2013 februári babák (beszélgetés)
Ajj,az nekem is jó lenne néha:)
Szerintetek az normális, hogy folyamatosan olyan érzésem van,mintha fel lennék puffadva?És főként a jobb oldalon a hasfalam keményedik be és fáj:(
Szia Miaumacs!
Most olvastam, hogy mi történt.Nagyon sajnálom,nem találok szavakat.Pedig úgy örültem, hogy van itt a fórumon egy velem egykorú "vénlány".
Biztos nem lehet könnyű,de ha ezen túl lesztek még szülhetsz egy picurt a párodnak.
Sok erőt és szorítok Nektek!
Jaj ne aggódj,nem lesz gond!Egészen biztos,hogy csak a hematómád ürül.Minden rendben van bent!Mikor kell menned megint kontrollra?Tudtál picit pihenni?
Én a jövőhéten pénteken megyek megint,kicsit félek,hogy mit mondanak majd:(
köszi szépen, szurkolok neked:))
szép napot neked is!!:)
Szia!
Gratulálok Nektek! Ikrek:) Nálam is esélyes, mert a családban nagyon sok az iker. Na, de majd meglátjuk.
Már várom a jövő heti vizsgálatot.
Azért ott majd sok minden kiderül.
Szép napot! :)
Teljes szívemből sajnálom!
Sok erőt és kitartást Nektek!
szia
nekem sincs hányás és most kezdtem a 10. hetet ráadásul ikreket várok:)ne izgulj lesz helyette más:D
nagyon sajnálom:(((
nagyon sok erőt és kitartást küldök!!!!
vigyázz magadra!!!
Édes istenem. :(
Borzasztóan sajnálom!
Nem is tudom mit írhatnék... :(
Sziasztok!
Sajnos ma vagyok itt utoljára, mert ma az Uh-on megállapították, hogy a kicsikis pocaklakóm meghalt 8 hét 4 naposan. :( :( Ma 10 hetes 5 napos voltam, tehát már 2 hete meg dobog a kisszive. Borzasztó volt hallani ezt a hirt, el is pityeregtem magam, ráadásul a párom is bent volt. Ő is hallotta. Egyszerűen fel nem foghatom MIÉRT?????? Mindent úgy tettem, ahogy az orvos mondta. Igaz kicsit görcsölgetett a hasam, de itt mindenkinek.. ahogyan olvastam is ... és azt hittem természetes, ráadásul a hasam is növekedett rendesen.
Meg is kérdeztem a dokit, h ez miért van, erre azt mondta, hogy a méhem még becsapva érzi magát és azt hiszi, h még nőnie kell.
Nagyon-nagyon kivagyok! Sírok, sírok, sírok. A párom nem győz vigasztalni! Már magamban keresem a hibát, de a párom mondta h ne hibáztassam magam.
De akkor is FÁÁÁÁÁÁJ!!!
MIÉRT épp velem???? Semmire nem vágytam a világon, minthogy egy kisgyerkőcöt szüljek a páromnak, aki szintén nagyon akarta volna. Már tervezgettük, minden nap beszéltünk róla, beleszőttük a mondókánkba... örültünk!!!
És most???? Nagy üresség! NINCS TÖBBÉ!!!
Pedig úgy szaladgáltam volna utána, fogtam volna kiskezét.
Holnap végső búcsút veszek tőle.
DE NEKTEK KÍVÁNOK MINDEN JÓT ÉS SZÉPET!
LEGINKÁBB AZT AZ ÉRZÉST, HOGY A KEZETEKBEN TARTHASSÁTOK A PICURJAITOKAT!!!
sziasztok!
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Ha minden igaz, akkor február 16-án jön a baba. Bár csak 4 hetesen voltam orvosnál, jövő héten megyek újra, szóval akkor majd gondolom tud pontosabbat mondani. De addig kérdezném, hogy szerintetek az normális, hogy nem voltam, vagyok rosszul? Sem hányingr, sem gyomorégés... És amit még furcsálok, hogy nőtt a pocim, nem eszek többet, de már látszódik. De nem korai ez még? Köszi a válaszokat!:)
Sziasztok! Ha nem gond, szeretnék csatlakozni hozzátok, 2013. február 5.-re vagyok kiírva picurimmal.
Én fogytam, mert nem bírtam enni rendesen, az utóbbi 4 hét eredménye mínusz 6kg!