. - Miaumacs)
2012. júl. 1. 11:20

Sziasztok! Ma én is küzdöttem egy nyári nadrággal, de nem merem kijelenteni hogy a baba miatt, lehet tavaly vékonyabb voltam :)

Elkezdtem szedni a magne b6 ot majd megírom hogy bevállik-e...Ti férjnél vagytok? Én menyasszony vagyok de nem akarom elkapkodni, most meg még nincs pénzünk olyab esküvőre amit én megálmodtam. Vagy szerintetek mindeképp helyesebb egy gyors polgári gyerek születés előt??

671. meriem29 (válaszként erre: 669. - Miaumacs)
2012. júl. 1. 10:57

Szia!

Én ma vagyok 8 hetes elvileg (kedden pontosabbat tudok)

Mintha egy kicsit elkedett volna már növekedni a hasam. Viszont én folyamatosan fogyok így egyenlőre nem szűkülnek, hanem bővülnek a ruháim.

670. meriem29 (válaszként erre: 662. - *ForróCsoki*)
2012. júl. 1. 10:54
igen ez így természetes. És ez csak rosszabb lesz. :)
2012. júl. 1. 10:24

jó reggelt mindenkinek! :)

Itt korán reggel 36 fok van. uhhh melegem van naon!!!!

Ma én is kellemesebben ébredtem.. ma elmaradt Vuk.:)

Nem mintha hiányolnám ...

Én ma 9 hetes 2 napos vagyok :)

Nektek növekszik-e már a hasatok?

Én már lassan egy nadrágomat sem tudom felvenni...

További szép napot, majd még jövök estefelé :)

668. *ForróCsoki* (válaszként erre: 666. - Eneke)
2012. júl. 1. 10:24

Nálunk sem tudja egyenlőre még senki, bár nekünk ilyen gondunk nincs.

Párom gyermekotthonban nőtt fel, az édesapját ismeri, de inkább csak skypon beszélnek.

Pesten él, mi meg szegeden.

Anyuék leköltöztek már egy jó ideje a Balatonra, messze vannak..., úgy hogy...

Nagyon semmit. :S Klímázunk, filmezünk és fetrengek. :S

Bár itt még bent elég elviselhető, de a teraszon megfőnék. :)

Veled miújság?

667. *ForróCsoki* (válaszként erre: 665. - Meababa)
2012. júl. 1. 10:22

Helyes helyes. :P

Szép napot! :)

666. Eneke
2012. júl. 1. 10:12

Szép jó reggelt!

Látom ma reggel jobban vagytok.Olyan jó ezt olvasni:)

Meababa: Sajnos nálunk a nagyszülők nagyon különbözőek,így nem is járnak össze.Érdekes,mert párom szülei még nem is tudják,hogy babát várok,csak anyukámék.

Forrócsoki: És mit tudsz csinálni a nagy melegben?

Nálunk éjszaka megjött a vihar és a "hűvös" (24-26fok).

665. Meababa (válaszként erre: 664. - *ForróCsoki*)
2012. júl. 1. 09:59

:) töröm az utat :D :D :D és informállak :) naaa megyek készülni :) visszük azt a fránya meghívót, de nincs kedvem emberi külsőt varázsolni :D kinézek és már megfulladok a melegtől :)

Szép napooot! Puszi

664. *ForróCsoki* (válaszként erre: 663. - Meababa)
2012. júl. 1. 09:57

Nyugi, én is. :D

De legalább Te már előttem jársz és pár héttel mindig előrébb informált leszek. :D

663. Meababa (válaszként erre: 662. - *ForróCsoki*)
2012. júl. 1. 09:29
Így van :) természetes :) holnap hívom a védőnőt, jajjj olyan elesett vagyok ebben a témában, azt sem tudom mi hogy merre :) de csak boldogulok :D
662. *ForróCsoki* (válaszként erre: 661. - Meababa)
2012. júl. 1. 09:21

Amíg a doki nem mondja azt nekem is, hogy mehetek, mert minden rendben, addig én sem merek... :)

Annyira ösztönösen féltem mindentől a picit már... :) De gondolom ez így természetes.

661. Meababa (válaszként erre: 659. - *ForróCsoki*)
2012. júl. 1. 08:53

Szegény :) még mindig neked is :) Én is délutánra indulok be...

De gyáva nyúl vagyok, nem merek strandra menni, mert sajna olyan érzékeny vagyok, hogy normál esetben is összeszedek valamit mindig,,, nem merek kockáztatni :/

2012. júl. 1. 08:52

Jó reggelt mindenkinek!

Nekem a tegnapi napom nagyon rossz volt állandó hányingerrel küzködtem. Hannának spenótot főztem és azt hittem rókázni fogok mert nem bírom az illatát.

Érdekes módon ma meg semmi bajom. :))

Kedden megyek dokihoz, már nagyon várom. :)

659. *ForróCsoki* (válaszként erre: 658. - Meababa)
2012. júl. 1. 08:48

:D Nálunk is ugyanez van.

Fáradt vagyok, reggel émelygek, hányingerem van, szédelgek, délutánra meg már egész jól vagyok.

Kicsit bánom, hogy ilyen meleg van, mert úgy mennék valamerre, de így... :)

658. Meababa (válaszként erre: 657. - Kistakiné)
2012. júl. 1. 08:33

Jó reggelt :) de irigyellek, hogy kevesebbet alszol :) én este 8kor küzdök, hogy de de végignézem a filmet párocskával, nem alszom el, természetesen nem sikerül, majd reggel 5 kor émelygésre és farkaséhségre kelek, majd a ház valamely pontján még egy két órát durmolok :D

Gratula Nektek az eddigi évekhez és minimum 100at még :)

657. Meababa (válaszként erre: 656. - Eneke)
2012. júl. 1. 08:32

Köszönöm szépen :) Imádom is ezt a jóembert :) :) És olyan jó volt nézni tegnap, ahogy a család is együtt volt :) A nagymamák egyeztették, hogy akkor augusztusban az esküvőn, majd karácsonykor és a baba születésénél találkozunk :)

Remélem jól vagy ám, és pihensz :)

656. Eneke (válaszként erre: 650. - Meababa)
2012. jún. 30. 21:24

Megnéztem:)

Romantikus a történetetek,mesébe illő:)

655. Eneke (válaszként erre: 654. - Miaumacs)
2012. jún. 30. 21:23

Szió,

Citromosat ugyan nem ittam még, de a belgáknak van málnás sörük,az nagyon finom(amúgy nem szeretem a sört).

Ojj, 40fok...Itt már hűlni fog és jön az eső is:)

2012. jún. 30. 21:14

Sziasztok!

Ma én épp a VUK-kal bírkóztam... de én nyertem, és nem néztem vele farkasszemet :)

Ezért egész délután 14-től a strandon süttettem magam :) Nem is bírtam volna ki víz nélkül. úsztam, napoztam. happy volt naon!!! Olyan meleg volt, 39 fok... és még most jön a java, állítólag hétfőre 40 foknál is több lesz. Uhhhh, meg fogok sülni ...

Ti ittatok már sört (citromos, sima) ilyen melegben?? Nekem olyan jól esett ma.CSAK 1 dl-t ittam !!!!

653. *ForróCsoki* (válaszként erre: 647. - Eneke)
2012. jún. 30. 21:08

Délutánra már egész jól voltam szerencsére. :)

Úgy látszik csak a reggelek indulnak nehezen.

652. *ForróCsoki* (válaszként erre: 644. - Meababa)
Biztos nagyon édesek lehettek. :))))
651. *ForróCsoki* (válaszként erre: 645. - Meababa)
Jelentkeztem. :P
650. Meababa (válaszként erre: 649. - Eneke)
2012. jún. 30. 20:02
Beengedtelek :-) drukkolok h minden ok legyen!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook