2012.célom egy baba:) ha neked is gyere beszélgessünk vágyainkról....várlak! (beszélgetés)
Igen többen kellene kezelni.
Hát rögtön nem lesz itt mert irtam Hoxának egy másik klubhoz ez ügyben 3 hete és még semmi:)
Így van, pár nap és itt is lesz.
Ír valamelyikőtök hoxának?
Akár többen is kezelhetnénk, talán így könnyebb. Nem?
Irni kell annak a Hoxának ez ügyben aki kezelni fogja a táblázatot .
Kérni kell egy " fórum babáinak táblázatát" e fórumhoz
Aranyos vagy:)
Hú párom nagyon kitartó meg minden de eddig nem fog elmenni tudom.Ő már lassan kezd bele törődni
dr. Czeizel Endrét nem keresitek fel?
Jaj, úgy szeretnék segíteni!!
Ez tök jó ha lenne egy táblázat :)
Szerintetek nem kellene titkosítani a fórumot? és ha valaki beszeretne jönni azt beengedjük?
Kéne egy táblázat.)
És ott követhetnénk a dolgokat:)
Sziasztok!
remélem mindenki átvészelte az éjszakát:)
Én szerencsésen átvészeltem...érdekesen mentünk át párommal a jövőbe.)
Ja nem kérdezz nyugodtan.
Sajnos nem tudják kivizsgáltak már néztek IR-t hormonokat ultrahang sehol semmi.Azt mondta a doki sok nőnél előfordul:(
Hogy kell bejelentkezni? :)
Jaj, de jó :) GRATULA!!!!!!!! :))))))))))
Sajnálom nagyon :(
Az orvosok mivel támasztják alá, hogy ez történik a szervezetedben? Nem szeretnélek faggatni ne haragudj ..... ha tapintatlan voltam.
Jelentkezz nyugodtan, beengedlek!
Halvány pozitívat teszteltem! :)
Szia!
Sajnos a naplódat nem tudom megnézni, de nagyon kíváncsi vagyok arra a tesztre.
Mesélj csak :)
Sziasztok lányok! Mi igazi nyugdíjas szilvesztert tartottunk. :) Neteztünk, tvztünk, olvasgattam...
Képzeljétek, teszteltem reggel! :)) Kép a naplómban! :)
Igen
Sajnos nekem volt már 5 terhességem ebből 4 elhalt terhesség 1 szer pedig 4 hetesen felszivodott a terhesség.
Most 1 hónapja volt a legutóbbi műtétem igy 3 hó pihit mondtak de remélem Áprilistól újra indulhat a baba projekt.)Nem adjuk fel tudom, hogy egyszer nekünk is sikerülni fog:)
Köszönöm szépen, hogy szorítasz, énis szorítok mindenkiért, hogy boldog babásodás év legyen!
Olyan jó lenne tudni, hogy ez a szurkálás vajon mit is jelenthet.... már elegem van a negatív tesztekből :(((((((((