2012 novemberi babák (beszélgetés)
igen én is ezzel nyugtatom magamat,hogy az afp már elavult és hogy a kombinált tesztem meg negatív lett.De 100%-an csak az ultrahang után fogok!!
Szia!
Nem lehet,hogy hamarabb vették le a vért?
Nekem a kombinált teszt kiértékelésekor a biológus azt mondta, ne ijedjek meg ha az AFP érték nem lesz jó, mert a kombinált teszt modernebb. De a biztonság kedvéért megkértem, hogy számolja ki mikor is menjek vérvételre, mert az utolsó 2 Uh-n pár nappal fiatalabbnak mondták a babát a méretek miatt.
Én is azt olvasgattam mindenütt, h már elavult ez az afp, máshol már nem is nagyon csinálják, mert téves eredményeket ad és feleslegesen izgulnak a kismamák. Ezért van a kombinált teszt, ami neked akkor negatív lett. Próbálj megnyugodni, hidd el nem lesz semmi baj.
igen a 12 hetes kombinált tesztem negatív lett
igen, de a fene tudja melyik orvos mit gondol.
Az enyém egy nagyon idős doki, és most az AFP eredménye fogja eldönteni hogy kell e mennem magzatvíz vételre vagy nem. Akkor most elavult, vagy nem?
Szerintem személy szerint nála az dönt, hogy régen az AFP teszt volt a mérvadó, és nem tud szabadulni a megszokástól. Vagyis most még én sem tudom hogy mi a helyzet velem. Azt viszont már látom, hogy a szúrástól is rettegnek, elmennek a végsőkig, hogy ne kelljen megcsinálni. Szerintem túl nagy a vetélési kockázat, csak nem vallják be.
És egyszer már negatív lett az eredményed.
De most egy kicsit megnyugodtaam mert sokat olvastam itt netem az alacsony afp eredményröl és nagyon sok kismamának volt alacsony és a genetikai uh-n meg jó volt minden!!
Ez elvileg felülírja az afp-t,nem ?
Na a kombinált teszt eredménye amit a 12.héten lett csináltatva az negatív lett.
A kombinált teszt eredménye a mérvadó, azt mondják hogy az AFP már elavult.
Az alacsony érték az Down-korra utalhat de mi megcsináltattuk 12.hetesen az kombinált tesztet az negatív lett.
Szia!
Elhiszem,hogy ideges vagy,de próbálj megnyugodni.Tudom ezt innen könnyű mondani.A barátnőmnek tavaly született a fia,neki sem lett jó az eredménye,azt mondták nem kell izgulni,mert ezt már csak nálunk végzik,aztán el kellett mennie genetikai tanácsadásra és uh.ra.Most 10 hónapos a fia és egészséges.
Ezt csak azért írtam le,hogy lásd másnál is van ilyen.Bár tudom,hogy én is idegeskednék,de a baba miatt is nyugodtnak kell lenni.Szorítok hogy minden rendben legyen.
Megköttem megvan az afp eredményem!!Sírógörcsöm van!!!Sajnos nem lett jó 0.65 lett és a ref.tartomány 0.70-2.50 Holnap reggel megyek a nődokimhoz azt mondta nyúgodjak meg mert ilyen előfordul és mégsincs semmi baj.A védönőm is azt mondta nyugodjak meg.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DE ÉN NEM TUDOK MEGNYUGODNI!!!NAGYON FÉLEK!!!
Nem tolakodás, sőőőt, mi köszönjük! (Előre is!) :)))
Júj, de jó! Én nagyon örülnék neki! :-)
Szerintem is jó ötlet:Köszi :)
Szerintem nem vagy tolakodó, jó ötlet ha összeszeded amit hallottál, kedves tőled:)
Azt hiszem ezt nem nekem szántad.
Sziasztok lányok! 2 hét múlva vége van a szülésfelkészítő tanfolyamnak, addigra összerakok egy anyagot az ott hallottakból, amiben nyilván vannak kórházi egyediségek, de összességében elég hasznosnak tartom. Átküldöm majd Fodorosnak (utólagos engedelmeddel továbbításra :))az anyagot, ami tartalmazza a felkészítő tanfolyamon elhangzott érdekességeket, igényelhető támogatásokat, illetve még pár idevágó dolgot (homeopátiás szerek, stb.). Természetesen ezek általam leírt, összeszedett anyagok, tehát pl támogatásoknál (folyamatosan változnak) vagy a homeopátiás szereknél konzultációra van szükség. Nem akarok tolakodó lenni, csak segítségnek/könnyebbségnek szánom.
Rendben, várom, és még ma küldöm a linket neked. Most mennem kell, vár rám egy rakás gyerek :D
Este jövök!
Köszönöm leveledet!!Este küldöm az adatokat addigra már meg lesz az afp-m is.
Lányok a táblázat a tervek szerint fotóval is bővülni fog, a technikai feltételeken az uram dolgozik. részletek később email-ben.
Szia, itt is köszöntelek a táblázatosok közt.
Aki olvassa és novemberre várja a kisbabáját, továbbra is csatlakozhat hozzánk az
adamama72@gmail.com címen, és küldöm a további infót.
Igazad van.. csak belegondolva, rettentő nehéz lehet...
Ezen csak az idő tud segíteni. Bízunk benne hogy mielőbb visszakapják a babájukat....
Én ma megyek az Afp-m eredényért nagyon remélem jó lesz!!!
Én sem tudok mit mondani mint NAGYON SAJNÁLOM!!Sok erőt kitarást neketek az elkövetkezendő időre.
Nagyon sajnálom! Veled vagyunk!
Azt hiszem kisdoca nehéz időszakon megy most keresztül. Mindannyian együtt érzünk vele. Adjunk neki erőt biztatással, hiszen a jövő sok szép dolgot tartogat számára is. Mindig bátran előre kell tekinteni, hiszen a múlt általunk alkotott hibáin, és a velünk csak megtörtént rossz dolgokon változtatni nem tudunk. A fájdalom ideje rövidül, ha tudjuk hogy nem vagyunk egyedül, az élet hosszú, és a nehézségekkel együtt új csodákkal vár ránk. Csak ezekkel a gondolatokkal tudtam, és tudok nap mint nap én is túljutni az élet dobta fájdalmakon. Ha szétnézel az ismerősök között, itt a fórumon, vagy a nagyvilágban, akkor látod, hogy másoknak is csak így sikerült. kisdoca erős, neki is menni fog. Visszavárjuk...!!!!
Nem tudok mit mondani, csak folynak a könnyeim... :(((((((
Nagyon sok erőt kívánok Nektek! Igazságtalan az ÉLET!!!!!!
További ajánlott fórumok: