2013 februári babák (beszélgetés)
Szió. :)
Ma én is nagyon fáradtnak érzem magam, fáradtabbnak mint eddig valaha. :S
Itt nincs olyan meleg egyenlőre, kint ültünk a teraszon reggel, fújt a szél, jól esett nagyon.
Én is nagyon szeretném már tudni a nemét, főképp azért, hogy a nevén szólíthassuk. :)
Lányt érzek, Párom eddig fiút, most már Ő is lányt.
De persze mindegy, hogy lány vagy fiú, mindkettőt nagyon nagyon várjuk! :)
Neked valami megérzés?
Sziasztok :)
Ma a szokásosnál is lustábban ébredtem. kb40 percig csapkodtam az ébresztőórát 5 percenként... :) egyszerűen nem bíírtam felkelni. A párom is felébredt rá :/ Lehet, hogy a meleg teszi???
Tegnap miután elköszöntem olyan éhség jött rám... hogy meg tudtam volna enni egy lovat :) :)
Úgyhogy tegnap este úgy bekajáltam, hogy még magam is elcsodálkoztam, hogy tudtam ennyit megenni.
Aztán vártam a hatást... (mármint a Vuk-ot) de nem jött!!!!!! :) :) :)
Reggel is vártam... Reggel sem jött!!! :) :) :)
Lehet hogy egy új korszakomba léptem??????? Ma 9 hetes 5 napos vagyok :)
Ma is naon meleg van!!!! 30 fok a kocsiban, a klíma ment 1000-el, de amikor ki kellett szállni uhhh, azt hittem a forró levegő leüt. Aztán erőt vettem magamon, de azóta is, mint egy alvajáró :) :)
Nektek is így indul a napotok?????
Ti is átaludnátok az egész napot???
Képzeljétek, ma láttam egy olyan szép kisfiút :) Egyből ráképzelődtem a dolgokra, hogy milyen lesz majd az én pici pocaklakóm :):) Kisfiú, kislány???? Olyan jó érzés volt!!!! Ti szoktatok ilyen gondolatokkal játszadozni??? Beleéltétek már magatokat abban, hogy kisfiú, vagy kislányotok lesz???
Lassan mennem kell dolgozni!
Csáó, mindenkinek szép napot !!! :)
Nekem az étvágyam a trutyi sajnos. :S
Nem is igazán tudok vele mit kezdeni.
Reggel öklendezem, délutánra elég jól vagyok.
Bár szédelgek, de az a legkevesebb.
:-) kimondottan ilyen rublikài voltak. Valamièrt fontosnak gondoljàk :-/
Korai volt tegnap örülnöm jòl lètnek...most botràny ahogy èrzem magam...
Ilyenekről szerintem én sem fogok neki beszámolni. :\
Lehet csak pusztán kíváncsi volt, gazdagok vagytok-e. :D Nem tudok mást elképzelni, ennek nem sok köze van a babához.
szia Meababa!
azt kérdezték tőled, hogy milyen jogcímen tartózkodsz az ingatlanban???? miért?? és ha csak szivességi lakás használó vagy, vagy tulajdonos??? mit számít??? rem. nem azért, h a babó megszületése után gyámhivatalt is kiküldje.... no comment.
A védőnőnek az lenne a dolga, hogy pl. olyan dolgokra hivja fel a kismama figyelmét, h pl. kenje a hasát olajos testápolóval. Vagy milyen vitamint szedhet, vagy ha vkinek lelkileg problémája van, azt segitse.
na mindegy!!! Én nem fogok beszámolni semmiről az tuti. semmi köze hozzá!!!!!!!!!
Jajj csajok! most is kiakadtam! de csak nem az a nő lesz aki volt. szoritsatok!már előre félek
Nem tom miért, de ma a szokásosnál is érzékenyebb vok. hormon-meccs van nálam :) :)
Igy van ìrta a könyvbe ami az enyèm illetve magànak is.
Azt mondtam h pàrom vàllalkozò, de vàltozò a szèkhely. Èrtetlenül nèzett, h jò akk majd pòtoljuk. :-\ hàt nem fogom... èn szülök nem a pàrom.
Kèrdès volt mèg, h milyen jogcìmen tartòzkodom az ingatlanban...
De egyèbkènt összessègèben tùlèlhető :-) :-)
Sziasztok!
2 óra múlva dokinál leszek. Remélem minden rendben lesz.
A védőnő pedig azért kérdezgeti a munkahelyet mert a gondozási könyvbe vannak ilyen rublikák amiket ki kell töltenie. De hogy ez miért szükséges? Passz!
Nekem sztem az marad a védőnő aki a lányomnak. Szerencsére egyáltalán nem kötözködő, de ő is könyvízű. Az viszont utálom, ha vmit már huszadjára elmond. Voltak dolgok amiket elengedtem a fülem mellett vagy nem kötöttem az orrára. :)
Én is már előre rettegek, mibe fog belekötni a védőnő. Sajnos az 1-2 gyerekemmel is kifogtam egy olyat, akinek még gyereke sem volt, de nekem bemagyarázta volna, hogy 3 óránként költsem fel a gyereket, mert enni kell adni neki.
Kész voltam tőle!
És amikor visszakérdeztem, hogy mi van akkor ha a gyerek 3,5 órát alszik, és nyugodtan - és nem nyűgösen - ebédel?? akkor mi van???? Erre a válasz: Én elmondtam, ami a könyvbe le van írva.
Gondoltam magamban: látszik!
Úgyhogy mind a két gyermekem szépen evett, hízott épp akkor amikor megéhezett. A rendszert csak és kizárólag az esti vacsinál és fürcsinél szabályoztam be. Egyébként laza volt, és kiegyensúlyozott babák (gyerekek) lettek :)
Jajj pénteken megyek védőnőhöz. Már előre parázok. Egyébként miért kézdezgetett a mhelyekről, és címekről??? Ennek mi köze a terhesgondozáshoz??? Felháborítónak tartom. És ha valakinek nincs melóhelye? vagy épp a párja nem dolgozik??? stb. Tényleg tiszta NAV!!! ááá (Egyébként meg nem hivatalos személy, hogy mindent el kellene mondani, esetleg igazolni véleményem szerint)
Nah jól felhúztam magam!!!
De hát reménykedem, hogy már nem az a nő van ott, aki volt régebben.
Szóval most nyugtatom magam :)
MÁS:
Csajok!!! Ma éreztem, mintha nőne a hasam, olyan érdekes feszülő érzés. Nektek is van ilyen? :)
Akkor kész kihallgatás volt a dolog. :D
Hova kell most menned legközelebb?
Na tùl vagyok vèdőnőn. :-) mondta h mennyire adok magamra miutàn kèrdèsre vàlaszolva mondtam, h a cicim megvan csinàlva meg műszempillàm van.
Mondtam, hogy igen, mert eddig önző korszakom volt, az önzetlen ezutàn jön! De alapvetöen normàlis volt. 6 hèt mùlva megyek megint.
Annyit kèrdezett van-e àllat a lakàsban!
Illetve mindent ròlam, pàromròl munkalyek, azok cìmei :-) kèsz NAV :-)
szerintem igen, nálam az első babánál Apa bent volt minden vizsgálatnál, de az elején csak az UH-hoz jött oda, bár közben a doki neki is magyarázott. Meg az első UH-nál megkérdezte, hogy nem fogja-e zavarni, hogy hüvelyi UH van és ott matat :)
nagyon rendes volt előre megbeszéltük a szülést is és mivel mi már jó két hónappal előre sejtettük, hogy nagy a sansz a császárra arra is felkészített minket és Apa ott is bent lehetett a műtőben. Szóval szerintem doki függő, de ne hagyjátok ki, ha van rá lehetőség.
sziasztok!
hát jó régen voltam itt is, de egyszerűen kedvem nincs semmihez a fejfájás miatt:((
veletek miújság?
olvasom azért hocs nem csak én kinlodok csak van aki épp hányingerrel...
kitartás mindenkinek!!(főleg ehhez a meleghez aki nem birja...)
Igen szobakutyák. :)
Nem is attól tartok, hogy el kellene őket vinni, hanem tudod vannak olyan kötekedő védőnők, akik az élő fába is belekötnek.
Magamat ismerve meg nem biztos, hogy szó nélkül hagynám, ha folyton ezzel csesztetne. :\
Szép Jó reggelt mindenkinek!
Ma sikerült 10órakor felkelnem.Soha nem aludtam ennyit, mint most.Na de nem is baj, időm most van:)Ti hogy vagytok?Napközben jobban szoktatok lenni?Hogy vészelitek át a napot?
"ForróCsoki":
Szerintem a kutya nem lehet gond a babavállalásnál. Tény,hogy nem most volt,de anyukáméknak is volt amikor mi születtünk a nővéremmel. Szobakutyák amúgy?
Meababa:
Nekem is hiányzik már a mozgás, lassan 2hete nem csináltam semmit.Majd pénteken rákérdezek az orvosnál,hogy lehet e kevésbé megerőltető dolgot csinálni.
Jah, az előbb elfelejtettem, hogy én is körmözöm :)
viszont én jóval kevesebbet készítek most! A csiszolástól állandó tüsszögés jött rám, a szagokat pedig nem igazán bírom.max. 2-3/hó +enyém vállalok.
Lyukaszokni a barnázásodra nem kaptál bogyót??? Én is barnáztam, de az utro helyrerakott. Igaz a mellékhatások néha ijesztőek voltak (majd elszédültem, a vnyomásom a pincében járt és szédültem tőle) De megszűnt a barnázás.
Most már csak este veszek be 2 szemet (igaz egyből kiüt), pedig 3X2-t kellett szedni az elején.